QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 21:50)
senai kazka dejau
buvau sivakar islindus laukan
Labai mielai ziurisi tas suoliukas
QUOTE(Yvette @ 2012 01 16, 22:28)
Su Erika sumeistravom koliažą
"Music is the key"
Kaip visada, puikiai...
QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 10:19)
pvz? as isigijau (cia ta pati knyga "Fotografo akis" ane?), bet man neprilipo. zinoma, as jos net neperskaiciau, kelis psl bandziau, bet man per mandrai ten viskas.
Aha, ta pati knyga. Kad siek tiek "mandrai" parasyta, tai sutikciau, jei kalbos maniera turi omeny. As ja skaitau angliskai, ir vakar pagalvojau, kad beveik noreciau vertimo (nors siaip jau anglu kalba seniai skaitau be problemu). Kartais po kelis kartus ta pati sakini turiu skaityti, kol suprantu, ka norima juo pasakyti. Bet suletinus tempa, visai gerai einasi. O tie visi "atradimai" tai labai elementarus, bet gal tuo ir idomus - pvz. kodel kvadratinis formatas mazai kam tinkamas, kodel peizazai gerai ziurisi panoraminiu formatu, kodel intuityviai norisi pagrindini nuotraukos objekta pastumti zemiau kadre, o ne atvirksciai. Ir t.t. (As dar tik pirma skyriu perskaiciau
) Na man tiesiog patinka, kai visokios teorines "dogmos" paaiskinamos is sveiko proto poziciju
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 17, 12:04)
Galiu parodyti tokia foto su puodeliais.
Sušilti galima ne tik prie puodelio karštos arbatos.
Na irgi labai fainai
QUOTE(Ka @ 2012 01 17, 13:41)
Trečią foto daryčiau 3x2 formatu. Nes dabar nei kvadratas, nei kitas teisingas formatas.
O kas yra "teisingas" formatas?
Cia as Freeman'o itakoje tokius sventvagisus klausimus uzdavineju
Vat labai nustebau perskaiciusi, kad nera jokiu itikinamu priezasciu, kodel reiketu naudoti 3x2, o ne 4x3 formata - tai tiesiog atsitiktinumas, kad buvo pasirinktas toks, o ne kitoks (tiksliau, perimtas is 35 mm juosteles). Ir kad vertikalus kadrai dazniausiai geriau ziurisi 4x3 formatu, o ne 3x2. Taciau joks save gerbiantis "rimtas" fotografas nesirinks 4x3, kad neduokdie nebutu palaikytas nieko neismananciu megeju
Velgi, man tiesiog patinka toks ne per daug rimtas poziuris i taisykles