Aš tai visą laiką sodinu po du daigus į šiltnamį tos pačios veislės, nes šiltnamis apie 42 daigai, o norų aibė , tai galvoju šiemet gal retesnių po vieną sodinti, įdomu ar nenukentėtų nuo to jų derlingumas?
Mačiau kažkur parduot pomidorų medį, tik aišku ne tokio dydžio , o šitam dar ir kopečių reikėtų
buvau šiandien Žaliąjame centre...gan daug visko yra...bet susinervinau , kad kažkur pakeliui pirštinę pamečiau ir nieko nenusipirkau...vienžo nuostoliai per sėklomis pramuštą galvą
QUOTE(diuni @ 2012 01 24, 13:20)
buvau šiandien Žaliąjame centre...gan daug visko yra...bet susinervinau , kad kažkur pakeliui pirštinę pamečiau ir nieko nenusipirkau...vienžo nuostoliai per sėklomis pramuštą galvą
uzuojauta
QUOTE(diuni @ 2012 01 24, 13:20)
Niepieriežyvai,parduosi pomedorų nusipirksi kitas pirštines
Didelis dekui, Loreta (Regila) už sėklas, per 1-ą dieną atkeliavo
džiaugiuosi, kad rusiškus gigantus auginsiu, bandysiu Тяжоловес Сибири , Gigantas, Иван Купала
dėkui už dovanėlę (aš išsiunčiau vakar)
džiaugiuosi, kad rusiškus gigantus auginsiu, bandysiu Тяжоловес Сибири , Gigantas, Иван Купала
dėkui už dovanėlę (aš išsiunčiau vakar)
QUOTE(diuni @ 2012 01 23, 20:30)
įkišiu savo trigrašį žalias muilas geriau augalams...jis sukurtas tam specialiai , be to yra košės pavidalo , lengviau naudoti...ir nėr brangus...aš jau kelis metus vieną kibirėlį naudoju ir dar yra...
http://www.senukai.l...49534324_4.html
nors dabar pagooglinau , rodo kainą iki 15 litų...tikrai anksčiau tiek nekainavo
http://www.senukai.l...49534324_4.html
nors dabar pagooglinau , rodo kainą iki 15 litų...tikrai anksčiau tiek nekainavo
Šiandien Kauno Senukuose žiūrėjau - 11,99Lt
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 24, 16:37)
Šiandien Kauno Senukuose žiūrėjau - 11,99Lt
Man įdomi pasirodė agrocheminių medžiagų paskirtis : Vazdžių naikinimui, skalbimui, valymui Ar tikrai jis tinka gintis nuo pomidorų maro
QUOTE(saulyte33 @ 2012 01 24, 16:01)
Man įdomi pasirodė agrocheminių medžiagų paskirtis : Vazdžių naikinimui, skalbimui, valymui Ar tikrai jis tinka gintis nuo pomidorų maro
na, čia tik pusė recepto. Su maru kovoti padeda soda, o kalio muilas kaip limpančioji medžiaga. Geriau tirpalas prikimba prie lapų ir ne taip greit nuteka
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 23, 19:20)
Šiandien pirkau ŽS,Kaune.