Maija, labai nuostabus darbas su puodeliais. Kokią čia techniką panaudojai?
Whaterver, labai stipri naujokė esi .
ne taip supratau.
neprisimenu dalyvės vardo, bet tuo metu kai mes su Sayonara tarėmės, kad nd nebūtini, prisijungė kažkas ir sakė, kad tingėjo nd atlikti ir naudojasi proga, kad nereikia jų daryti. Ar vėl dingo, nes sugrįžom prie senos tvarkos su nd?
Witch, daryk nd pirmam psl ir junkis Čia visiems vietos užtenka.
QUOTE(maija @ 2012 01 22, 00:30)
jokubaite, GiedreB - dėkui
O aš šiandien negaliu nurimti Padariau dar vieną "puodelio kitaip" idėją... Dėkoju dar kartelį už kritiką, kitaip nebūčiau prisiruošus, turbūt
O aš šiandien negaliu nurimti Padariau dar vieną "puodelio kitaip" idėją... Dėkoju dar kartelį už kritiką, kitaip nebūčiau prisiruošus, turbūt
Nerealiai, labiausiai po kol kas patinka
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 22, 12:13)
Naujokės, jei įkelsit į SM temą ( flickre)kuri norėjo kad ką pasakyčiau , būtinai tarsiu žodelį, jūsų šį sykį tiek daug, aš tema prabėgu, tik foto pažiūriu, tai tikrai sunku surankiot kas kur.
o kur ieskoti SM temos flickre?gal nuorodele?
QUOTE(maija @ 2012 01 21, 23:30)
Super! Bravo, labai labai!
QUOTE(Yvette @ 2012 01 22, 11:26)
neprisimenu dalyvės vardo, bet tuo metu kai mes su Sayonara tarėmės, kad nd nebūtini, prisijungė kažkas ir sakė, kad tingėjo nd atlikti ir naudojasi proga, kad nereikia jų daryti. Ar vėl dingo, nes sugrįžom prie senos tvarkos su nd?
Witch as pamenu.Ji sena dalyve, atejo kiek anksciau uz mane, po to buvo dingus.Manau, jai ND nebutini.
QUOTE(Alabama @ 2012 01 22, 14:06)
Witch as pamenu.Ji sena dalyve, atejo kiek anksciau uz mane, po to buvo dingus.Manau, jai ND nebutini.
As dariau namu darbus, bet jie niekur nera ideti Tai galiu ir perdaryti, nebeda
Tik paskuttinio darbo su WB nustatymu nepadarius, nes kazkaip man visai nesiseke
dirbtinem salygom ji nustatyti..
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2012 01 22, 13:13)
Tik paskuttinio darbo su WB nustatymu nepadarius, nes kazkaip man visai nesiseke
Tai kada padaryk tą WB ir pasirodyk Jei Nd daryti, tikari nereikia jų perdaryt.
Sveika sugrįžus
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2012 01 22, 14:13)
jei pati sakai, kad tik su WB nesi dariusi, šitą ir padaryk Jei praėjo kažkiek laiko, turėtų būti lengviau juos atlikti.