tyli musu skaitytoja siuncia mums linkejimus:
"Paskaitineju foruma kur Jus visos diskutuojate apie pomidoru auginima, seklas. Pernai pagal Jusu visu rekomendacijas pirkau seklas (turguje) tai turejau puiku derliu. Auginau 80 daigu. Aciu Jums visoms. Linkejima forumietems."
PRASOM PRISIJUNGTI I MUSU GRETAS
jėga...tai galėtų pasidalinti patirtimi tikrai...kokias veisles augino...80 daigų tikrai nemažai netgi labai daug
linkėjimai tyliajai skaitytojai
Užtenka tylėti, prašom prisijungti
Užtenka tylėti, prašom prisijungti
Nu merginos, toks sujudimas, per 11 dienų visą temą prirašėm , net per langą pažiūrėjau, gal pramiegojau pavasarį beateinantį
Einu į Norfą prafiltruot kokia ten stebuklinga akcija, gal sėklos kaip Nojaus niekam tikusios
Einu į Norfą prafiltruot kokia ten stebuklinga akcija, gal sėklos kaip Nojaus niekam tikusios
As tai visai nepasitikiu Dalemos seklomis, kiek sumoki - tą ir gauni
Kai kartą vietoj pomidorų išdygo žolė, tai jau nerizikuoju
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 28, 18:04)
As tai visai nepasitikiu Dalemos seklomis
man taip pat jos nepatinka
QUOTE(saintlina @ 2012 01 28, 19:16)
man taip pat jos nepatinka
Na, čia tam atvejui, jei žmogeliui reikia tik trijų daigelių, tai iš pakelio sėklų kaip tik tiek ir sudigs.. ir pigu, ir daigų gana
Tik niekaip nesuprantu, žmonės šia firma skundžiasi, o vistiek perka...
QUOTE(Ex @ 2012 01 28, 18:23)
Na, čia tam atvejui, jei žmogeliui reikia tik trijų daigelių, tai iš pakelio sėklų kaip tik tiek ir sudigs.. ir pigu, ir daigų gana
kodel perka? manau, kad tik del kainos
Pati pries metus, dvejus, ieskojau kuo pigesniu seklu, o dabar jau norisi ir darzoviu kokybes, geresnio skonio. Tad jau geriau trupuciuka brangiau, bet geriau. Aisku, Kmicic uzsipirkau,bet jau man mazai ir liko
Atsiprašau, kad teršiu temą, bet
Lolita 1960 negaliu jums išsiųsti žinutės.
Lolita 1960 negaliu jums išsiųsti žinutės.
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 28, 19:04)
As tai visai nepasitikiu Dalemos seklomis, kiek sumoki - tą ir gauni
o tai kokia ten žolė išdygo...tai sėklos kokios ten buvo , ne pomidorų...
QUOTE(diuni @ 2012 01 28, 23:42)
o tai kokia ten žolė išdygo...tai sėklos kokios ten buvo , ne pomidorų...
Aš ir buvau iš sėklų pernai susidaiginus bent porą piktžolių (auginau, kai pradėjo žydėt baltai, patryniau lapus ir supratau, kad tai "amerikankė"). Na bet gal čia žemėse pasitaikė Ko tik nepasitaiko pradedantiesiems daržininkams
QUOTE(Dzhine @ 2012 01 27, 13:17)
http://www.ebay.com/...=item19cb5dafba
tokias užsisakiau. Tik vienur randu aprašyta, kad aukštaūgiai, o kitur, kad žemaūgiai...
tokias užsisakiau. Tik vienur randu aprašyta, kad aukštaūgiai, o kitur, kad žemaūgiai...
peržiūrėjau ten sėklas, bet pažiūrėjau, kad siuntimas labai brangus