Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 17, 17:09)
Bandau ikelt...

as uzksaitau smile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 17, 17:12)
as tai ir vienam ir kitam buvau prakirpus skylute soskese biggrin.gif , pasidare nepatogu kramtyt ir spjove , savaite kankinomes naktimis , nes jam reikedavo , bet pamazu pamazu atsikratem  smile.gif

as zadu pradeti karpyti,kiekviena diena po kazkiek nukirpt rolleyes.gif
Atsakyti
O maniske be soskes, be buteliuko auga. Geria is puodelio jei reikia, niekad nepripazino. Maniau kaip cia bus, kaip reiks auginti, bet va jau tuoj metukai ir viskas normaliai. biggrin.gif
Atsakyti
Noisy,aciu uz pastabas.Zinau kad buitine,bet vistiek dziugu kad bent dulkes nuvaliau nuo fotiko.O kas del soskes tai dickei uzteko galiuka nukirpt ir daugiau i burna neeme.Mazam dar nepribrendo turbut reikalas,arba dar pati nepribrendau doh.gif man irgi soske gadina reikala.Su viskuo sutinku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 01 17, 17:25)
Noisy,aciu uz pastabas.Zinau kad buitine,bet vistiek dziugu kad bent dulkes nuvaliau nuo fotiko.O kas del soskes tai dickei uzteko galiuka nukirpt ir daugiau i burna neeme.Mazam dar nepribrendo turbut reikalas,arba dar pati nepribrendau doh.gif man irgi soske gadina reikala.Su viskuo sutinku  doh.gif

Sveika sugrįžusi,seniai matyta 4u.gif kai busi prie skype ir bus noro pakalbink mirksiukas.gif šiandien prie kompo foto baigsiu tvarkyti ,tai sėdėsiu visą vakarą manau
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano žolėms. smile.gif

Dar prie to pačio parašysiu apie soske, nes pas mus tai kaip tik dabar ir vyksta. :]
Sausio 2 tiesiog ryte kaip paėmiau soskę iš sūnaus, taip lig šiol ir nebeduodu. Prašė, inkštė, virkavo... Bet tiesiog reikia pasiryžti ir neduoti. Pasakiau, kad dingo cool.gif
Dabar jau įprato, miega ramiai, nebeprašo.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 17, 17:09)
Pazystamas jausmas, bet as dar ir naktim sapnuoju  biggrin.gif wacko.gif

Man tas pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 13:50)
nu rimtai.. gali pasisodinti gražiausią modelį pasaulyje, bet jeigu nėra ryšio, nėra pastangų iš abiejų pusių ir tos kibirkšties, tai gali bandyti pabučiuoti savo ausį - neišeis. tai va man šio metu tokia stadija, žiemos miegas, kai aš net nebandau, nėra resursų stengtis, nenoriu, tingiu, laukiu  cool.gif

būtent dėl to neorganizuoju jokių fotosesijų už pinigus. Nes ten patinka nepatinka turi atlikti savo darbą. O pas mane kažkoks kipšas viduje tupi, jei nėra to pirmojo kontakto, traukos, kažko bendro... negaliu fotografuoti. Ar teisingiau, galiu, bet nieko doro nesigautų.

QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 15:09)
aš jeigu su kuo itin artimai bendraučiau, tai, esant reikalui, neabejoju, kad koliažai būtų pypiec biggrin.gif ypač jeigu aš mokėčiau juos daryti biggrin.gif taip taip, aš nemoku koliažų sudėt.. visai nesenai išmokau sluoksnius su PS sulipdyt, kai reikėjo dainą iliustruot biggrin.gif

senokai nebendravom už temos ribų, bet koliažą su tavim mielai suruoščiau, sakyčiau būtų netgi įdomu.

Ievuk
4u.gif smagu ir tave sugrįžusią matyti.
Papildyta:
Sąrašiuką koliažų pražiopsojau, bet prisijungčiau. Įrašykit mane, prašau, jei kas surasit. Pradinę foto irgi turiu smile.gif

Svajone
, nepergyvenk, su double expo ir aš prigrybavau, tikiuosi Kikirike labai nenusivils. Manau netinkamos foto, kurias dariau, dvigubai expo. Bet perfotografuoti juostelės motyvacijos nebėra.

Ka, sąrašiukas negavusių mainų foto sumažėjo. Liko Juratike, Tiga, Erikamaja. Pirmos dvi merginos lig ir senokai prisijungę buvo, įdomu ar išties negavo, ar nepasidžiaugė. O kas siuntė Erikai? Neatsiliepė žmogus ar siuntė, kada siuntė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2012 - 17:29
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 17:15)
senokai nebendravom už temos ribų, bet koliažą su tavim mielai suruoščiau, sakyčiau būtų netgi įdomu.

jeigu kas nors sudės paskui į koliažą, tai sutinku. nes fotkint visai norėčiau, reik pakrutint raumenis, o šiuo metu (iki maždaug vasario mėn.) neturiu moralinių ir organizacinių galimybių mokintis man vvisai naujų dalykų, t.y. koliažų gamybos biggrin.gif kas juoksitės, kad nemoku - juokitės, nu nemoku ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 18:38)
jeigu kas nors sudės paskui į koliažą, tai sutinku. nes fotkint visai norėčiau, reik pakrutint raumenis, o šiuo metu (iki maždaug vasario mėn.) neturiu moralinių ir organizacinių galimybių mokintis man vvisai naujų dalykų, t.y. koliažų gamybos biggrin.gif kas juoksitės, kad nemoku - juokitės, nu nemoku ir viskas biggrin.gif

na galima netgi pirmam psl. info įkelti kaip suruošti koliažą, nėra sunku. Žingsnis po žingsnio. Ir suruoštum pati
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 17:15)
Ka, sąrašiukas negavusių mainų foto sumažėjo. Liko Juratike, Tiga, Erikamaja. Pirmos dvi merginos lig ir senokai prisijungę buvo, įdomu ar išties negavo, ar nepasidžiaugė. O kas siuntė Erikai? Neatsiliepė žmogus ar siuntė, kada siuntė.

Man šiandien Ka parašė, kad susisieikė su mergaite kuri man siuntė, matyt nusimėtė mano siuntinukas. Laukiu pakaqrtotino, sakė turiu jau greit sulaukt.
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 17:38)

Nesijuoksiu, nes ir aš nemoku. Su Picasa jungiu foto, ji tai daro automatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 17:44)
na galima netgi pirmam psl. info įkelti kaip suruošti koliažą, nėra sunku. Žingsnis po žingsnio. Ir suruoštum pati

galim bandyt. koks terminas?
aš tada žaidime nedalyvaučiau, bet su Tavim pasibandyčiau. mažu patiks ir kitam žaidime jau rašysiuos į sąrašus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 18:49)
Man šiandien Ka parašė, kad susisieikė su mergaite kuri man siuntė, matyt nusimėtė mano siuntinukas. Laukiu pakaqrtotino, sakė turiu jau greit sulaukt.
tuomet su klaustuku lieka dvi. Juratike ir Tiga

Sayonara, kad jau pasirašai, junkis tiesiai į žaidimą.
Aš turiu vieną saldžią foto, tau ji netiks, todėl tektų laukti, kol kitą suruoščiau. Paleisiu geriau ją į žaidimą, gal kam palengvinsiu užduotį. Arba jei tau klius pasunkinsiu biggrin.gif
ARba galiu iki vakaro iš archyvų surasti, o tu pabandytum ar klijuojasi kas nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2012 - 17:56