Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 17:51)
tuomet su klaustuku lieka dvi. Juratike ir Tiga

Sayonara, kad jau pasirašai, junkis tiesiai į žaidimą.
Aš turiu vieną saldžią foto, tau ji netiks, todėl tektų laukti, kol kitą suruoščiau. Paleisiu geriau ją į žaidimą, gal kam palengvinsiu užduotį. Arba jei tau klius pasunkinsiu  biggrin.gif
ARba galiu iki vakaro iš archyvų surasti, o tu pabandytum ar klijuojasi kas nors

geriau iš archyvų ką nors especially for me biggrin.gif tikrai nenoriu jungtis į žaidimą kol kas, bet pabandyti paderinti foto norėtųsi, tai būčiau dėkinga už ekskliuzyvą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 19:49)
Man šiandien Ka parašė, kad susisieikė su mergaite kuri man siuntė, matyt nusimėtė mano siuntinukas. Laukiu pakaqrtotino, sakė turiu jau greit sulaukt.

Nesijuoksiu, nes ir aš nemoku. Su Picasa jungiu foto, ji tai daro automatu biggrin.gif

As ir, bet noreciau ir Ps ismokti, but geriau siulyta mintis ideti pamokele i pirma psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 19:00)
geriau iš archyvų ką nors especially for me biggrin.gif tikrai nenoriu jungtis į žaidimą kol kas, bet pabandyti paderinti foto norėtųsi, tai būčiau dėkinga už ekskliuzyvą wink.gif

issiunciau maila.

Lengvesnių būdų koliažų dėliojimui yra, bet aš jų nežinau, tad trumpai darau taip atsidarau naują failą, didesnį nei pati foto. Nusikopijuoju norimą foto, paste i ta nauja faila. Dvi, trys, kiek tuo tarpu norisi ir reikia. Paskui pažiūri, kad viena šalia kitos gražiai susėstų, tarpai vienodi būtų, fonas... ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 18:49)

su Picasa jungiu foto, ji tai daro automatu biggrin.gif

ir mane dar pamokė smile.gif Labai gerai su Picasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 16, 14:54)
O pabandžiau, nes vaikystėj kai tingėdavau apsimaut batus iki tūliko bėgdavau basom 

čia

smagiai..bnorejau klausti kokia ideja fotografuotis nuogomis kojomis sniege?! Bet turbut vardan vaikystes prisiminimu...o gal to nutyletos tik paciai zinomos priezasties g.gif ar tai laimes ir geros savaites perteikimas? kad lekti i sniega basomis? siaip, man patinka tokios nuotraukos.
Antroji nuotrauka, kazakas ten kojose uzjuodavo ...ir rankos pirstas irgi nutamsejo? Turbut nuo salcio g.gif
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 16:27)

Kraujuoja ne tik duzusios sirdys.. 

pavadinimas ne schmoll.gif Bet mintis nieko..maciau ir as puoduko duzenas..na, ne duzenas, o skrendanti ir duztanti i siena..kad sukes lektu i visas puses...ai, pamaniau reiketu begales puoduku sudauzyti, (o ir klausimas ar matytusi, kad tai veiksmo metu, o ne po visko sukrautos sukes?) tai pagailejau savo finansu ir nepirkau n..puoduku, ir nedauziau, ir i zaidima nesirasiau schmoll.gif
Atsakyti
W/B naturaliam apsvietime

Auto
user posted image

cloudy
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 17:15)
Ka, sąrašiukas negavusių mainų foto sumažėjo. Liko Juratike, Tiga, Erikamaja. Pirmos dvi merginos lig ir senokai prisijungę buvo, įdomu ar išties negavo, ar nepasidžiaugė. O kas siuntė Erikai? Neatsiliepė žmogus ar siuntė, kada siuntė.

Situacija tokia - Tiga gavusi foto. Tik nepasidžiaugė garsiai. Erikamaja dabar lauks, žmogus pažadėjo išsiųsti ir registruotą. Pirmas siuntinys buvo neregistruotas. Matomai pašte nusimetė arba net pavogė (taip irgi būna). Juratikė man nieko dar neatrašė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 17, 18:49)
Situacija tokia - Tiga gavusi foto. Tik nepasidžiaugė garsiai. Erikamaja dabar lauks, žmogus pažadėjo išsiųsti ir registruotą. Pirmas siuntinys buvo neregistruotas. Matomai pašte nusimetė arba net pavogė (taip irgi būna). Juratikė man nieko dar neatrašė.  g.gif

paburbėsiu smile.gif

aš tai nesuprantu tokio- neapsidžiaugė garsiai.. ir kaip suprantu daug ko ieškot reikėjo, ir klaust- "ar gavai??" visos stengėsi, galvojo konkrečiai apie tą žmogų, rinko jam nuotrauką.. ir?? pagarbos gal truputį parodyti reikėtų? nejaugi nudžius rankos, prisijungti minutei ir padėkoti? nepykit, kad paburbėjau, bet susikaupė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 17, 17:19)
O maniske be soskes, be buteliuko auga. Geria is puodelio jei reikia, niekad nepripazino. Maniau kaip cia bus, kaip reiks auginti, bet va jau tuoj metukai ir viskas normaliai.  biggrin.gif

pastebejau, kad siuolaikines mergaites dauguma atsisako kategoriskai ir soskiu, ir buteliukiu smile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 17, 19:06)
As ir, bet noreciau ir Ps ismokti, but geriau siulyta mintis ideti pamokele i pirma psl smile.gif

taigi keli psl atgal, t.y. 5psl, smulkiai surasiau kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 sausio 2012 - 19:07
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 18:58)
paburbėsiu smile.gif

aš tai nesuprantu tokio- neapsidžiaugė garsiai.. ir kaip suprantu daug ko ieškot reikėjo, ir klaust- "ar gavai??" visos stengėsi, galvojo konkrečiai apie tą žmogų, rinko jam nuotrauką.. ir?? pagarbos gal truputį parodyti reikėtų? nejaugi nudžius rankos, prisijungti minutei ir padėkoti? nepykit, kad paburbėjau, bet susikaupė  cool.gif

Pirmą kartą perskaičius pagalvojau, kad aš kažką negerai padariau. Tfu, net nustėrau. biggrin.gif biggrin.gif
Sutinku su tavimi. Reikėtų prisijungti ir padėkoti. Bet negali labai kaltinti nežinodamas kaip ten kitoje pusėje. Gal bėdos, gal dar kas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 17, 19:35)

man tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 17, 16:09)

Bandau ikelt...

gerai

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 17, 16:17)

as zadu pradeti karpyti,kiekviena diena po kazkiek nukirpt rolleyes.gif

manoji tik taip metė, kokių 4,5 metų jau didmergė, bet buvo labai graudu žiūrėt kaip paskutinį kartą nukirpus bandė į burną įsidėt visą vakarą, vos susilaikiau atsarginės nedavus blush2.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 17, 18:35)

2 paskutinės nelabai tesiskiria g.gif
Atsakyti