Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(pecilija @ 2012 05 03, 21:27)
Mergaitės, buvau pas Rimą, aš apakus... Viską pasakė kaip pirštu į akį.... kaip ateitis bus žiūrėsiu smile.gif kas pildysis smile.gif
Šiaip važinėju į Kelmę pas  būrėja - ji ten turi savo būrimo saloną - viskas pildosi - jau įsitikinau. Rima mane pribloškė, tik dėl ateities dar nežinau smile.gif lauksim smile.gif

Gal būtų galima gauti tikslų Rimos adresiuką, nes kaip ir esu užsirašiusi pas ją, bet per skubėjimą nepaklausiau adresiuko, o dabar nebepavyksta pasiekti jos telefonu :-(
Atsakyti
QUOTE(cepuliene @ 2012 06 04, 07:56)
Gal būtų galima gauti tikslų Rimos adresiuką, nes kaip ir esu užsirašiusi pas ją, bet per skubėjimą nepaklausiau adresiuko, o dabar nebepavyksta pasiekti jos telefonu :-(

skambinkit lyginę valandą, kad būtų lygiai 9,10,11 ir t.t. kai turi klientą ji nekelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cepuliene @ 2012 06 04, 08:56)

Parasiau visus davinius i az.,sekmes,lauksim komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2012 06 04, 10:30)
Parasiau visus davinius i az.,sekmes,lauksim komentaru.

Labai ačiū už kontaktus, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, nes tikrai manau turėsiu su kuom palyginti - esu lankiusis pas Jadvygą Kelmėje, Januševičienę Šiauliuose, pas chirologę Astą, bei numerologę iš Rygos :-) Dabar pribrendo reikalas išbandyti ką nors naujo :-)
Atsakyti
As irgi nemazai jau bureju esu isbandzius, tai apie Rima tik gerai galiu atsiliept. thumbup.gif Bresta ir man jau reikalas vel nueit smile.gif)) kazin, ar ilgos dabar eiles?
Atsakyti
QUOTE(panelytepupyte @ 2012 06 06, 14:20)
As irgi nemazai jau bureju esu isbandzius, tai apie Rima tik gerai galiu atsiliept.  thumbup.gif  Bresta ir man jau reikalas vel nueit smile.gif)) kazin, ar ilgos dabar eiles?

birželio galui rašosi 4u.gif
Atsakyti
Žinokit, atradau dar vieną žmogų, pasakantį tiesą ax.gif Ne būrėja, astrologė. Vailingo iš SM topsecret.gif Sudarė horoskopą, pagal planetas, žvaigždes, jų jungtis, tranzitus, tai atitinka viskas 100%!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 07 birželio 2012 - 10:31
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 07, 11:31)
Žinokit, atradau dar vieną žmogų, pasakantį tiesą ax.gif Ne būrėja, astrologė. Vailingo iš SM topsecret.gif Sudarė horoskopą, pagal planetas, žvaigždes, jų jungtis, tranzitus, tai atitinka viskas 100%!

O gal būtų galima kontaktus šios astrologės gauti? Iš anksto dėkui :-)
Atsakyti
Taigis parašykit AŽ čia, SM mirksiukas.gif
Atsakyti

O kokia kaina pas ja ir per kiek laiko padaro ta horoskopa?
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2012 06 07, 12:33)
O kokia kaina pas ja ir per kiek laiko padaro ta horoskopa?

man ir idomu
Atsakyti

Turiu ir aš savo horoskopą, darytą jos. Esu labai patenkinta smile.gif
Ją galite rasi ir FB - Vailingo kampelis mirksiukas.gif
Atsakyti