Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jokubaite @ 2012 01 17, 20:38)

2 paskutinės nelabai tesiskiria  g.gif

hmmm.. Na, antroji yra auto (cloudy). Nelabai ka ir pakeisti galiu turbut.... smile.gif
Atsakyti
Atnešu puo du ką
user posted image
vargu ar ką geriau išgimdysiu, šįsykį toks.
Bandžiau dar šešėlių tearą žaist, bet...

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 19:51)
Atnešu puo du ką

vargu ar ką geriau išgimdysiu, šįsykį toks.
Bandžiau dar šešėlių tearą žaist, bet...

eina sau kaip gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 17, 20:24)
Pirmą kartą perskaičius pagalvojau, kad aš kažką negerai padariau. Tfu, net nustėrau.  biggrin.gif  biggrin.gif
Sutinku su tavimi. Reikėtų prisijungti ir padėkoti. Bet negali labai kaltinti nežinodamas kaip ten kitoje pusėje. Gal bėdos, gal dar kas..  smile.gif

Kaskart kai organizuojam mainus atsiranda tokių, kurios nepasigiria. Na reiktų keisti truputį taisykles dalyvavimo, tada gal žmonės atsakingiau žiūrės. Tarkim sekančiuose mainuose leisčiau dalyvauti tik tom, kurios bendrauja temoje, kad nebūtų jog siunti tiek, kurių nepažįsti nesi skaičiusi regėjusi...Taip pat, jei ne pasidžiaugti, bent kažkokiu būdu pranešti, kad jau gavau.
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 20:51)
Atnešu puo du ką

gražumėlis visumoje. jau flickr pamėgau
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 17, 17:35)
W/B naturaliam apsvietime

tinka
Atsakyti
Tiesa, nesupykit, vistik turiu išsibraukti iš koliažų žaidimų. Nu tokia, nepastovi aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 18:51)
Atnešu puo du ką

visai gerai ziurisi ir puodelis derinasi prie marskineliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 19:51)
Atnešu puo du ką

žaisminga
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 19:55)
Kaskart kai organizuojam mainus atsiranda tokių, kurios nepasigiria. Na reiktų keisti truputį taisykles dalyvavimo, tada gal žmonės atsakingiau žiūrės. Tarkim sekančiuose mainuose leisčiau dalyvauti tik tom, kurios bendrauja temoje, kad nebūtų jog siunti tiek, kurių nepažįsti nesi skaičiusi regėjusi...Taip pat, jei ne pasidžiaugti, bent kažkokiu būdu pranešti, kad jau gavau.

na va, manau tikrai reikės keisti taisykles
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 17, 18:49)
Situacija tokia - Tiga gavusi foto. Tik nepasidžiaugė garsiai. Erikamaja dabar lauks, žmogus pažadėjo išsiųsti ir registruotą. Pirmas siuntinys buvo neregistruotas. Matomai pašte nusimetė arba net pavogė (taip irgi būna). Juratikė man nieko dar neatrašė.  g.gif

na jei kalba apie juratike13, tai ji džaiugėsi garsiai, žinau nes nuo manęs nuotrauka sekiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 20:12)
na va, manau tikrai reikės keisti taisykles

Pritariu.
Aš siunčiau į užsienį, nerimavau ar pasieks, džiaugiausi kai atsiliepė, kad nukeliavo, tiesa nelaimingai, bet nukeliavo smile.gif
Į koliažus šį kart nesirašau - turiu skolų, dviem mergaitėm.
Už auto puo du ką, dėkui.

Say, jei neterminuotum, duotum ką iš archyvų - mielai sužaisčiau.
Atsakyti
Oh, nu, tai kaip aš taip praleidau.. doh.gif Kas šioje temoje gyrėsi, dėkojo tai visai nepamenu. Matyt ir ji tai darė čia. smile.gif
Tai lieka laukti Erikamaja. smile.gif
Atsakyti