Maijos projektas bais grazu...grazu man tokie menai..niekaip is atminties nedingsta Yvettes kurinys su vyro ranka, cukrumi ir kava...na iki siol man atminty giliai isirezes..lb grazu, lb patinka man
Prisijungciau prie rG ir noreciau suzinoti tos kurybos budus
Aciu mergaitem pasisakiusiom del auto...supratau, kad nepavyko
vakar iki isnaktu draugavau su sceneriu, o ir snd vis dar su juo
Mergytes saket laukait mano buitiaku, kadangi be ju nieko nefotografuoju...tai va atnesu viena...gaila, nugrybinau su nustatymais(vis dar neipratusi tu peripetiju) Tai teko sviesinti siek tiek, o to pasekoje, grudas ....ar baisiai jis cia atrodo? veliau, gal ka daugiau parodysiu..matysiu ,ka turesiu dar...bet ja udydis tu nuotrauku medium'o net kompas vezlys patapo
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 01 22, 14:44)
vakar dariau labai panasu auto i si tavo ikelta ( teisingiau bus, jei sakysiu bandziau daryti) Tikslas buvo as su savo abiem vaikiukais...norejau visu musu kojytes ir rurytes...bet spekit ar man pavyko...vaikai niekaip nestovejo kaip buvau suplanavusi, o kai supratau, kad po galybes bandymu nieko nebus, keiciau ideja...bandem sokineti, bet gi likau be nuotrauku...kaip sunku su jais...tai likau be auto, teko stoti prie uzuolaidu ir paciai bandyti nusifotografuoti( o ir tas nepavyko
) bet svarbu turiu ideja, zinau ko noriu ir tikrai dar bandysiu tartis su vaikiukais
gal kada ir pavyks