merginos HELLLPPPP, ar imano atstayti istrintas nuotraukas is korteles jei nat virsaus jau uzfotkinau?????? mane vyras uzmus
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 16:39)
]
Kaip man patinka žiūrėt į tokio pobūdžio kūrybines kančias Dirbk ir viskas bus ok, net nepajusi kaip suprasi ką ir kaip apdirbt
QUOTE(Yvette @ 2012 01 20, 16:33)
Laba,
mačiau Sayonara įkėlė mūsų koliažą, tad tik padėkosiu už komentarus.
Turtas serga. einu gydyt
mačiau Sayonara įkėlė mūsų koliažą, tad tik padėkosiu už komentarus.
Turtas serga. einu gydyt
sveikatos A.
QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 17:14)
merginos HELLLPPPP, ar imano atstayti istrintas nuotraukas is korteles jei nat virsaus jau uzfotkinau?????? mane vyras uzmus
Turiu nuliūdinti, bet ne..
QUOTE(Ka @ 2012 01 20, 17:34)
Turiu nuliūdinti, bet ne..
ka cia nuliudinti, as jau plaukus nuo galvos raunuosi
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 01:38)
Zaidziu toliau Atnesu antra puoduka jusu teismui
Sitas man nelabai. Tamsu, neina suprasti, kas ten ispilta (maniau, vaskas, paskui supratau, kad gal arbata su arbatzolem ir cukrum?), ir ideja nelabai aiski, ta zvake lyg ir ne prie ko. Bet tas dekliukas puodeliui tai idomus, gal dar ka geresnio su juo sugalvosi?
QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 09:11)
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.
Grazu.
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 20, 12:46)
Nu ateinu dar su vienu puodeliu, nieko ispudingo ir ypatingo, netgi nezinau ar tinka
Gal ir tinka, nes puodelis, bet nufotografuot galejai geriau
QUOTE(Delicious @ 2012 01 20, 15:41)
Nedrąsu dar pas jus dėt savo ieškojimų Kuklus bandymas, būtų įdomu išgirst jūsų nuomones
Kazka labai keisto su spalvom padarei... arba mano monitorius taip rodo
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 16:39)
Paprastas portretas, nieko įdomesnio nepavyko padaryt
Gal ir paprastas, bet man visai graziai ziurisi. Tik gaila nukirstos alkunes, ir sviesa galetu buti svelnesne. Sutinku su merginom, kad j/b gerai ziuretusi.
QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 17:14)
Ups... manau, kad neatstatysi. O taip isvis imanoma, ant virsaus uzfotkinti? As net nezinojau...
QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 18:36)
ka cia nuliudinti, as jau plaukus nuo galvos raunuosi
Atstatysi... Galbut neviska, bet daug ka gali isgelbeti...
Susirask programke per google ir atsatinek...
QUOTE(rG @ 2012 01 20, 18:26)
Kaip man patinka žiūrėt į tokio pobūdžio kūrybines kančias Dirbk ir viskas bus ok, net nepajusi kaip suprasi ką ir kaip apdirbt
Ačiū už palaikymą, stengiuosi... vis mąstau, bet nepavyksta įgyvendinti taip, kaip mano galvoje mintis tūno
Pabandžiau j/b, man labiau patiko, AČIŪ už patarimą. Gal jūsų žvitrios akytės dar ką pasakys, ką negerai padariau?
gal kam įdomu pasiklausyti pasižiūrėti
p.s. ką pagundyti. Kovo pradžioje iš Vilniaus iki manęs už 129 litus atskristi galima
Rita, sveikinimai artėjančios parodėlės proga. Malonaus pasiruošimo.
p.s. ką pagundyti. Kovo pradžioje iš Vilniaus iki manęs už 129 litus atskristi galima
Rita, sveikinimai artėjančios parodėlės proga. Malonaus pasiruošimo.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 20, 18:39)
Gal ir paprastas, bet man visai graziai ziurisi. Tik gaila nukirstos alkunes, ir sviesa galetu buti svelnesne. Sutinku su merginom, kad j/b gerai ziuretusi.
Ačiū, na, alkūnės nepriklijuosiu apšvietimą piešiau su ps nes iso teko didinti iki 1600, kaip tamsu kambary 2pm
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 18:14)
Oho, o tai įmanoma?
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 18:06)
Ačiū, na, alkūnės nepriklijuosiu apšvietimą piešiau su ps nes iso teko didinti iki 1600, kaip tamsu kambary 2pm
tai eik arciau lango
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 17:57)
Atstatysi... Galbut neviska, bet daug ka gali isgelbeti...
Rimtai, galima netgi tai atstatyti, nors ir ne 100%?