QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 24, 20:03)
pasigirk, ką išsirinkai
Jau paprikų ir pipirų su merginom tų pačių prisipirkom, įdomu ar su pomidorais nebus ta pati istorija
ai, ką ten girtis, kad esu nepagydomas ligonis
keletą rušių vyšninių (Sugary ir Sunsugar) ir dar Tomat ''Samotsvet Luchistхi'' F1, Funtik F1, Mandarinka, Rhapsody F1, Gulliver
o paprikų tai irgi krūva visokių prisisakiau
(dar ir ant šitų liga jau apima)
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 01 24, 20:19)
Kažkas iš merginų minėjo, kad daugiau nebesodins Orange pomidorų, bet nepasakė kodėl? Parašykit, kas netiko? O tai iš daugybės veislių reikia išsirinkt, kam bus lemta būt pasodintiems
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 01 24, 20:53)
man tai jie patiko,tikrai sesiu...augalas vaisiu nelaike,pilnas prilipes,vargsas gulejo praktiskai
QUOTE(diuni @ 2012 01 24, 21:00)
o ar buvo skanūs...man kažkaip menasi , kad kažkam skonis nepatiko...jie kokie -saldūs ar su rūgštele , ar tokie neintensyvaus visai skonio
Man netiko jų skonis, tokie labai vandeningi pasirodė su kietoka odele, nei saldūs nei rūgštūs net nežinau kaip tą skonį apibūdinti (gal beskoniai
) ir labai mažas atsparumas ligoms, pas mane jie patys pirmieji susirgo. Kas liečia produktyvumą, tai nežinau, pas mane jų tiek daug, kad gultų ant žemės nebuvo
plius dar žemaūgis... ir šiaip niekas iš šeimynos nors ir labai gražios oranžinės spalvos pomidorų nenorėjo valgyti...
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 24, 22:06)
Merginos as esu megejas sodininkas, patarkita, kada pomidorus geriausia seti?
As seju kovo men ar teisingai?
Teisingai, gali visą kovą sėt ir bus gerai