Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 13:33)
o gal pabandom, gi bus kažkas vis tiek , taip įdomiau bus, nežinosim vapšė koks rezultatas bus  biggrin.gif nu aš dar vakare iš naujo pagalvosiu apie tą juostą  cool.gif  biggrin.gif

man jus cia apie visiska kosmosa kalbat doh.gif oi dar kiek mokytis ir mokytis biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 14:32)
teisingai supranti. bet kuo didesnis f (pvz f11), tuo nuotrauka gaunasi tamsesne (mazhiau shviesos patenka), o tam padeda ISO, kuri reikia kelti tokiu atveju.

supratau, bandysiu is naujo 4u.gif tikiuosi siandien spesiu dar gryzti ir pamatyti siek tiek dienos sviesos, ryta vakara apie fotika galvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 01 17, 14:58)
Aciu uz pastabas. Bent jau smagu, kad fokusas nenusokes  smile.gif
Dabar reikia ismokti kaip atpalaiduoti zmones... Visi priprate atsistoti i fotkintis... Antrojoj bandem pozuoti, gavosi nenaturaliai sad.gif Pirmaja apkirpau, nepatiko poza...  Originalas cia Ir dar kitas dalykas su ja buvo tai, kad labai skubejo. Dirba 7 dienas per savaite, turejo 2val papietauti, pailseti ir pasiruosti FS, po 15 min jau pradejo skambeti telefonas, kad greiciau ateitu dirbti...

o man originalas net graziau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 17, 14:58)
man jus cia apie visiska kosmosa kalbat doh.gif oi dar kiek mokytis ir mokytis biggrin.gif
supratau, bandysiu is naujo 4u.gif tikiuosi siandien spesiu dar gryzti ir pamatyti siek tiek dienos sviesos, ryta vakara apie fotika galvoju  biggrin.gif

nieko, praeis pusė metų, patrauksim į juostininkų sektą, bus pypiec Tau biggrin.gif svaigsi, o kitos naujokės nieko nesurpas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 15:04)
nieko, praeis pusė metų, patrauksim į juostininkų sektą, bus pypiec Tau biggrin.gif svaigsi, o kitos naujokės nieko nesurpas biggrin.gif

laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 17, 14:58)
Aciu uz pastabas. Bent jau smagu, kad fokusas nenusokes  smile.gif
Dabar reikia ismokti kaip atpalaiduoti zmones... Visi priprate atsistoti i fotkintis... Antrojoj bandem pozuoti, gavosi nenaturaliai sad.gif Pirmaja apkirpau, nepatiko poza...  Originalas cia Ir dar kitas dalykas su ja buvo tai, kad labai skubejo. Dirba 7 dienas per savaite, turejo 2val papietauti, pailseti ir pasiruosti FS, po 15 min jau pradejo skambeti telefonas, kad greiciau ateitu dirbti...

tavo visose nuotraukose kur indes fotografuoji, kūno spalva pilkai mėlyna.. šiek tiek pareguliuok temperatūrą į šiltesnę, tas mėlynumas nusiima, ir gyvesnė oda atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 16:22)
tavo visose nuotraukose kur indes fotografuoji, kūno spalva pilkai mėlyna.. šiek tiek pareguliuok temperatūrą į šiltesnę, tas mėlynumas nusiima, ir gyvesnė oda atrodo smile.gif

Visiškai pritariu smile.gif Flickr daviau velnių paluri blush2.gif

Kokie visų puodukai faini thumbup.gif šaunuolės, merginos mirksiukas.gif nors neužsirašiau į žaidimą, bet kiekvieną dieną galvoju, kaip čia pateikti tą puoduką, minčių stoka, o kai pamatau tokias įdomybes, visai tongue.gif
Papildyta:
Paburbėsiu

QUOTE(Ievukis @ 2012 01 17, 15:09)

Man šį karta nepatinka foto blush2.gif ne dėl to, kad sėdi beveik centre, bet nu nekabina. O su soskę lauke? Aš tai neleidžiu savam lauke su soske būt biggrin.gif niu wa, man apranga labai pjaunasi kažkaip - raudona, mėlyna, ruda pukuota kepurė smile.gif žvilgsniui vietos nėr, aplinka man neįdomi smile.gif manau, kad tu tikrai geriau sugebi mirksiukas.gif

erikamaja -> nugis koks gražus judesys, koks sijonas, kokia pėdučių poza, bet man galva nukirsta atrodo negražiai...

Refresh -> formatas netinkamas, čia jau aptarė formatą prieš tai, bet man toks ne kaip žiūrisi, kai atėjau čia, man įkalė į galvą, kad reikia standarto laikytis, taip įpratau, tai man nepatinka toks formatas. Pačios foto neužkabino, gal 3 gražiai tos raudonos uogos žiūrisi, bet norėtųsi matyti iš arčiau kažkaip, ten lyg ir šerkšnas matosi, įdomiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 17, 15:39)

O su soskę lauke? Aš tai neleidžiu savam lauke su soske būt  biggrin.gif 

neaiškink kaip vaikus augint biggrin.gif kitas tokią isteriją gali išket, kad galvosi, turėk vaikeli tą soskę, tik netrankyk galvos į asvaltą biggrin.gif pfu pfu, mano nepripažysta iš vis soskės, bet teko matyt, kokias isterijas kiti kelia.. išaugs smile.gif į mokyklą dar nei vienas su soske nenuėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 16:43)
neaiškink kaip vaikus augint  biggrin.gif  kitas tokią isteriją gali išket, kad galvosi, turėk vaikeli tą soskę, tik netrankyk galvos į asvaltą  biggrin.gif  pfu pfu, mano nepripažysta iš vis soskės, bet teko matyt, kokias isterijas kiti kelia.. išaugs smile.gif į mokyklą dar nei vienas su soske nenuėjo  cool.gif

o mums dabar tokia stadija,kad be soskes niekur....ir ne tai kad viena, bet dvi butinai turi buti, viena burnoj,kita rankoj doh.gif buvo maziukas, na iki kokiu 1.5m soske budavo reikalinga tik uzmiegant, ir durna buvau, kad neatpratinau tuomet, bet galvojau, kad nebus bedu atpratinti, nes juk jos reikia tik uzmiegant. ... bet paaugo, ir priprato prie jos ziauriai doh.gif buna, susitariam graziuoju, kad isidetu i kisene ar duotu man palaikyti,bet mazai kada taip pasiseka smile.gif

sorry uz OT rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 sausio 2012 - 16:06
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 17, 09:07)

drinks_cheers.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 17, 11:03)
is esmes,labai teisingas klausimas/pastebejimas, nes prie dirbtinio apsvietimo, jeigu nuo aplinkos pagaunami visokie atspalviai, baltas ir nebus baltas, tik jau su programelem galima pakoreguoti, taip,ND esme yra suvokti kaip fotoaparatas atpazysta balta spalva ir ismokti nusatyti WB rolleyes.gif
aciu mergaites, bet nesitikejau,kad taip patiks tas suoliukas ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 11:40)
NU taip, is dalies tu teisi, bet is esmes NERA NEimanoma to padaryti. tai gera praktika, kai matai kaip buna su wb, kiek vargti galima, o kartais kaip greitai visa sita sutvarkyti. tas kas pagauna kampa, velgi, anksciau ar veliau susitvarkys. ir siaip - tarkuojam, nes tai sunkiausias nd ir tikrai 3 is 5 pasikankina su juo, kol supranta kas su kuo valgoma.

Nu zinokit kad as ant tiek privargau su tuom rankiniu nustatymu kad bijau kad neatsoktu noras jo apskritai naudot. Nes kaip Smilguna sake jau bandziau nustatynet pagal viska ka turiu namuose balta/pilksva/pilka... Ir vistiek rezultatu nesu labai patenkinta sad.gif
Bandau ikelt...
Dienos Sviesa Auto
user posted image
Debeselis
user posted image
Rankinis
user posted image
Dirbtinis Apsvietimas Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Ir rankinis doh.gif
user posted image

QUOTE(suprara @ 2012 01 17, 15:01)
ryta vakara apie fotika galvoju  biggrin.gif

Pazystamas jausmas, bet as dar ir naktim sapnuoju biggrin.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 14:32)

as tyrinejau bet nesuvokiau. idomus, bet man per daug melsvas, o viduj puodelio "tas kazhkas" (kaip supratau zhvake) atrodo, kaip priklijuota su ps, nes itin ryshku ir tamsu lyginant su visuma.

Su PS nemoku dirbti, net nejungiu jo, tai tikrai neiklijuota. biggrin.gif Visumoj zvake ir turejo buti ryski, o tas fonas blankus toliau esantis. Buvo is puodeliu sustatyta piramide. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 16:43)
neaiškink kaip vaikus augint  biggrin.gif  kitas tokią isteriją gali išket, kad galvosi, turėk vaikeli tą soskę, tik netrankyk galvos į asvaltą  biggrin.gif  pfu pfu, mano nepripažysta iš vis soskės, bet teko matyt, kokias isterijas kiti kelia.. išaugs smile.gif į mokyklą dar nei vienas su soske nenuėjo  cool.gif

thumbup.gif deal ax.gif

tiesiog man nuotraukoj nelabai žiūrisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 17 sausio 2012 - 16:14
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 17, 15:02)
o mums dabar tokia stadija,kad be soskes niekur.
sorry uz OT rolleyes.gif

as tai ir vienam ir kitam buvau prakirpus skylute soskese biggrin.gif , pasidare nepatogu kramtyt ir spjove , savaite kankinomes naktimis , nes jam reikedavo , bet pamazu pamazu atsikratem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 17, 16:12)
as tai ir vienam ir kitam buvau prakirpus skylute soskese biggrin.gif , pasidare nepatogu kramtyt ir spjove , savaite kankinomes naktimis , nes jam reikedavo , bet pamazu pamazu atsikratem  smile.gif

Va cia gera mintis, as irgi vis planuoju skyle soskese padaryti, bet vis nesiryztu biggrin.gif nors jos reikia tiktai miegui smile.gif Blyn siandien pabandysiu viena prakirpti, paziuresiu kas bus nakti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 17 sausio 2012 - 16:17