QUOTE(Casual @ 2012 01 17, 23:05)
pasakyciau kiek, ale geda
jei visu sodinciau po viena daiga -tai beveik puse tilptu i shiltnami
kol laukiau duru atsidarymo - caro maro laiku temas paskaitinejau - pries kelis metus rinkausi ka auginti is niekingu 6 veisliu
Atneshiu daugiau "senoviniu pletku" is pirmesniu temu. kalbama apie daigu prieziura tai gal rasit ateiciai naudingu patarimu. Pokalbis apie daigus ir ka jiems po shaknimis kishti (vardus nutylesiu):
-Sveikutes ,tai tinka bet kokia zuvis?
-ne, reik lašišos filė, orientacinė kaina 39,99 lito už tūkstantį gramų.
-Ojei mano dar vazoneliuose ,gal ir jiems po truputi pdeti ?
-tada-reikia rūkytos voblos.
- o as va pagalvojau apie katinus,ar jie man pro atvira langeli neisoks ir neiskasines pomidoru,nes pas mus nepriziurimu katinu begales.
-tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti
-prie siltnamio nedesiu katinams zuvies,jie ten prikakos,o sitnamyje kartu pavalgys ir duobutese pakakos.
-sakai ir kačių kakutis tinka mastau.gif
-O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina
-oi, nejuokinkit lotuliukas.gif kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins
-pomidorams reik fosforo..
-taigi jonvabaliai labai tiktų
-Kas liecia arklio ir vistu mesla-tai cia kaip ir su sultimis :Karves meslas-tai butu skiestos sultys,o vistu-koncentratas.
jei visu sodinciau po viena daiga -tai beveik puse tilptu i shiltnami
kol laukiau duru atsidarymo - caro maro laiku temas paskaitinejau - pries kelis metus rinkausi ka auginti is niekingu 6 veisliu
Atneshiu daugiau "senoviniu pletku" is pirmesniu temu. kalbama apie daigu prieziura tai gal rasit ateiciai naudingu patarimu. Pokalbis apie daigus ir ka jiems po shaknimis kishti (vardus nutylesiu):
-Sveikutes ,tai tinka bet kokia zuvis?
-ne, reik lašišos filė, orientacinė kaina 39,99 lito už tūkstantį gramų.
-Ojei mano dar vazoneliuose ,gal ir jiems po truputi pdeti ?
-tada-reikia rūkytos voblos.
- o as va pagalvojau apie katinus,ar jie man pro atvira langeli neisoks ir neiskasines pomidoru,nes pas mus nepriziurimu katinu begales.
-tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti
-prie siltnamio nedesiu katinams zuvies,jie ten prikakos,o sitnamyje kartu pavalgys ir duobutese pakakos.
-sakai ir kačių kakutis tinka mastau.gif
-O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina
-oi, nejuokinkit lotuliukas.gif kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins
-pomidorams reik fosforo..
-taigi jonvabaliai labai tiktų
-Kas liecia arklio ir vistu mesla-tai cia kaip ir su sultimis :Karves meslas-tai butu skiestos sultys,o vistu-koncentratas.
net balsu susižvengiau
Nu pomidorininkės, jūs ir duodat, skaityt nespėju, jau tik pirmą ir paskutinį postus paskaitau