Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 13:02)
aš tai nelabai suprantu minties...
gražiai dera smile.gif
fotoservise.. nu jo, dar dvejojau...galvojau, kad man gal akyse vaidenasi, nu spalvota dar gali būti, kad spalvos skirsis, bet jb tai turi būti tikras, o ten lyg kažkoks tas žalias atspalvis lenda doh.gif žodžiu, kur bandyti ką? kur gerai daro? jaučiu atsibodęs klausimas.. biggrin.gif

Procentre....

Arba siunciuosi is snapfish.com. per akcijas... gaunasi ir pigiai ir kokybe liuks...
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 12:02)
gražiai dera smile.gif
fotoservise.. nu jo, dar dvejojau...galvojau, kad man gal akyse vaidenasi, nu spalvota dar gali būti, kad spalvos skirsis, bet jb tai turi būti tikras, o ten lyg kažkoks tas žalias atspalvis lenda doh.gif žodžiu, kur bandyti ką? kur gerai daro? jaučiu atsibodęs klausimas.. biggrin.gif

jo, aš fotoservise spausdinu dažnaii.. bet žinok ten nežinai ką gausi, kartais idelios visos keli šimtai nuotraukų būna, o kartais nesuprasi kas ten su spalvom sugrybauta būna doh.gif

aš nežinau, neįsivaizduoju kur spausdint.. gal pro centre bandyt? aš ten ant drobės spausdinau, tai laaaabai buvau patenkinta, idealiai padarė smile.gif o ant popers ten nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 16:43)
Procentre....

Arba siunciuosi is snapfish.com. per akcijas... gaunasi ir pigiai ir kokybe liuks...

Labai aciu uz nuoroda!Yra ir pas mus, kaina labai gera smile.gif Butinai pabandysiu
Atsakyti
Nu ateinu dar su vienu puodeliu, nieko ispudingo ir ypatingo, netgi nezinau ar tinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,

ND3
user posted image
user posted image
user posted image

Fotografuota prie dirbtinio apšvietimo, nes namuose labai tamsu
Atsakyti
bizyte aš matau nevisiškai mėlyna, o tokia jūros mėlynuma su žalsvu atspalviu, nežinau kaip tau atspausdino, bet aš paprastai labais nepatenkinta nes labai daug foto gaunu kitokias nei matau savo monike(jis sukalibruotas). Jau kažkada buvau rašius kad vieni padaro pvz jb nuotrauka su žalsvu, kitos su rausvu atspalviu. Jei noriu kokybes spausdinu fotopro, bet ir ten nepatinka kaip atrodo raudona spalva g.gif
Atsakyti
Sveiki, pradejau mokintis ir as su savuoju FujiFilm FinePix S9600 , nesusitvarkau su WB norejau pasakityti instrukcija, o kazkokiu stebuklingu budu suluzo kompaktas unsure.gif gal kas galit atsiusti i pasta instrukcija lietuviu kalba?
labai buciau nekinga
vilmukas6@takas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumcikas: 20 sausio 2012 - 13:14
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 20, 12:50)
bizyte aš matau nevisiškai mėlyna, o tokia jūros mėlynuma su žalsvu atspalviu, nežinau kaip tau atspausdino, bet aš paprastai labais nepatenkinta nes labai daug foto gaunu kitokias nei matau savo monike(jis sukalibruotas). Jau kažkada buvau rašius kad vieni padaro pvz jb nuotrauka su žalsvu, kitos su rausvu atspalviu. Jei noriu kokybes spausdinu fotopro, bet ir ten nepatinka kaip atrodo raudona spalva g.gif

tas kampas žalsvas ir man, nu va palyginimui, aišku čia labai netikslu taip lyginti, nesimato tikrų spalvų, dar flickras deda savo mėlynumą, nu bet skirtumas akivaizdus..
user posted image
tai va, noriu tokių foto kaip matau biggrin.gif noriu jb pasidaryt didesnes, bet jei matysiu žalią ar dar kokį atspalvį, kapiec...taip nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 08:11)
aišku, rodyk..smile.gif labai patiko  4u.gif

aš ne tokia greita, bet savaitgalį pabandysiu prisėsti smile.gif dar erikamajai turiu surasti foto neterminuotam koliažui.. man su Jūsų tempais tai.. pensijon laikas biggrin.gif

tiesa, Rūta, jau sugalvojau, kurią Tavo foto renkuos ir koks bus pratęsimas. bet teks palaukti, nes pritaikyti neturiu ko, teks gaminti naują smile.gif tikiuosi, gausis..smile.gif

Aš kantriai laukiu smile.gif
Koliažas man patinka, nors liūdnas. Gilus.

QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 08:41)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif

Man mėlyna.
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 10:51)
na, bet jei visos sako, kad joms kaip ir man toj foto vanduo mėlynas, o atspausdinta tikrai su ryškiai žalsvu atspalviu, tai reiškias jie jį uždeda g.gif nu, bandysiu kitur pasidaryti, matysiu skirtumą smile.gif

Žinok su ta mėlyna tai keistai, mano foto viena itin mėlyna, tai spaudžiau keturis kartus, kol gvau tai ko noriu. Bet jau tada pati stovėjau labe ir laukiau, nes prieš spaudžiant dar kart atsisuko ir klausia, ar tikrai turi būt tokia mėlyna biggrin.gif , matyt nesuprato mano mėlynumo biggrin.gif Kalbu apie šią - http://www.flickr.co...157625313862177
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 20 sausio 2012 - 13:28
QUOTE(paluri @ 2012 01 20, 07:42)
Saunuole! Kiek ideju pas tave  4u.gif

QUOTE(Idda @ 2012 01 20, 09:33)

chiquitka nelabai supratau minties ir kiek tamsoka man foto  ax.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 20, 10:24)
Man kazkaip pasirode kad graziai ziuretusi vienas tas puodelis, bet siaip neblogai smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 20, 11:29)
ir ką čia reiškia?  smile.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 20, 11:47)
SUnku ka ir pasakyti.. na saunuole, kad bandai.... Bet kazkaip nekabina, nesudomina foto... gal per tiesmukai pateikta... Pabandyk daryt, kad zvakes nesimatytu... dar kazka... tada gal idomiau bus...
Gal kompoziciskai, dar ta zvake beveik centre, tai vel gi atima demesi...
Zodziu laukiam toliau kitu pasirodymu... Viskas su laiku vis geriau gaunasi wink.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 20, 11:51)
chiquitka -> Kažkaip nelabai estetiškai atrodo arbatos lapeliai man smile.gif Gal čia tiktų kokios džiovintos ramūnėlės ar medetkos žiedai smile.gif Taip pasvarsčiau smile.gif O kam ten žvakė, gal ji ką reiškia? Įdomu.

QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 12:02)

Aciu uz kritika, mergaites 4u.gif
Pirma galvojau fotografuoti ta puodeli kaip zvakide, bet pasirode kad per tuscia. Bandziau visokiais kampais , bet neuzkabino manes. Tai sumaniau dadet alia istekejusios arbatos. Minties tvirtos kaip ir neturejau, todel ir gavosi kas gavosi unsure.gif Maniau kad skambetu mazdaug taip - susisildyti galima ne tik nuo arbatos puodelio, bet ir nuo zvakiu liepsnos.. doh.gif
Bet manau geriau bandyt ir kad nesigautu, negu nebandyt visai blush2.gif Aisku geriau bandyt ir kad gautusi kazkas, na bet ne si karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 20, 13:27)
Žinok su ta mėlyna tai keistai, mano foto viena itin mėlyna, tai spaudžiau keturis kartus, kol gvau tai ko noriu. Bet jau tada pati stovėjau labe ir laukiau, nes prieš spaudžiant dar kart atsisuko ir klausia, ar tikrai turi būt tokia mėlyna biggrin.gif , matyt nesuprato mano mėlynumo biggrin.gif  Kalbu apie šią - http://www.flickr.co...157625313862177

biggrin.gif esu ir aš stovėjusi prie jų...bet tada dėl šviesumo-tamsumo bumbėjau biggrin.gif nu bet va, jie turbūt kaip ir pvz. tavo atveju nusprendžia, kad čia madam su wb nesusitvarkė (blondinė biggrin.gif )....reikia mėlynumą nuimt....vat taip ir tvarko aš įsivaizduoju biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 14:20)
tas kampas žalsvas ir man, nu va palyginimui, aišku čia labai netikslu taip lyginti, nesimato tikrų spalvų, dar flickras deda savo mėlynumą, nu bet skirtumas akivaizdus..

QUOTE(erikamaja @ 2012 01 20, 14:27)
matyt nesuprato mano mėlynumo biggrin.gif  Kalbu apie šią - http://www.flickr.co...157625313862177

bet tai kaip jie taip gali daryti, net kai prasoma, kad nekeistu spalvu doh.gif
Atsakyti