QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 16:35)
nu zinok man snyziai labai grazus ir fotogeniski
Blin supainiojai dabar mane su tais verslo liudijimais ir individualia veikla... Induvidualios veiklos vel reikia kazka issipirkineti ar ne? As realiai noriu sutaupyt, man dzin ka ir kaip pildyti. Kaip suprantu su verslo liudijimu irgi atsizymi kuria diena gavai pajamas ir viskas... Ta diena jau atzymeta, turi dar keturias tarkim ir vel kai padirbi pasizymi. ))
Paluri tokiam koliazui uztektu poros nuotrauku, ingridientai, o kitoje atbata su puodeliu... dabar gerai svajone rase.. per daug visko...
Blin supainiojai dabar mane su tais verslo liudijimais ir individualia veikla... Induvidualios veiklos vel reikia kazka issipirkineti ar ne? As realiai noriu sutaupyt, man dzin ka ir kaip pildyti. Kaip suprantu su verslo liudijimu irgi atsizymi kuria diena gavai pajamas ir viskas... Ta diena jau atzymeta, turi dar keturias tarkim ir vel kai padirbi pasizymi. ))
Paluri tokiam koliazui uztektu poros nuotrauku, ingridientai, o kitoje atbata su puodeliu... dabar gerai svajone rase.. per daug visko...
Nieko pirkti nereikia. Nueini ir užregistruoja. tada kovą ar kada ten, pildydama deklaraciją įrašai sumą, kurią uždirbai ir nuo jos nuskaičiuoja mokesčius, t.y. arba nuo 70 proc penkis ar kiek ten panašiai proc (uždirbi 1000, vadinasi nuo 700 penkis ar kiek ten procentų). Kaip su sodra, pasiūlyčiau nueit ir išsiaiškint, nes daug kas skirtingai kalba. Viena aišku, kad PSD mokėt nereikia, o už kažką tikrai reikia. Arba kitokią ten sistemą, kurią minėjo Svajonė, kai renki čekiukus ir neskačiuoja mokesčių nuo to ką išleidai, gali iki 70 proc. Šito tiksliai nežinau kaip veikia.
Gali užrašyti, kad uždirbai 100 litų. Gali užrašyti nulį. Gali ir 10 000, tačiau tada tikrai neapsimoka ir tada imti metams verslo liudijimą ir viskas.
O jei nori būti legali su nedidele veikla, tai tikrai individuali veikla pagal pažymą apsimoka. Jei pajamos nedidelės. va dabar deklaruosiu aš ir pažiūrėsiu ką man paskaičiuos sodra. sakė man po deklaracijos pasiskambint. galėsiu tau parašyt.