Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 17:57)
Atstatysi... Galbut neviska, bet daug ka gali isgelbeti...

Susirask programke per google ir atsatinek...

su trim programom jau bandziau, esme tame kad istryniau ir pilna kortele prifotkinau is naujo , o paskui isaiskejo kad vyro foto buvo neiskeltos, programos tik 2 nuotraukas atkure is kokiu 500 unsure.gif
einu sleptuves nemie ieskoti, kad tureciau kur pasislepti kai vyras grys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 19:12)
su trim programom jau bandziau, esme tame kad istryniau ir pilna kortele prifotkinau is naujo , o paskui isaiskejo kad vyro foto buvo neiskeltos, programos tik 2 nuotraukas atkure is kokiu 500  unsure.gif
einu sleptuves nemie ieskoti, kad tureciau kur pasislepti kai vyras grys  doh.gif

su kokiom bandei? nes siaip ir is defragmentuotu korteliu atsato ir is kelis kartus prifotkintu ir pratrintu...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Jau kokius 3 mėnesius vis paskaitau šią temutę ir įsidrąsinau paklausti poros klausimų.. Taigi, jei aš turiu klausymų fotografavimo tema kurie jum atrodytu tokie paprasti, gal net juokingi ar galėčiau jų klausti čia ar yra kokia kita tema? Klausiu iškart, nes nenoriu kad šaipytumėtes dėl tokių klausymų kaip, kad blykstės nustatymo ar kokiais nustatymais fotografuoti vakare blush2.gif Skaitau ir vis ieškausi dar knygų apie fotografiją, bet teoriją ne visada gaunasi pritaikyti praktikoje.. Taip norėtusi, kad būtu ko paklausti kas sugebėtu buitiškai ir paprastai paaiškint, o ne pradėtu pamokslaut, kad reikia knygas skaityti ar pan. Gėda pripažinti, bet to ką perskaitau nesugebu praktikoje pritaikyti..Bet manau čia tik kolkas, kol visa tai nauja verysad.gif O gal kuri sutiktų, kad aš aseniškai į až galėčiau parašyti bent keletą klausymų, ar patarimų paprašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 20 sausio 2012 - 18:16
pc inspector file recovery
restoration
ir dar kazkokia istryniau jau, gal gali ka rekomenduoti dar??
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 19:00)
Pabandžiau j/b, man labiau patiko, AČIŪ už patarimą. Gal jūsų žvitrios akytės dar ką pasakys, ką negerai padariau? smile.gif

man patiko šis tavo auto- tokia gana natūrali poza, nereik nei papūstų lupyčių, nei pakeltų marškinių... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shineida @ 2012 01 20, 19:16)
Sveikos merginos  4u.gif  Jau kokius 3 mėnesius vis paskaitau šią temutę ir įsidrąsinau paklausti poros klausimų..

sveika,
tai gal pabandyk skaityti info, esančią šios temos 1 puslapyje ir po truputėlį bandyti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nutilo registracija į koliažų žaidimą. Savaitgalis, tad suspėsit suruošti pirmą foto. Visos ir visi norintys dalyvauti siųskit man pirmą foto į buuuchepaula@yahoo.com

Naujai prisijungusioms ir dar nedalyvavusioms žaidime : pasistenkit parinkti ir atsiųsti tokią foto, kokiai pačios pratęsimą ar istoriją sukurtumėt. Foto išmatavimai 800x800 arba jei vertikalią foto siųsit, tai aukštis 800. Horizontalios foto koliažams netinka, na bent iš praeitų žaidimų taip atrodė.

Vat. Foto aukščiau rašytu adresu lauksiu iki antradienio. Antradienį sumaišysiu ir išsiuntinėsiu. Koliažo paruošimui bus skirtos dvi savaitės. Registruokitės tik tie, kas iš ties paruošit, o ne slėpsitės krūmuose, pamatę foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2012 - 18:37
Dėkui merginos už kritiką mano foto, eisiu ta nelemtą plauką retušuoti kad jau čia visom užkliuvo doh.gif per silpna reiškia foto,kad tai pastebėta...ką gi,dirbam šiuo klausimu toliau lotuliukas.gif dėkui už kritiką 4u.gif

Yvette + Say - labai gerai išpildytas koliažas ,man patinka 4u.gif

Noisy - ėjai gera linkme su auto,o vat vėl paėmiai ir įdėjai paprastą unsure.gif ji nėra bloga, tiesiog paprastutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 20, 19:36)
Merginos, nutilo registracija į koliažų žaidimą. Savaitgalis, tad suspėsit suruošti pirmą foto. Visos ir visi norintys dalyvauti siųskit man pirmą foto į buuuchepaula@yahoo.com

Nu as pasuoju, tikrai dar neusgebesiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 01 20, 19:16)
Sveikos merginos  4u.gif  Jau kokius 3 mėnesius vis paskaitau šią temutę ir įsidrąsinau paklausti poros klausimų.. Taigi, jei aš turiu klausymų fotografavimo tema kurie jum atrodytu tokie paprasti, gal net juokingi ar galėčiau jų klausti čia ar yra kokia kita tema? Klausiu iškart, nes nenoriu kad šaipytumėtes dėl tokių klausymų kaip, kad blykstės nustatymo ar kokiais nustatymais fotografuoti vakare blush2.gif  Skaitau ir vis ieškausi dar knygų apie fotografiją, bet teoriją ne visada gaunasi pritaikyti praktikoje.. Taip norėtusi, kad būtu ko paklausti kas sugebėtu buitiškai ir paprastai paaiškint, o ne pradėtu pamokslaut, kad reikia knygas skaityti ar pan. Gėda pripažinti, bet to ką perskaitau nesugebu praktikoje pritaikyti..Bet manau čia tik kolkas, kol visa tai nauja verysad.gif O gal kuri sutiktų, kad aš aseniškai į až galėčiau parašyti bent keletą klausymų, ar patarimų paprašyti?

Pas mus studijoje buna organizuojami trumpi nebrangus kursai pradedantiems.... taigi jei esi vilniuje, rekomenduoju uzsukti kai bus... Greitu laiku paskelbsime FB puslapyje.

QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 19:16)
pc inspector file recovery
restoration
ir dar kazkokia istryniau jau, gal gali ka rekomenduoti dar??

http://www.diskdocto...o-recovery.html Pabandyk sita, kiek rimtesne atrodo...

As pati kai atstatinejau tai gal kokias 5 isbandziau kol atsatte, nes tikrai nevisos veike....
Bandyk ir tu toliau....
Atsakyti
[quote=S.B.M.,2012 01 20, 18:45]
Pas mus studijoje buna organizuojami trumpi nebrangus kursai pradedantiems.... taigi jei esi vilniuje, rekomenduoju uzsukti kai bus... Greitu laiku paskelbsime FB puslapyje.

Bėgčiau į kursus nieko nelaukdama, bet deja ne vilnietė esu.. o pas mane mieste nėra jokių kursų verysad.gif
Atsakyti
sveikos, siandien nuo ryto bandziau igyvendint savo puodeli, aisku nesigavo viskas kaip norejau, bandziau lipdyt i koliaza, bet labai sunkiai sekesi su pagrindo spalva, niekaip nejo suvienodint, gal kas koki triuka galit pasakyt kaip tai darot g.gif ir kaip ir sakiua, kad buvau sugalvojus su pupelem, tai va kas gavosi blush2.gif

user posted image

siaip norejau det tik dvi virsutines foto, bet nejo sudeliot i sita formata kitaip, nes gan sudetingai as cia dariau ta koliaza, bet reikes pabandyt pagal zirzes lyg surasyta padaryt, gal iseis kitaip susideliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 20, 19:57)
sveikos, siandien nuo ryto bandziau igyvendint savo puodeli, aisku nesigavo viskas kaip norejau, bandziau lipdyt i koliaza, bet labai sunkiai sekesi su pagrindo spalva, niekaip nejo suvienodint, gal kas koki triuka galit pasakyt kaip tai darot  g.gif ir kaip ir sakiua, kad buvau sugalvojus su pupelem, tai va kas gavosi  blush2.gif

Man patinka, grazus puodelis smile.gif
Atsakyti