Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvette + sayonara labai patiko, tokiu liudnumu dvelkia... 4u.gif
Patinka man labai kai pasiziuri i nuotrauka ar koliaza ir uzplusta tave kokia emocija...tai tikras menas, priversti zmones jausti 4u.gif

Pas mane tai laptopo monitorius spalvas atrodo labai negerai rodo, nes labai skiriasi nuo to kaip mato mano akis pries fotografuojant ir ka rodo fotoaparatas nuo to ka paskui matau per monitoriu doh.gif Gal zinot kaip su tuom kovot? help.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 14:20)
tas kampas žalsvas ir man, nu va palyginimui, aišku čia labai netikslu taip lyginti, nesimato tikrų spalvų, dar flickras deda savo mėlynumą, nu bet skirtumas akivaizdus..
tai va, noriu tokių foto kaip matau biggrin.gif noriu jb pasidaryt didesnes, bet jei matysiu žalią ar dar kokį atspalvį, kapiec...taip nenoriu biggrin.gif

nu ziaurus skirtumas... Pabandyk nueit iki procentro, pasakyt, kad be korekciju padarytu... ir ant matinio popieriaus daryk(pas juos ten toks liuksinis satinis popierius yra), ir matysi kaip ten spalvos atitinka...

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 14:42)
Yvette + sayonara labai patiko, tokiu liudnumu dvelkia... 4u.gif
Patinka man labai kai pasiziuri i nuotrauka ar koliaza ir uzplusta tave kokia emocija...tai tikras menas, priversti zmones jausti  4u.gif
Pas mane tai laptopo monitorius spalvas atrodo labai negerai rodo, nes labai skiriasi nuo to kaip mato mano akis pries fotografuojant ir ka rodo fotoaparatas nuo to ka paskui matau per monitoriu  doh.gif  Gal zinot kaip su tuom kovot?  help.gif

Laptopu monitoriai labai neskirti tokiems darbams (zinoma isskyrus macbook'us) Ju ir ziurejimo kampas buna mazesnis ir siaip kiek bekalibruosi, negausi to, ka gautum is normalaus monitoriaus....

Po paskutinio pusdienio darbo prie svetimo laptopo, galvojau, kad akys isvarves ir smegenys nebematys normaliu spalvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 13:52)
nu ziaurus skirtumas... Pabandyk nueit iki procentro, pasakyt, kad be korekciju padarytu... ir ant matinio popieriaus daryk(pas juos ten toks liuksinis satinis popierius yra), ir matysi kaip ten spalvos atitinka...

taip ir padarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 08:02)
man ir kairiam zalia. bet kompas tai darbo, nezinau, ar gerai rodo

man irgi kairiam zaliuoja,

QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 08:11)
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.

Yvette + sayonara (aš siunčiau foto, Yvette pritaikė jai savąją)

kaip faina , thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Avėja @ 2012 01 20, 11:48)
Laba diena,

ND3
Fotografuota prie dirbtinio apšvietimo, nes namuose labai tamsu

man tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 13:52)
Po paskutinio pusdienio darbo prie svetimo laptopo, galvojau, kad akys isvarves ir smegenys nebematys normaliu spalvu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau, labai kategoriskas sakymas. laptopu visokiu buna. as dirbu su laptopu ir nematau problemu. atspausdintos foto sutampa su tuo, ka matau ekrane. tiesiog reikia pasidometi, ka perki ir nepirkti sudu smile.gif

chiquitka, susikalibruok savo. pradziai su programa, kuri jau yra kompe
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 14:23)
manau, labai kategoriskas sakymas. laptopu visokiu buna. as dirbu su laptopu ir nematau problemu. atspausdintos foto sutampa su tuo, ka matau ekrane. tiesiog reikia pasidometi, ka perki ir nepirkti sudu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 14:29)

Bet manau geriau bandyt ir kad nesigautu, negu nebandyt visai  blush2.gif  Aisku geriau bandyt ir kad gautusi kazkas, na bet ne si karta biggrin.gif

drinks_cheers.gif nebandysi niekada neismoksi.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 18:53)

O koks laptopas?
Man tai irgi atspausdintos labai panasiai atrodo kaip ir laptope, nors as jo nekalibravau dar ... Tik 2 nuotraukos atrode negraziai, bet gal ten per daug PS.....
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 20, 14:23)

drinks_cheers.gif
p.s. Pardaviau tą objektyvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 sausio 2012 - 14:46
Grieztai turbut jiem reikia pasakyt kad NIEKO nedarytu su spalvom.Kad didelem raidem pasizymetu,pabrauktu ir dar sauktuku prisidetu.Pas mus tai fotofabrike i zaluma nesa,o fotopro i rausvuma kaip vienintele ir rase.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 20, 14:46)
drinks_cheers.gif
p.s. Pardaviau tą objektyvą  biggrin.gif

sveikinu thumbup.gif

ple, parduok ir mano , kad taip jau sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 20, 15:55)
sveikinu thumbup.gif

ple, parduok ir mano , kad taip jau sekasi  biggrin.gif

ir mano biggrin.gif
Atsakyti