Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Delicious @ 2012 01 19, 23:08)
rG, sveikinu ir džiaugiuosi kartu  thumbup.gif Sėkmės ruošiantis  mirksiukas.gif

Ačiū! Ačiū ir kitiems už palaikymą.

QUOTE(neiste @ 2012 01 19, 23:34)
rg, saunuole tu, visai ne mazi dziaugsmeliai, o kaip jaunai fotografei didelis ivertinimas 4u.gif taip ir toliau..

Ačiū, visada iš Tavęs jaučiu didelį palaikymą, bet nesureikšmink to, ten nedidelė biblioteka, ne kokia respublikinė, na, o kalendorius, tai dizainerio subjektyvi nuomonė, aš su ta nuotrauka nelaimėjau, o jis ją būtent ir vienintelę iš dalyvių išrinko bigsmile.gif . Malonu, bet vis vien, pasikartosiu, subjektyvu.

O šiaip tai aišku, kad smagu. Ypač dėl parodėlės, nes kai pradėjua ruošti, oi viskas taip gyva, nesu aktyvi virtualybėj fotodalyvė, visada dėl to kažkiek grauždavaus, bet dabar supratau, kad gyvai yra gyvai, kad ir mažiau pamatys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 sausio 2012 - 00:19
QUOTE(rG @ 2012 01 19, 17:52)
Paroda, tai paprastoj vietoj biggrin.gif Lankučio bibliotekoje, trečiame aukšte (jie neturi galerijos, bet nuolat nenutrūkstamai vyksta šaunios parodos, tai gal ir faina) Gargžduose smile.gif Jaučiu, jau apsisprendžiau, akd atidarymą darysiu, nors neketinau. Tiesiog kai kurie man smegenis pamaišė, sako, tu ką, reik atidarymo šventės biggrin.gif
Vėliau gal dar kai kur bus, bet kol kas apie tai š, nes nieko rimto, tik šiaip pasikalbėjimai.

Na nieko sau pradedantieji cia renkasi thumbup.gif Linkiu dideles sekmes, tegu tai buna pirma is daugelio labai sekmingu parodu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 19, 21:28)
Pradedantiesiems
O čia projekto trečioji savaitė 3/52

Man patiko 4u.gif

Zaidziu toliau smile.gif Atnesu antra puoduka jusu teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 20, 06:08)
Zaidziu toliau  smile.gif  Atnesu antra puoduka jusu teismui  4u.gif

Saunuole! Kiek ideju pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 19, 21:19)
Sayonara, padariau koliažą su tavo foto, flickr. Užslėpsiu tik draugams, nežinau ar nori rodyti. Žvilgtelk.

aišku, rodyk..smile.gif labai patiko 4u.gif

aš ne tokia greita, bet savaitgalį pabandysiu prisėsti smile.gif dar erikamajai turiu surasti foto neterminuotam koliažui.. man su Jūsų tempais tai.. pensijon laikas biggrin.gif

tiesa, Rūta, jau sugalvojau, kurią Tavo foto renkuos ir koks bus pratęsimas. bet teks palaukti, nes pritaikyti neturiu ko, teks gaminti naują smile.gif tikiuosi, gausis..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2012 - 08:31
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 08:41)

Mėlyna smile.gif bet ir man spausdinant vakar viena nuotrauka nesigavo sad.gif Niekaip. Bandžiau ir taip ir anaip, bet vis vien ne tai, ką matau kompiuteryje ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 13:11)
atėjau pasivaidenti, nes tuoj ir mane ND siųsit daryt rolleyes.gif man iškilo toks klausimas, pas ką sukalibruoti monitoriai, kokią jūs šitoj foto vandens spalvą matot? g.gif atsispausdinau šitą fotkę ir vanduo beveik žalias, nors man jis melsvas matosi, galvoju ar teisingai savo kompe matau spalvas g.gif

Mano laptopas ir nekalibruotas, bet kairiam apatiniam kampe vanduo tikrai i zaluma g.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 08:41)

mėlynuoja labai gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 20, 08:53)
Mano laptopas ir nekalibruotas, bet kairiam apatiniam kampe vanduo tikrai i zaluma  g.gif

man ir kairiam zalia. bet kompas tai darbo, nezinau, ar gerai rodo
Atsakyti
Yra indziu su makiazu smile.gif keli pvz.smile.gif
Bet mano aplinkoj tokiu nera....
Stebiuosi kaip tas fotografas isejo is darbo, kur min 100 000 Lt per metus uzdirbo ir uzsiima fotografija. Negi is to galima pragyventi...
Atsakyti
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.

Yvette + sayonara (aš siunčiau foto, Yvette pritaikė jai savąją)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 20, 13:41)
Gal Yvette neįsižeis, kadangi jos nėra šiuo metu, dedu mūsų koliažą.

Yvette + sayonara (aš siunčiau foto, Yvette pritaikė jai savąją)

Labai graziai suderinot 4u.gif
Atsakyti