Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 09:11)
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.

Yvette + sayonara (aš siunčiau foto, Yvette pritaikė jai savąją)

Šaunuolės, nuotrauka tikrai papildo viena kitą 4u.gif

bizyte man tai normaliai atrodo tas vanduo, na gal tas kampas kur jau minėjo toks ant žalumo ax.gif niekas neišsiųs taves ND lotuliukas.gif modeliukai ne kartą matyti 4u.gif

chiquitka nelabai supratau minties ir kiek tamsoka man foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idda: 20 sausio 2012 - 09:37
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 09:41)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif
user posted image

As matau melyna.

QUOTE(paluri @ 2012 01 20, 10:05)
Stebiuosi kaip tas fotografas isejo is darbo, kur min 100 000 Lt per metus uzdirbo ir uzsiima fotografija. Negi is to galima pragyventi...

Aisku, kad galima, jei fotografas geras.... Vien vasara sventes fotografuojantys... Pvz, vestuves... Vienos minimum 2000 lt (cia jei fotografas nelabai brangus)... O savaitgaliu daug smile.gif O kur dar krikstynos ir kitos sventes mirksiukas.gif
P.S. sakydama geras fotografas skiriu mena nuo komercijos ( cia kad isvengti diskusijos " kas yra geras fotografas")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 20 sausio 2012 - 09:44
nu va, reiškias tikrai dėl jų tas žalias atspalvis doh.gif nes ir ant jb būna, kad lyg žaliuoja...bet kodėl taip yra? jie koreguoja spalvas ar ką ten su tom fotkėm daro? sako mes darom taip kaip matom kompe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 20 sausio 2012 - 10:04
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 02:38)

Zaidziu toliau  smile.gif  Atnesu antra puoduka jusu teismui  4u.gif

Man kazkaip pasirode kad graziai ziuretusi vienas tas puodelis, bet siaip neblogai smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 10:11)

Labai graziai, nu as tai tikrai nesugebeciau ....
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 11:00)
nu va, reiškias tikrai dėl jų tas žalias atspalvis doh.gif nes ir ant jb būna, kad lyg žaliuoja...bet kodėl taip yra? jie koreguoja spalvas ar ką ten su tom fotkėm daro? sako mes darom taip kaip matom kompe doh.gif

tai jie sako, kad pas juos sukalibruotas monitorius ir siūlo tą pasidaryt klientui...Čia jau rašiau, kad man ta pati problema buvo, nes kai atsispaudžiau foto-jos labai patamsėjo ir atspalviai pakito... reiks bandyt kalibruotis rolleyes.gif
Papildyta:
rG, nuoširdžiai sveikinu su parodėle ir baltai pavydžiu... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 19, 22:28)

O čia projekto trečioji savaitė 3/52

fain smile.gif Metus pirmą žvilgsnį plauko net nemačiau... bet dabar lenda į akis 4u.gif
Papildyta:

patinka smile.gif Susigalvojau savo istoriją, bet nežinau, ar tokią, kokią Yvette sugalvojo... (mama susipyko su sūnum...)
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 20, 10:45)
tai jie sako, kad pas juos sukalibruotas monitorius ir siūlo tą pasidaryt klientui...Čia jau rašiau, kad man ta pati problema buvo, nes kai atsispaudžiau foto-jos labai patamsėjo ir atspalviai pakito... reiks bandyt kalibruotis rolleyes.gif

na, bet jei visos sako, kad joms kaip ir man toj foto vanduo mėlynas, o atspausdinta tikrai su ryškiai žalsvu atspalviu, tai reiškias jie jį uždeda g.gif nu, bandysiu kitur pasidaryti, matysiu skirtumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 11:51)
na, bet jei visos sako, kad joms kaip ir man toj foto vanduo mėlynas, o atspausdinta tikrai su ryškiai žalsvu atspalviu, tai reiškias jie jį uždeda g.gif nu, bandysiu kitur pasidaryti, matysiu skirtumą smile.gif

kairiajam kampe aš ir galiu įžiūrėt tą nedidelį žalumą... tai taip-variantas- pabandyt kitur pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 10:00)

kur tu čia spausdini? nu jei net j/b pas juos žaliuoja, tai tikrai keisk labą..
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 01:38)

ir ką čia reiškia? smile.gif
Papildyta:

stipriai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 19, 22:28)

O čia projekto trečioji savaitė 3/52

Va ir pagalvojau, kad cia tavo nude... smile.gif ZInok plaukas man irgi trugdo, nes labai skaudziai ta plona vienintele sruogele tiesiai per aki... jei kitoj vietoj ji kristu, gal kitaip atrodytu,... Bet siaip patiko... Faina aplinka....

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 19, 22:41)
Dar klausimas, ar čia nesiskaito veido viena pusė padegusi? Nors kažkaip man čia taip tinka.

Padegimu tikrai nera... Siaip JB vertimas labai toks individualus dalykas... Bet ziurint parodinius darbus visi buna kontrastingi ir niekas neziuri, kad vietomis padege.... Bent jau as megstu tikra JB, o ne pilka... Todel geriau jau padege plotai kartais, nei pilkuojantis vaizdas...

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 02:38)

SUnku ka ir pasakyti.. na saunuole, kad bandai.... Bet kazkaip nekabina, nesudomina foto... gal per tiesmukai pateikta... Pabandyk daryt, kad zvakes nesimatytu... dar kazka... tada gal idomiau bus...
Gal kompoziciskai, dar ta zvake beveik centre, tai vel gi atima demesi...

Zodziu laukiam toliau kitu pasirodymu... Viskas su laiku vis geriau gaunasi wink.gif

QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 09:41)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif

Na tikrai neturetu zaliuoti.. pas mane vienas kampas siek tiek zaliuoja, bet mano monitorius kiek per daug geltonos turi...

Tokiu atveju labe gali buti nekalibruoti monitoriai arba spauzdintuvai....

Nu pavydziu jums tokiu graziu ispildimu.... wub.gif Jus nerealios....

Atsakyti

http://farm8.staticf...0a9bfe063_z.jpg

Man labai patiko pats koliažas, visą istoriją galima sugalvoti smile.gif daug minčių kyla, pažiūrėjus.

chiquitka -> Kažkaip nelabai estetiškai atrodo arbatos lapeliai man smile.gif Gal čia tiktų kokios džiovintos ramūnėlės ar medetkos žiedai smile.gif Taip pasvarsčiau smile.gif O kam ten žvakė, gal ji ką reiškia? Įdomu.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 01:38)

aš tai nelabai suprantu minties...

gražiai dera smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 20, 11:12)
kur tu čia spausdini? nu jei net j/b pas juos žaliuoja, tai tikrai keisk labą..

fotoservise.. nu jo, dar dvejojau...galvojau, kad man gal akyse vaidenasi, nu spalvota dar gali būti, kad spalvos skirsis, bet jb tai turi būti tikras, o ten lyg kažkoks tas žalias atspalvis lenda doh.gif žodžiu, kur bandyti ką? kur gerai daro? jaučiu atsibodęs klausimas.. biggrin.gif
Atsakyti