QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 13:33)
o gal pabandom, gi bus kažkas vis tiek , taip įdomiau bus, nežinosim vapšė koks rezultatas bus nu aš dar vakare iš naujo pagalvosiu apie tą juostą
man jus cia apie visiska kosmosa kalbat oi dar kiek mokytis ir mokytis
QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 14:32)
teisingai supranti. bet kuo didesnis f (pvz f11), tuo nuotrauka gaunasi tamsesne (mazhiau shviesos patenka), o tam padeda ISO, kuri reikia kelti tokiu atveju.
supratau, bandysiu is naujo tikiuosi siandien spesiu dar gryzti ir pamatyti siek tiek dienos sviesos, ryta vakara apie fotika galvoju
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 01 17, 14:58)
Aciu uz pastabas. Bent jau smagu, kad fokusas nenusokes
Dabar reikia ismokti kaip atpalaiduoti zmones... Visi priprate atsistoti i fotkintis... Antrojoj bandem pozuoti, gavosi nenaturaliai Pirmaja apkirpau, nepatiko poza... Originalas cia Ir dar kitas dalykas su ja buvo tai, kad labai skubejo. Dirba 7 dienas per savaite, turejo 2val papietauti, pailseti ir pasiruosti FS, po 15 min jau pradejo skambeti telefonas, kad greiciau ateitu dirbti...
Dabar reikia ismokti kaip atpalaiduoti zmones... Visi priprate atsistoti i fotkintis... Antrojoj bandem pozuoti, gavosi nenaturaliai Pirmaja apkirpau, nepatiko poza... Originalas cia Ir dar kitas dalykas su ja buvo tai, kad labai skubejo. Dirba 7 dienas per savaite, turejo 2val papietauti, pailseti ir pasiruosti FS, po 15 min jau pradejo skambeti telefonas, kad greiciau ateitu dirbti...
o man originalas net graziau ziurisi