QUOTE(tany @ 2012 01 25, 19:33)
as kazkokia nestabili viena diena noriu mazyciu, kita dideliu, trecia zemaugiu, o kita aukstaugiu...vnz... reikia apsispresti pagaliau
Tiesa gal kas gali pakamentuoti Betaliuxus del ligu? JIe labai serga? As nusipirkau, o dabar susimasciau ar nebus kad susirgs ir mano brangus hibridus uzkres
Tiesa gal kas gali pakamentuoti Betaliuxus del ligu? JIe labai serga? As nusipirkau, o dabar susimasciau ar nebus kad susirgs ir mano brangus hibridus uzkres
tu pabandyk apgalvot, kokių reikia. Mes vienais metais daug vyšninių prisodinom, paskui nebuvo kur dėt tiek blusų Mums pilnai užtenka kokių trijų vyšninukų. Žemaūgius šiltnamyje sodint vietos gaila. Nors aš sodinu lankiniam šiltnamy prie pat plėvelės, kad vietą išnaudot.
Sodinu kažkiek nehibridų po vieną-du daigus dėl skonio derliaus pradžiai. Ir didžioji dauguma pas mane hibridų, normalaus dydžio vaisiais, atsparių ligoms ir pakančių neidealioms augimo sąlygoms.
Betalux pas mane sirgo pirmieji. Bet šiaip kažkaip pastebėjau, kad žemaūgiai pas mane visad suserga pirmieji