Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

bet reikia žinoti tikslų gimimo laiką
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2012 06 07, 12:33)
O kokia kaina pas ja ir per kiek laiko padaro ta horoskopa?

Žiūrint, kokio norit ir kokia eilė pas ją. Nes daro ir asmeninius, ir poros, ir vaikų, ir dar visakokius. Būna, kad padaro greičiau, būna, kad reikia palaukti. Kažkada čia, prisimenu, daugiau nei po pusmetį laukė, eilė buvo didelė. Reikia rašyt i klaust mirksiukas.gif Kaina, palyginti su darbo kokybe ir išsamumu (ar ne 30 A4 lapų man prirašė) beigi visokiom TV sėdinčiom budraitytėm, volmerėm ir pan., juokinga.
QUOTE(Lauruška @ 2012 06 07, 13:17)
Esu labai patenkinta smile.gif

drinks_cheers.gif
Man prieš kokius dvejus- trejus metus buvo padariusi keliems metams, dabar gavau metinį. Atrodo, kad ji sėdi šalia ir mato, ką veikiu, kaip jaučiuosi ir kodėl thumbup.gif Kai niekuo negaliu paaiškinti savo būsenos, veiksmų, santykių su žmonėmis, atsiverčiu, paskaitau ir nusiraminu - nes žinau, kodėl tongue.gif
QUOTE(Indukė @ 2012 06 07, 13:31)
bet reikia žinoti tikslų gimimo laiką

Nebūtinai. Kiek skaitinėjau specializuotus leidinius, atskaitos tašku galima imti gimimo dienos vidurdienį arba vidurnaktį, astrograma susidėsto pakankamai tiksliai. MB nežinojo tikslaus laiko, tačiau laaabai daug kas sutapo.
Atsakyti
Gal galite parašyti Rimos adresą į a.ž, pamiršau paklausti, ryt ryte priims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 07, 23:12)
Žiūrint, kokio norit ir kokia eilė pas ją. Nes daro ir asmeninius, ir poros, ir vaikų, ir dar visakokius. Būna, kad padaro greičiau, būna, kad reikia palaukti. Kažkada čia, prisimenu, daugiau nei po pusmetį laukė, eilė buvo didelė. Reikia rašyt i klaust  mirksiukas.gif Kaina, palyginti su darbo kokybe ir išsamumu (ar ne 30 A4 lapų man prirašė) beigi visokiom TV sėdinčiom budraitytėm, volmerėm ir pan., juokinga.

drinks_cheers.gif
Man prieš kokius dvejus- trejus metus buvo padariusi keliems metams, dabar gavau metinį. Atrodo, kad ji sėdi šalia ir mato, ką veikiu, kaip jaučiuosi ir kodėl  thumbup.gif Kai niekuo negaliu paaiškinti savo būsenos, veiksmų, santykių su žmonėmis, atsiverčiu, paskaitau ir nusiraminu - nes žinau, kodėl  tongue.gif

Nebūtinai. Kiek skaitinėjau specializuotus leidinius, atskaitos tašku galima imti gimimo dienos vidurdienį arba vidurnaktį, astrograma susidėsto pakankamai tiksliai. MB nežinojo tikslaus laiko, tačiau laaabai daug kas sutapo.

idomu pas ja daugiau sakiusiuju atsiliepimai ,galetu parasyti g.gif
Atsakyti
Buvo kažkur SM tema, gal dar yra, ten atsiliepimų marios buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 06 08, 14:42)
Gal galite parašyti Rimos adresą į a.ž, pamiršau paklausti, ryt ryte priims  thumbup.gif

Parasiau i az visus Rimos davinius .
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2012 06 08, 18:58)
Parasiau i az visus Rimos davinius .

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 06 11, 08:47)

Idomu butu isgirsti komentarus,jeigu galite...
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2012 06 11, 12:53)
Idomu butu isgirsti komentarus,jeigu galite...

ne aš buvau, o sesuo. Ji buvo jau prieš kelis metus pas ją, ir dabar, labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kokios nuomones apie bureja Felicija is radviliskio ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreminee @ 2012 06 12, 23:38)
Sveikos, kokios nuomones apie bureja Felicija is radviliskio ?  smile.gif

Geros. Man ji patinka.
Atsakyti
Buvau ir as pati jau karteli pas ja, siaip kad ir nesitikejau ,bet viskas isispilde koki 95%, ir siaip istiesu ir malono ir viska smile.gif bet dabar va prisiskaiciau apie ten ta Rima, ir galvoju taip , o gal pas ja meginti ? nors realiu priezasciu keisti burejos kaip ir neturiu tik smalsumo vedama, tai net nezinau smile.gif jau kaip ir susitarusi del apsilankymo pas Felcija, bet dabar dar vis mastau smile.gif
Atsakyti