Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(Kirste @ 2012 03 26, 15:50)
Jo reikalas buvo  biggrin.gif Maloni ji moteriske,o burimas vyko idomiai,nes kas dar neissipilde per tuos du metus buvo zodis zodin pakartota tik dabar sake labai jau netoli visa tai  bigsmile.gif Apsisarvoju kantrybe ir laukiu  ax.gif

Niu jei tiko ir patiko, viskas gerai...
Bet as kazko nebenoriu vaiksciot... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 03 26, 15:56)
Niu jei tiko ir patiko, viskas gerai...
Bet as kazko nebenoriu vaiksciot... bigsmile.gif

Tai jei noro nera ir nereikia mirksiukas.gif O man sirdy buvo toks reikalas subrendes doh.gif verysad.gif Dabar ramu ax.gif O kai sirdy ramu tai ir gyventi darosi linksmiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2012 03 26, 16:02)
Tai jei noro nera ir nereikia  mirksiukas.gif O man sirdy buvo toks reikalas subrendes  doh.gif  verysad.gif Dabar ramu  ax.gif O kai sirdy ramu tai ir gyventi darosi linksmiau  bigsmile.gif

Man irgi apimdavo ramybe po geru ziniu biggrin.gif
Atsakyti
galvoju gal vėl pas rimą nubėgti, iškilo tokių nesklandumų g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos ,gal kuri turit verutes is radviliskio kontaktus ,tel numeri ,?labai reikia help.gif
Atsakyti
Mergaitės, buvau pas Rimą, aš apakus... Viską pasakė kaip pirštu į akį.... kaip ateitis bus žiūrėsiu smile.gif kas pildysis smile.gif
Šiaip važinėju į Kelmę pas būrėja - ji ten turi savo būrimo saloną - viskas pildosi - jau įsitikinau. Rima mane pribloškė, tik dėl ateities dar nežinau smile.gif lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 05 03, 21:27)
Mergaitės, buvau pas Rimą, aš apakus... Viską pasakė kaip pirštu į akį.... kaip ateitis bus žiūrėsiu smile.gif kas pildysis smile.gif
Šiaip važinėju į Kelmę pas  būrėja - ji ten turi savo būrimo saloną - viskas pildosi - jau įsitikinau. Rima mane pribloškė, tik dėl ateities dar nežinau smile.gif lauksim smile.gif

o kokie kontaktai Kelmeje?
Atsakyti
QUOTE(Juole @ 2012 05 03, 21:21)
o kokie kontaktai Kelmeje?

ir man būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
Būrėja Kelmėje:
861177934
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 05 09, 12:12)
Būrėja Kelmėje:
861177934

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 05 09, 13:12)
Būrėja Kelmėje:
861177934

kazkur rasiau, kad buvau kelmeje, bet ana brangininke... pries 4 metus as jai ar ne 50 lt mokejau doh.gif bet siaip nzn kiek teisybes - apei praeiti panasiai pasake, bet apie ateiti tai pagrybavo biski.
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 05 27, 07:32)
kazkur rasiau, kad buvau kelmeje, bet ana brangininke... pries 4 metus as jai ar ne 50 lt mokejau doh.gif bet siaip nzn kiek teisybes - apei praeiti panasiai pasake, bet apie ateiti tai pagrybavo biski.

As su draugiu kompanija pas ta bureja kelmeje esam buvusios gal pries kokius 5-6 metus, tai sumokejom po 30-40 Lt, bet kad nors kas butu is tu visu pazadu issipilde doh.gif schmoll.gif na as turejau but jau 2 kartus istekejus, ir jau turet vaiku... pamenu ka sake, bet niekas neiisipilde, o be to labai skaitinejo is kazkokiu knyguciu doh.gif
Atsakyti