QUOTE(suprara @ 2012 01 17, 12:39)
o 3ND reikia keisti tik F reiksme, iso keisti nereikia? As suprantu, kad keiciant F reiksme kuo ji mazesne tuo suliejimas fono didesnis, kuo didesnis skaicius tuo fonas maziau pasiliejes gaunasi, gal per mazus reiksmiu skirtumus pasiemiau, kad ND netinka..
teisingai supranti. bet kuo didesnis f (pvz f11), tuo nuotrauka gaunasi tamsesne (mazhiau shviesos patenka), o tam padeda ISO, kuri reikia kelti tokiu atveju.
paluri - kaip verti i jb? dirbi su ps ar lr? papasakok kaip verti, jeigu reikia, galiu pasakyti kaip darau as, gal pravers patarimai.
o cia siaip, diskusijai, kodel skaitmena grazhiau uz juosta? butent kuo?
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 17, 13:47)
na labai idomus darbelis, ilgai tyrinejau, kol suvokiau,kas ir kaip, saunuole
aha,ir man galbut noretusi, kad zibintas butu ausktesnis, bet, hmm, reiktu kazka komponuoti ilgai
as tyrinejau bet nesuvokiau. idomus, bet man per daug melsvas, o viduj puodelio "tas kazhkas" (kaip supratau zhvake) atrodo, kaip priklijuota su ps, nes itin ryshku ir tamsu lyginant su visuma.
QUOTE(neiste @ 2012 01 17, 14:11)
einu miegoti su mintim "Uo jau beveik Volkova
", o ryte atsikelus ziuriu ka cia prisidirbau..Veidai kaip is sarvojimo sales, spalvu arba nera, arba per ryskios..Ir daznai taip..
bet smagu, kad motyvacija yra ir objektyviai ziuri i viska, visdelto fokuso ir shviesos atsiradimas yra stiprus background'as
man patinka, kai zmones moka ivertint tai, kas teigiama. o ir kritika tavo sau linxma
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 17, 14:53)
Pėdų, kojų temai
man siek tiek galvytes truksta, na kad daugiaumatytusi skrybelaite.
QUOTE(Ievukis @ 2012 01 17, 15:09)
Sveikos cioces.Linksmai gyvenat ziuriu.
Labuka!! pradingele. pasiilgau tavo postu, nuotrauku, plepalu ir Taves pacios
davai grizhk. o "doctor who" - cia same problems pas dauguma, kazhkaip praeisim tuos keistus etapus kartu hehe.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 15:26)
aš pasuoju su koliažu žaidimu
būsiu nemadinga, ir pasakysiu, kad neįdomus man tas žaidimas, kiek dalyvavau, neužkabino nė karto
ir mane ne.
nu nebent pasibandyt su tuom zmogum, kurio nuotraukos tau artimos, na kaip Erika ir Loreta/Ruta. tada gal ir gimtu kazhkas idomaus.