QUOTE(*Inga:) @ 2012 01 19, 16:04)
Kokios jei ne paslaptis? Šiemet pirmą kartą sėsiu, gerų norėčiau nusipirkt.
Iš labai ankstyvų - REACTOR - dailios mažos gūželės, greit netrūkinėja
Rauginimui - RAMCO - jie tokie saldesni, todėl gerai įrūgsta. Didelės labai galvos
Ir valgymui iš rudens jas naudojom
Ilgam laikymui - KINGSTON. Drąsiai išsilaiko iki gegužės. Iš pradžių būna neskanūs, lyg kietoki - su jais reikia išlaukti, taip kaip su žieminiais obuoliais ar su Marfom
Nuo Kalėdų jau super duper skonis. Ir salotoms, ir troškiniams
Iki to laiko mums pakako RAMCO
Kad būtų į pomidorų temą
: Aš dėl to pomidorų ir nekonservuoju, tik Blakstienos padažų pridarau daug
Žiemą salotoms man daug geriau morkos ar kopūstai