Yvette, tavo nuorodos visad fainos, jau favoritėse ne vieną foto turiu idėją su XY ir XX pasiskolinusi jau buvau
pandre, tavo buitiakas mielas ir grūdas man nemaišo
aš su tokia foto ateinu...nu nieko ypatingo, ne menas kažkoks, bet tokia karikatūrinė vaiko išraiška ir tas vyriškas kumštis
QUOTE(Yvette @ 2012 01 22, 13:51)
va kaip gerai. dar viena išssijudins iš žiemos miego.
dar viena meška, norėjai pasakyti?
turėčiau fiksažo pakankamai, šiandien pat namie išsiryškinčiau, bet kad va, pasibaigęs..
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 22, 01:23)
o cia tikrai pienas? ir jei taip, tai su kuo cia raset ant jo ? ar cia kefyras koks?
man paskutine labai patiko
labai labai patiko, idomiai sugalvojai
man paskutine labai patiko
labai labai patiko, idomiai sugalvojai
Taip, ten paprasciausias "Dvaro" pienas.. O uzrasas ir tie raudoni taskai bei sirdis padaryti is dazu, skirtu piesti ant langu... Jie isdziuve pasidaro tokie kaip geliniai, guminiai ir atsargiai uzdejus ant skyscio, nenuskesta
Aciu dar karta visoms, tarusioms zodi apie mano foto..
Turiu dar klausima apie ta SM grupe... Ten paziurejimui, ar i ja reikia nuotraukas kelti?
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 22, 15:37)
Turiu dar klausima apie ta SM grupe... Ten paziurejimui, ar i ja reikia nuotraukas kelti?
Ten jokios prievartos, nori dedi, nori ne
Tiesiog žaidimų foto vienoje vietoje. Keliam foto kai norim pasidžiaugti, ar reikalinga kritika, patarimai.
Aš tarkim temą seku nereguliariai, tai būna, kad tik perbėgu, foto pažiūriu. Nežinau tuomet atsakė kas į rūpimus klausimus ar ne, sulaukėt komentarų...
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 22, 16:46)
Ten jokios prievartos, nori dedi, nori ne
Tiesiog žaidimų foto vienoje vietoje. Keliam foto kai norim pasidžiaugti, ar reikalinga kritika, patarimai.
Aš tarkim temą seku nereguliariai, tai būna, kad tik perbėgu, foto pažiūriu. Nežinau tuomet atsakė kas į rūpimus klausimus ar ne, sulaukėt komentarų...
Supratau, dekui
QUOTE(Yvette @ 2012 01 22, 17:12)
Whatever, kažkodėl pirmai nemačiau tavo foto. Labai liuks atlikti nd
Aciu
Pavydėtinas kūrybingumas, merginos Aš dabar mokymosi stadijoje - siurbiu info, žiūrinėju pavyzdžius ir bandau prisijaukinti fotoaparatą. Šiandien maija koliažas užstrigo labai, buvo įdomu sužinoti, kaip išpildyta.
gotte, vaikutis tikrai nerealus rimts toks
Man įdomu, kaip fotografuojant vaikus namuose išvengti krūvos buitinių dalykų Spėju, sunkiai įmanoma...
gotte, vaikutis tikrai nerealus rimts toks
Man įdomu, kaip fotografuojant vaikus namuose išvengti krūvos buitinių dalykų Spėju, sunkiai įmanoma...
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 22, 17:14)
Plauk fona:)
Gotte, nu jau vaiko rimtumas, įdomiai pateikta, kitaip nei daugumoje nuotraukų