Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 01 20, 19:57)

Puodelis labai patiko, bet ta sirdele man nelabai ziurisi... Per didele atrodo ir bent jau man be jos butu net geriau smile.gif Deciau per viduri puodeli, apacioj ta uzrasa... Bet siaip, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 18:00)
Ačiū už palaikymą, stengiuosi... vis mąstau, bet nepavyksta įgyvendinti taip, kaip mano galvoje mintis tūno  verysad.gif

Pabandžiau j/b, man labiau patiko, AČIŪ už patarimą. Gal jūsų žvitrios akytės dar ką pasakys, ką negerai padariau? smile.gif

Žinai, vis galvodavau, kas nepatinka Tavo autoportretuose. Tu esi ryškių bruožų, bet dar ant viršaus pasidažai, akcentuoji antakius, lūpas.. Ir netenki bet kokio savitumo, nužudai savo gražius bruožus. Čia ne apie foto, bet apie pasirinkimus jas darant. Be abejo, tai mano asmeninė nuomonė, kažkaip kliūna. Ir Tu gana tiesmukai į objektyvą žiūri.

QUOTE(Yvette @ 2012 01 20, 18:03)
gal kam įdomu pasiklausyti pasižiūrėti

p.s. ką pagundyti. Kovo pradžioje iš Vilniaus iki manęs už 129 litus atskristi galima  smile.gif
Rita, sveikinimai artėjančios parodėlės proga. Malonaus pasiruošimo.

Nu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 20, 18:03)
Rita, sveikinimai artėjančios parodėlės proga. Malonaus pasiruošimo.

Ačiū 4u.gif Ta pačia proga - sūneliui sveikatos, o Tau kantrybės smile.gif Kaip mokslai?
Man pirmadienį paskutinis egzaminas (apskritai paskutinis), tai kaip pavariau šią sesiją - turiu tik vieną devintuką biggrin.gif Bet ir stengiausi labai. Gal pirmadienį dešimtukų tradiciją pratęsiu hihihi.gif Ir tada viskas, tik magistro rašymas smile.gif

Pritariu, say, bet manau, kad noisy pati tą supras ką kalbi (arba nesupras). Tai manau kalbos betikslės. Reikia ieškojimų, tada bus ir atradimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 sausio 2012 - 20:20
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 20, 19:06)
Man patinka, grazus puodelis smile.gif

QUOTE(maija @ 2012 01 20, 19:27)
Puodelis labai patiko, bet ta sirdele man nelabai ziurisi... Per didele atrodo ir bent jau man be jos butu net geriau smile.gif Deciau per viduri puodeli, apacioj ta uzrasa... Bet siaip, saunuole  4u.gif

Aciu 4u.gif man paciai gal uzrasas labiau trukdo, nes ir su seseliais jis man gavosi, bet pasidariau toki tipo standartini formata ir nejo paskui nuotrauku gerai isdeliot, nes abi horizontalios buvo. Bandziau taip sakant is sh... vaska isspaust ir bandziau accionus deliot, zinau, kad bus sakanciu, kad neverta, bet man norejosi pabandyt ir man asmeniskai geriau ziurisi smile.gif , jei kam idomu cia ko gero mano blynas irgi gerokai padeges, bet tikrai nedingo noras bandyt, tik i zaidimu temas gal susilaikysiu dar blush2.gif
Atsakyti
Puodelis

user posted image
Atsakyti
chiquitka, ypač, Jūržole, dėkui už kritiką, atsižvelgsiu ateity 4u.gif

o la la, graži šviesa, gražūs blikiukai, bet žaidimo mintis buvo "Puodelis KITAIP", o Tavo puodelis šioj foto atlieka tą pačią, įprastinę puodelio funkciją... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 21 sausio 2012 - 10:50
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 19:09)
tai eik arciau lango

Tai čia arčiausiai, kiek telpu su 50mm, arčiau jau niekaip, langas ne didelis, bandysiu eiti į lauką.

sayonara -> ačiū už pastabas, gali būti, kad persistengiau su make up'u.

o la la la -> Gražūs spalvoti blikiukai ir dar tas "dūmelis" labai patinka, kylantis iš puodelio. pritariu Delicious dėl puodelio elementarumo smile.gif

mamagute -> Malonu girdėti, ačiū smile.gif

Kikirike -> Tu visiškai teisi, padariau taip, kaip paprasčiau...

Ainoa -> fainai žiūrisi kavos puodelis iš kavos pupelių, koliažas patinka, tik širdutė kiek per didelė puodelio atžvilgiu, matosi nukirstas šešėlis.

Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 01 20, 23:27)

Grazios spalvos, faini blikiukai, tik man dar noretusi, kad netuscias tas puodelis atrodytu, kad matytusi, nuo ko tie dumai kyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 sausio 2012 - 12:12
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 20, 17:39)
Sitas man nelabai. Tamsu, neina suprasti, kas ten ispilta (maniau, vaskas, paskui supratau, kad gal arbata su arbatzolem ir cukrum?), ir ideja nelabai aiski, ta zvake lyg ir ne prie ko. Bet tas dekliukas puodeliui tai idomus, gal dar ka geresnio su juo sugalvosi?  mirksiukas.gif

Nu bliamba, visa laika galvojau kad esu baisiai nepakanti kritikai doh.gif , bet jus mergaites taip pakritikuot mokat, kad ta kritika net maloni man blink.gif lotuliukas.gif Kazkokia kitokia ji cia... Skatinanti! ACIU!!!
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 20, 18:57)
sveikos, siandien nuo ryto bandziau igyvendint savo puodeli

Man visai patiko. Tik sirdeles mazesnes noretusi 4u.gif
QUOTE(o la la la @ 2012 01 20, 23:27)

Nuotrauka patiko, tokia jauki kazkokia, bet zaidimo sumanymas manau nelabai igyvendintas 4u.gif Ir kaip minejo Jurzole noretusi kad dumai kiltu ne is tuscio puodelio 4u.gif

Papildyta:
Dar pakamantinesiu jus mane dominanciais klausimais. blush2.gif
Kas netingit - atsakykit, busiu labai dekinga 4u.gif
Maciau cia kazkuri vaziuojanti atostogauti dekojo uz patarimus kaip pasiruosti pries kelione. Uz 10 dienu vaziuoju ir as. Labai laukiu tos keliones butent todel, kad tai bus puiki galimybe praleisti daug laiko su fotoaparatu bigsmile.gif Deja visos darytos anksciau atostogu nuotraukos netgi man paciai neidomios, bet darytos jos "nasarom" be jokiu ziniu ir gilinimosi i fotografija. Dabar tikiuosi atvezt bent pora idomesniu kadru ax.gif Dabar daug skaiciau apie fotografija kelionese, bet kaip sakoma, teorija vienas - praktika visai kitas...
Gal turit kokiu neikainojamu patarimu sia tema? ax.gif [B]
Atsakyti
Dar vienas bandymas zaidimui "Puodelis kitaip".

Jums arbatos ar kavos? mirksiukas.gif

user posted image

Nesu visai patenkinta pagrindo spalvom, nuotraukos ant pilko pagrindo kiek skirtingos gavosi, nepaisant visu bandymu ax.gif Kas dar negerai?

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 21, 13:53)
Maciau cia kazkuri vaziuojanti atostogauti dekojo uz patarimus kaip pasiruosti pries kelione. Uz 10 dienu vaziuoju ir as. Labai laukiu tos keliones butent todel, kad tai bus puiki galimybe praleisti daug laiko su fotoaparatu bigsmile.gif Deja visos darytos anksciau atostogu nuotraukos netgi man paciai neidomios, bet darytos jos "nasarom" be jokiu ziniu ir gilinimosi i fotografija. Dabar tikiuosi atvezt bent pora idomesniu kadru ax.gif  Dabar daug skaiciau apie fotografija kelionese, bet kaip sakoma, teorija vienas - praktika visai kitas...
Gal turit kokiu neikainojamu patarimu sia tema?  ax.gif [B]

Pagrindinis patarimas - nepraleisk per daug laiko su fotoaparatu mirksiukas.gif Tiesiog keliauk, megaukis, stebek, kas vyksta aplink, gerk i save ispudzius ir aplinka, o kai jau pamatysi kazka, ka labai noresis nufotografuoti, tada - pirmyn smile.gif Per tas likusias 10 dienu nieko labai daug jau nebeismoksi, bet ta kelione gali tapti puikia galimybe pamatyti, ka tau geriau sekasi fotografuoti ir kaip. Zodziu, nesitikek stebuklu, bet manau, kad "bent pora" idomesniu kadru tikrai parsivesi - ypac jei neissikelsi sau specialiai tokio tikslo 4u.gif

O kur keliauji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 sausio 2012 - 14:47
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 21, 14:47)
Jums arbatos ar kavos?  mirksiukas.gif
O kur keliauji?

Man tai arbatos su sausainukais biggrin.gif Bet tai kiek kruopstumo reikejo puodeli is arbatos lapelio sudeliot? blink.gif thumbup.gif Patiko ideja, bet pagrindo spalvos nepatiko, nelabai tarpusavy dera mano akiai 4u.gif

Keliauju i viena is Kanaru Salu - Fuerteventura. Uoleta sala su daug smelio ir juros, kiek zinau.
Tiksla sau pasistaciau siai kelionei tik viena - NEatvezti is jos milijono niekam neidomiu nuotrauku apie nieka, tokiu kokias atsivezdavau iki siol.
Ir aciu labai uz patarima 4u.gif Mane labai kelionese stebindavo japonai ar kinai (nelabai ju skiriu blush2.gif), kurie viska mato tik pro fotiko objektyva, nu neatitraukia jie akiu nei sekundei doh.gif Atrodo, kad sali kuria aplanko pirma karta jie mato namie nuotraukas beziuredami biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Rodausi ND Nr 4 smile.gif , nes 3 nepadarysiu , neturiu siuo metu zoominancio objektyvo ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti