o kuris geriau- ar su stiklainiais kaitinti ar apvirtus dėti ir užpilti tik...
Kas nors uzsakinejo is eurogeles? Idomu atsilepimai... Gaila neraso kokios firmos ten seklos Kainos kaip ir maziausios, bent jau kol kas maziau neradau
QUOTE(tany @ 2012 01 26, 19:16)
Kas nors uzsakinejo is eurogeles? Idomu atsilepimai... Gaila neraso kokios firmos ten seklos Kainos kaip ir maziausios, bent jau kol kas maziau neradau
geriau jau į vietą nuvažiuot, nes ten "tvarkelė" nekokia
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 26, 19:18)
geriau jau į vietą nuvažiuot, nes ten "tvarkelė" nekokia
vietoj kainos jauciu tokios kaip visur bus, man tada Kalvariju gatve arciau(Kaune). Ten truputi brangiau negu cia, pvz Fantasio mokejau 7.80, cia 7.40.
QUOTE(tany @ 2012 01 26, 15:55)
mano tarpinis sarasiukas (jau neberasau kad galutinis, nes vis kinta )
P.S. Jei kokia veisle bloga saukit, galvosim ,keisim .Tiesa pamirsau corazona irasyti
P.S. Jei kokia veisle bloga saukit, galvosim ,keisim .Tiesa pamirsau corazona irasyti
TOYOTO aš pernai auginau ir kitąmet tikrai neauginsiu. Man nepatiko. Ūgis - nei šis, nei tas, koks 1,2 m Sirgo kaip cholera. Pomidorų perteklium nežibėjo.
Mergino, motrys ir vyriškų kojinių kvapo savininkai,
kokias HIBRIDINES veisles renkatės padažų darymui? Vieną esu išsirinkusi, bet norisi neapriboti savęs tokiu nuobodžiu skaičiuku kaip vienetas
kokias HIBRIDINES veisles renkatės padažų darymui? Vieną esu išsirinkusi, bet norisi neapriboti savęs tokiu nuobodžiu skaičiuku kaip vienetas
QUOTE(saintlina @ 2012 01 26, 20:21)
TOYOTO aš pernai auginau ir kitąmet tikrai neauginsiu. Man nepatiko. Ūgis - nei šis, nei tas, koks 1,2 m Sirgo kaip cholera. Pomidorų perteklium nežibėjo.
nu va toyoto jau isigijau, Labai jau man paveiksliukas patiko. Bus man is paveisliuku rinktis
QUOTE(tany @ 2012 01 26, 21:27)
nu va toyoto jau isigijau, Labai jau man paveiksliukas patiko. Bus man is paveisliuku rinktis
Aš irgi prieš porą metų ir dėl paveiksliuko ir dėl visai gero apie juos aprašymo juos auginau ir nusivyliau. Sėklas šiemet kai dariau reviziją išmečiau. Nepatiko.
QUOTE(tany @ 2012 01 26, 19:31)
vietoj kainos jauciu tokios kaip visur bus, man tada Kalvariju gatve arciau(Kaune). Ten truputi brangiau negu cia, pvz Fantasio mokejau 7.80, cia 7.40.
kainos tokios pat kaip ir tinklapy, o perkant ne tiesiai iš palapinės, kainos gali būti aukštesnės
QUOTE(diuni @ 2012 01 26, 19:34)
o kuris geriau- ar su stiklainiais kaitinti ar apvirtus dėti ir užpilti tik...
Apvirti jų nereikia, tik kaitinti iki virimo vis pamaišant, jie truputį suminkštėja, talpiau susideda. Jau ir užsukti kai pastovi, tai dar truputį susitraukia. Tai jei į stiklainius dėsi visai kietus, žalius pomidorus, po poros mėnesių tavo pomidoriukai stiklainiuose atrodys kaip trys karosiukai Megos akvariume...
QUOTE(Ex @ 2012 01 27, 08:19)
Apvirti jų nereikia, tik kaitinti iki virimo vis pamaišant, jie truputį suminkštėja, talpiau susideda. Jau ir užsukti kai pastovi, tai dar truputį susitraukia. Tai jei į stiklainius dėsi visai kietus, žalius pomidorus, po poros mėnesių tavo pomidoriukai stiklainiuose atrodys kaip trys karosiukai Megos akvariume...
Supratau...dėkui...
Nes pastebėjau , kad pvz .paprikų skiriasi kiek skonis , kurios buvo apvirtos , o kurios buvo žalios dėtos ir sterilizuotos su stiklainiais...pastarosiose yra daugiau pipirinio skonio , kaip čia išsireiškus
QUOTE(diuni @ 2012 01 27, 08:58)
skiriasi kiek skonis , kurios buvo apvirtos , o kurios buvo žalios dėtos ir sterilizuotos su stiklainiais...
Tas pats ir su pomidorais, jei iš anksto pakaitinsi juos atskirai, nuvarvinsi, po to sudėsi į stiklainius, švelnesnio skonio būna. Jei į stiklainius dėsi kietus, žalius, ir tik po to kaitinsi ar tik užpilsi marinatu (kaip agurkus), jie turės tokį truputį karstelėjusį skonį... nu gal kas mėgsta...