Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 15:23)
manau, labai kategoriskas sakymas. laptopu visokiu buna. as dirbu su laptopu ir nematau problemu. atspausdintos foto sutampa su tuo, ka matau ekrane. tiesiog reikia pasidometi, ka perki ir nepirkti sudu smile.gif

chiquitka, susikalibruok savo. pradziai su programa, kuri jau yra kompe

nu gerai gerai, kategoriskai as cia.... biggrin.gif

Matyt nemaciau dar gero laptopo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 13:52)
Laptopu monitoriai labai neskirti tokiems darbams (zinoma isskyrus macbook'us) Ju ir ziurejimo kampas buna mazesnis ir siaip kiek bekalibruosi, negausi to, ka gautum is normalaus monitoriaus....
Po paskutinio pusdienio darbo prie svetimo laptopo, galvojau, kad akys isvarves ir smegenys nebematys normaliu spalvu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 14:23)
manau, labai kategoriskas sakymas. laptopu visokiu buna. as dirbu su laptopu ir nematau problemu. atspausdintos foto sutampa su tuo, ka matau ekrane. tiesiog reikia pasidometi, ka perki ir nepirkti sudu smile.gif
chiquitka, susikalibruok savo. pradziai su programa, kuri jau yra kompe

Bandau sukalibruot, atsisiunciau programa nemokama, jau geriau, bet tikriausiai dar ne 100% kas turetu but. Nuotrauku dar nebandziau spausint, tai nzn g.gif
Laptopas musu tai geras, bet jungdavom ji ir prie monitoriaus kito ir prie teliko ir visur keite MB nustatymus, tai todel ir grybauja tikriausiai g.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
QUOTE(gladiole @ 2012 01 20, 14:34)
drinks_cheers.gif nebandysi niekada neismoksi.

Siaip cia tam ir atejau kad bandyti ir mokintis. Ir svarbiausia kad gauni tiesa apie tai kas negerai ar be rysio, be to tobulejimas neimanomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 20, 14:55)
sveikinu thumbup.gif

ple, parduok ir mano , kad taip jau sekasi  biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 20, 15:11)

he hee biggrin.gif Kažko linksma biggrin.gif Pardaviau žmogui, kuris nori pažaist su paukštukais biggrin.gif

Atsakyti
Labai patiko Yvettes ir sayonaros komanda - šaunus darbas didis.gif smile.gif

Nedrąsu dar pas jus dėt savo ieškojimų blush2.gif Kuklus bandymas, būtų įdomu išgirst jūsų nuomones 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 20, 15:41)
Nedrąsu dar pas jus dėt savo ieškojimų  blush2.gif Kuklus bandymas, būtų įdomu išgirst jūsų nuomones  4u.gif

Dar nelabai drasu komentuot, bet pakomentuosiu blush2.gif
Visai neblogai, bet truksta kazkokio akcento - daugiau fokuso bent ant vieno is paukstuku, nes dabar neiskarto juos ir pastebejau. Ir man gal truputuka per ruzavi jie g.gif Arba gal as monitoriu ne taip nusikalibravau biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
mačiau Sayonara įkėlė mūsų koliažą, tad tik padėkosiu už komentarus.
Turtas serga. doctor.gif einu gydyt
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 08:41)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif
user posted image

kad mano monikas pievas rodo, tą jau seniai žinau, nes pvz šitoj foto vanduo vienoj pusėj žalias pakankamai stipriai, o kitoj toks pilkšvai rusvas lotuliukas.gif

patiko visi paskutiniai koliažai, visai įdomiai žiūrisi

Delicious

man foto apdirbimas nei toks, nei toks. čia su juodais kraštais daryta (kad ir kaip jie besivadintų)? spalvos tokios degančios, perdaug intensyvios, bent jau dešinėj pusėj, apskritai arba mano monikas tikrai pievas rodo, bet vaizdas spalvų atžvilgiu labai nekoks. ale, kad net paukštukų nebesimato, jie pradingo fone. būtų nieko, manau, jei kiek švelnesnis apdirbimas būtų, dabar man ne
Atsakyti
Paprastas portretas, nieko įdomesnio nepavyko padaryt smile.gif

user posted image

verysad.gif

ar kvadratu, nes matau, kad čia alkūnė taip nukirsta, bet taip gavosi... Kiti kadrai nevykę dėl lūpų blush2.gif

kvadrate: http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2012 01 20, 16:34)
kad mano monikas pievas rodo, tą jau seniai žinau, nes pvz šitoj foto vanduo vienoj pusėj žalias pakankamai stipriai, o kitoj toks pilkšvai rusvas  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 16:39)
Paprastas portretas, nieko įdomesnio nepavyko padaryt smile.gif

jaučiu būtų gražus jb ax.gif kvadratas man nesižiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 16:39)
ar kvadratu, nes matau, kad čia alkūnė taip nukirsta, bet taip gavosi... Kiti kadrai nevykę dėl lūpų  blush2.gif

Man labiau patiko kvadrate 4u.gif
Atsakyti
man kvadratas nelabai, aš palikčiau pilnu fotrmatu, bet ten triukšmuks lenda ar kas, tai irgi bw daryčiau, bet ne kontrastingą, ale tokį per rūką, nes aštri tokia foto šviesa, tai labai išryškės šėšėliai ant veido ir balti plėmai lys, pvz ant rankos 4u.gif
Atsakyti
bizyte
ypač -> Bus padaryta mirksiukas.gif
ir ką aš be jūsų daryčiau blush2.gif pasirodysiu. Tvarka, kvadratas bus ištrintas ir į šiukšlinę smile.gif

chiquitka -> ačiū, bandysiu j/b dar daryt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 sausio 2012 - 16:58