QUOTE(Kikirike @ 2012 01 19, 22:28)
O čia projekto trečioji savaitė 3/52
Va ir pagalvojau, kad cia tavo nude...
ZInok plaukas man irgi trugdo, nes labai skaudziai ta plona vienintele sruogele tiesiai per aki... jei kitoj vietoj ji kristu, gal kitaip atrodytu,... Bet siaip patiko... Faina aplinka....
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 19, 22:41)
Dar klausimas, ar čia nesiskaito veido viena pusė padegusi? Nors kažkaip man čia taip tinka.
Padegimu tikrai nera... Siaip JB vertimas labai toks individualus dalykas... Bet ziurint parodinius darbus visi buna kontrastingi ir niekas neziuri, kad vietomis padege.... Bent jau as megstu tikra JB, o ne pilka... Todel geriau jau padege plotai kartais, nei pilkuojantis vaizdas...
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 02:38)
Zaidziu toliau
Atnesu antra puoduka jusu teismui
SUnku ka ir pasakyti.. na saunuole, kad bandai.... Bet kazkaip nekabina, nesudomina foto... gal per tiesmukai pateikta... Pabandyk daryt, kad zvakes nesimatytu... dar kazka... tada gal idomiau bus...
Gal kompoziciskai, dar ta zvake beveik centre, tai vel gi atima demesi...
Zodziu laukiam toliau kitu pasirodymu... Viskas su laiku vis geriau gaunasi
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 09:41)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt
man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot?
atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas
Na tikrai neturetu zaliuoti.. pas mane vienas kampas siek tiek zaliuoja, bet mano monitorius kiek per daug geltonos turi...
Tokiu atveju labe gali buti nekalibruoti monitoriai arba spauzdintuvai....
QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 10:11)
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.
Yvette + sayonara (aš siunčiau foto, Yvette pritaikė jai savąją)
Nu pavydziu jums tokiu graziu ispildimu....
Jus nerealios....