as as cia dukra zadejau vadint tokiu graziu vardu......
suskaiciavau turiu kaip ir auginamas54veisles, bet dar bus paildymas
QUOTE(Casual @ 2012 01 18, 17:11)
ot perkunas... pasirodo Marfa tai buvo.... o as stoviu prie seklu , atsimenu kad kazkokie M labai ishgirti buvo ... ir nusipirkau Monroe
Kas Kauno bazeje sekliukes perkat -tai sake visas naujas atvezimas bus vasario pradzioje.
Kas Kauno bazeje sekliukes perkat -tai sake visas naujas atvezimas bus vasario pradzioje.
Kad Monroe nė kiek neprastesni už Marfas : tik didesni ir gal man šiek tiek skanesni . Derlingi . Bet aš nebeturiu nei Monroe, nei Marfos sėklų tai nebeauginsiu jų Turėčiau, tikrai sėčiau
QUOTE(ilja @ 2012 01 18, 16:10)
Beje, kaip Jūs pernai Marfas užskaitėt? Šiemet kas sėsite?
Sveikos, auginau, stubuklų nebuvo, normalūs hibridiniai pomidorai. Derėjo gerai, laikėsi irgi. Liko 5 sėklytės, sėsiu. Reikia patarimo. pernai aš pirmuosius pradėjau valgyti Viltis. Norėtųsi ko nors ankstyvesnio. Skaičiau skaičiau ir pasimečiau ... ką rinktis: Ola polka, Kmicic, Betalux, Benito ar dar kokią kitą? Viltį tai būtinai sėsiu, jie man tikrai skanūs.
QUOTE(Ex @ 2012 01 18, 15:05)
Aušrinėsmama nepasirodo (ar kaip ten.. jau ir niką pamiršau ) Va ir ji ten veislių ir daigų skaičiaus rekordus vykdyt žada..
Ačiū Ex, kad nepamiršti. Esu, esu ir jau skaitinėju jūsų pasisakymus nervais įtemptais Manau iš naujo reikia peržiūrėti kandidatus sėjai, nes gi reiks būtinai Kmicic ir Delfinus dar išsidaigint. Laimei, šiemet turėsim du šiltnmius, tai vienas bus tik pomidorų karalija, o kitas agurkams, paprikoms ir visa kita
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 01 18, 15:39)
Noriu but pripažinta įpatinga ligone Su maniakiniais nukrypimais...Visus metus taip pavydejau ankstyvo derliaus,kad jau dabar keli pomidorai kiša nosį
Nebūk vieniša ir mano keturi daigeliai kyšo
QUOTE(AUSRONE @ 2012 01 18, 17:23)
Nu tai ne taip jau blogai ir pataikei tie Monroe man visai patiko ir aš juos šiemet auginsiu
..
QUOTE(Asese @ 2012 01 18, 17:25)
Kad Monroe nė kiek neprastesni už Marfas : tik didesni ir gal man šiek tiek skanesni . Derlingi .
Aciu merginos zinosiu sesiu jei tilps -keliaus i shiltnami, o jei ne tai pas drauge
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 01 18, 16:32)
Ačiū Ex, kad nepamiršti. Esu, esu ir jau skaitinėju jūsų pasisakymus nervais įtemptais Manau iš naujo reikia peržiūrėti kandidatus sėjai, nes gi reiks būtinai Kmicic ir Delfinus dar išsidaigint. Laimei, šiemet turėsim du šiltnmius, tai vienas bus tik pomidorų karalija, o kitas agurkams, paprikoms ir visa kita
Papildyta:
Nebūk vieviša ir mano keturi daigeliai kyšo
Papildyta:
Nebūk vieviša ir mano keturi daigeliai kyšo
va va ir as uzsisvajojau apie siltnami dar viena,,, eina sau - nu nenormalu kazkas, nebuciau gyvenime pagalvojus kad taip iklimpsiu
QUOTE(užsklanda @ 2012 01 18, 17:36)
va va ir as uzsisvajojau apie siltnami dar viena,,, eina sau - nu nenormalu kazkas, nebuciau gyvenime pagalvojus kad taip iklimpsiu
Čia tikra pomidornikių sekta jeigu tave tai paguos, žinok aš irgi jau pernai antro užsimaniau, o jeigu MB nepasives, tai tikiuosi šiemet jau didesnį derlių auginsiu
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 01 18, 17:32)
eikit sau, mano dar tik paprikos su baklazanais vakar atgule, kur jau ten apie pomidorus kalbet. Pernai nusikopijavau nuo ex starta, siemet nezinau.....
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 01 18, 17:32)
Ką čia bepridursi-aš jau dideles Aušrytes mama
Papildyta:
O mano tikslas ne daug rušiu.o daug pomidorų Noriu buti konsenvatore
Čia aktyviai renkamasi,tai gal kas pagelbes man,kur ir kiek kainuotu šiu begoniju gumbeliai... Gerai butu UK, gal ten nupirktu ir parsiustu
http://www.google.lt...&...024&bih=544
pomidorų temoj grynas pavasaris - tik dūzgia..
Važiavau šiandien ir aš sėklų paveizėt. Nu nesėkmingai važiavau, prie pat parduotuvės avariją apturėjau Dabar galėsiu ramiai namie tupėt, kol mašiną sutvarkys.
Važiavau šiandien ir aš sėklų paveizėt. Nu nesėkmingai važiavau, prie pat parduotuvės avariją apturėjau Dabar galėsiu ramiai namie tupėt, kol mašiną sutvarkys.
QUOTE(saintlina @ 2012 01 18, 18:02)
pomidorų temoj grynas pavasaris - tik dūzgia..
prašom
labiausiai kalti tai pomidorai
QUOTE(Casual @ 2012 01 18, 16:11)
ot perkunas... pasirodo Marfa tai buvo.... o as stoviu prie seklu , atsimenu kad kazkokie M labai ishgirti buvo ... ir nusipirkau Monroe
O tik vieni iš M raidės buvo ?
QUOTE(hugutel22 @ 2012 01 18, 16:24)
suskaiciavau turiu kaip ir auginamas54veisles, bet dar bus paildymas
Aik tu sau
QUOTE(atigisa @ 2012 01 18, 16:28)
.. ką rinktis: Ola polka, Kmicic, Betalux, Benito ar dar kokią kitą? Viltį tai būtinai sėsiu, jie man tikrai skanūs.
Nu blondiniškas klausimas visų bent po vieną
QUOTE(saintlina @ 2012 01 18, 18:02)
imk baliončikų jei mašinos nėr