QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 13:50)
nu rimtai.. gali pasisodinti gražiausią modelį pasaulyje, bet jeigu nėra ryšio, nėra
pastangų iš abiejų pusių ir tos kibirkšties, tai gali bandyti pabučiuoti savo ausį - neišeis. tai va man šio metu tokia stadija, žiemos miegas, kai aš net nebandau, nėra resursų stengtis, nenoriu, tingiu, laukiu
būtent dėl to neorganizuoju jokių fotosesijų už pinigus. Nes ten patinka nepatinka turi atlikti savo darbą. O pas mane kažkoks kipšas viduje tupi, jei nėra to pirmojo kontakto, traukos, kažko bendro... negaliu fotografuoti. Ar teisingiau, galiu, bet nieko doro nesigautų.
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 15:09)
aš jeigu su kuo itin artimai bendraučiau, tai, esant reikalui, neabejoju, kad koliažai būtų pypiec
ypač jeigu aš mokėčiau juos daryti
taip taip, aš nemoku koliažų sudėt.. visai nesenai išmokau sluoksnius su PS sulipdyt, kai reikėjo dainą iliustruot
senokai nebendravom už temos ribų, bet koliažą su tavim mielai suruoščiau, sakyčiau būtų netgi įdomu.
Ievuk smagu ir tave sugrįžusią matyti.
Papildyta:
Sąrašiuką koliažų pražiopsojau, bet prisijungčiau. Įrašykit mane, prašau, jei kas surasit. Pradinę foto irgi turiu
Svajone, nepergyvenk, su double expo ir aš prigrybavau, tikiuosi Kikirike labai nenusivils. Manau netinkamos foto, kurias dariau, dvigubai expo. Bet perfotografuoti juostelės motyvacijos nebėra.
Ka, sąrašiukas negavusių mainų foto sumažėjo. Liko Juratike, Tiga, Erikamaja. Pirmos dvi merginos lig ir senokai prisijungę buvo, įdomu ar išties negavo, ar nepasidžiaugė. O kas siuntė Erikai? Neatsiliepė žmogus ar siuntė, kada siuntė.