Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 16:56)
fainas puodelis  smile.gif  bet eilės...  doh.gif

cia gi dainele "tupi zuikis" rolleyes.gif siandien visa diena man ji sukasi galvoj, galvoju cia ja ir ilipdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Labai prašome jūsų palaikymo, nes dalyvaujam www.bimas.lt konkurse, paspauskit "patinka" ant Kingučio nuotraukos čia.
Ačiū iš anksto 4u.gif

http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 20:10)
na šaunuolė  , kad pasiryžai sudalyvaut  thumbup.gif  bet klaidų tai melejonas žinok  cool.gif  kiekvienoje nuotraukoje.. pabandyk pati pasianalizuot, ir parašyk, kaip manai, kas negerai.. jei nematai, tai padėsim išspręsti tą rebusą  biggrin.gif  4u.gif

Visu pirma, nemoku daryti koliazu... per daug apkarpytos nuotraukos, fono spalva skiriasi. Bet kai kitas fotografavimo kampas tai taip iseina, nezinau kaip padaryti vienodai doh.gif Koliazui visai kitaip nuotraukas reiktu daryti turbut... Lekstutes kitokios nei puodeliai, bet indiska puodeli gavau, o lektuciu -ne doh.gif
Atsakyti
Ei padėkit... http://www.fotofabri...-APO-MACRO.html
kokią kainą rašyt? Dar garantija galioja,. bet gal mėnesiui, dviem. 350? mažiau? Pentaxams.
Ir kur pardavinėjat techniką? efoto, kūdra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 sausio 2012 - 16:16
QUOTE(paluri @ 2012 01 19, 16:00)
Visu pirma, nemoku daryti koliazu... per daug apkarpytos nuotraukos, fono spalva skiriasi. Bet kai kitas fotografavimo kampas tai taip iseina, nezinau kaip padaryti vienodai  doh.gif Koliazui visai kitaip nuotraukas reiktu daryti turbut... Lekstutes kitokios nei puodeliai, bet indiska puodeli gavau, o lektuciu  -ne  doh.gif

pirmoji labai netvarkinga. kokia ten pašalinė šiukšlė apačioj lenda į kadrą? ir aplamai visko per daug joje.. tas popierinis pakelis irgi ne į temą.. stiklinė, puodeliai- na chaosas kažkoks.. ir kaip minėjo- griūna virsta viskas..

antroji- ryškumo zona kažkokia keistą pasirinkus, lėkštės kraštai out of focus, rekėjo diafragmą prisidaryt, trūksta erdvės, antram plane vėl pakelis matosi...

trečioji- erdvės trūkumas, šaukštas netlpęs

ketvirtoji- puodelis ne visas tilpęs

Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 19, 16:11)
Ei padėkit... http://www.fotofabri...-APO-MACRO.html
kokią kainą rašyt? Dar garantija galioja,. bet gal mėnesiui, dviem. 350? mažiau? Pentaxams.
Ir kur pardavinėjat techniką? efoto, kūdra?

mačiau efoto skelbimuose po 350 pardavinėja.. labai daug kas pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 16:19)

ačiū, teks mažint kainą biggrin.gif Vietą tik užima, turbūt pusę metų neišsitraukiau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 19, 16:20)
ačiū, teks mažint kainą biggrin.gif Vietą tik užima, turbūt pusę metų neišsitraukiau.

aš tokį turėjau, tik senesnę versiją, jau senokai pardavus, dar nei kart nesigailėjau, kad jo neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 16:22)
aš tokį turėjau, tik senesnę versiją, jau senokai pardavus, dar nei kart nesigailėjau, kad jo neturiu smile.gif

Pritariu. Gyvenime turbūt zūmo nepirksiu rolleyes.gif Aišku, niekada nesakyk niekada. Priprasti matyt reikia, o ir kokybė kai kurių superinė.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 19, 16:51)
Nugi labai gražu wub.gif , gal tik tos "žvaigždės man truputį maišosi ir tas cukruotas, kas ten, man jie labai gražūs šiaip, pati naudoju pakavimui dovanų biggrin.gif)

nu zinok man snyziai labai grazus ir fotogeniski biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 19, 16:58)
Nu gerai, o jei tavęs paprašo nufotografuoti, neturi leidimo, bet važiuoji, nufotografuoja ir tave pariša biggrin.gif Jei su ind. veiklos pažym., tai rodai pažymą, arba jei neturi sakai, aš registruotas, bla bla, tikrinkit. Ir tada grįžęs sau ramiai užpildai gautas pajamas. Ateina deklaracijų metas, susimoki mokesčius smile.gif
O tas žaidimas su dienom, ne man  biggrin.gif

Blin supainiojai dabar mane su tais verslo liudijimais ir individualia veikla... Induvidualios veiklos vel reikia kazka issipirkineti ar ne? As realiai noriu sutaupyt, man dzin ka ir kaip pildyti. Kaip suprantu su verslo liudijimu irgi atsizymi kuria diena gavai pajamas ir viskas... Ta diena jau atzymeta, turi dar keturias tarkim ir vel kai padirbi pasizymi. smile.gif))

Paluri tokiam koliazui uztektu poros nuotrauku, ingridientai, o kitoje atbata su puodeliu... dabar gerai svajone rase.. per daug visko...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 20:49)
pirmoji labai netvarkinga. kokia ten pašalinė šiukšlė apačioj lenda į kadrą? ir aplamai visko per daug joje.. tas popierinis pakelis irgi ne į temą..  stiklinė, puodeliai- na chaosas kažkoks.. ir kaip minėjo- griūna virsta viskas..

antroji- ryškumo zona kažkokia keistą pasirinkus, lėkštės kraštai out of focus, rekėjo diafragmą prisidaryt, trūksta erdvės, antram plane vėl pakelis matosi...

trečioji- erdvės trūkumas, šaukštas netlpęs

ketvirtoji- puodelis ne visas tilpęs
Papildyta:

rasiau rasiau ir viskas dingo...
Labai aciu uz pastabas! Prisidirbau as cia su to puodeliu, bet man bus gera pamoka. Apkarpo nuotraukas picasa, reikia mokytis greiciau su PS koliazus daryti. Pokelyje biri arbata, nesugalvojau kaip jos pateikti doh.gif Diafragma visur 1.8, maniau , kad taip reikia....
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 19, 16:27)
Pritariu. Gyvenime turbūt zūmo nepirksiu  rolleyes.gif  Aišku, niekada nesakyk  niekada. Priprasti matyt reikia, o ir kokybė kai kurių superinė.

nu va, aš jau įsitikau, kad zoomo daugiau nenoriu.. mano svajonė buvo Pentaxo 50-135 F2.8, ir gailiuosi , kad nusipirkau.. niekaip parduot dabar negaliu.. o noriu geriau vietoj jo sigmos 85mm F1.4 ... nes kai nefotkinu su 50-tuku, užsidedu 50-135mm ir vis tiek fotkinu tik ant 135 mm dažniausiai, nes aš pamirštu, kad galima atzoomint atgal, ir vaikštau biggrin.gif tai nafik man zoomas, jei fixas žymiai geriau būtų, ir dar su skyle didesne
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 01 19, 16:37)
rasiau rasiau ir viskas dingo...
Labai aciu uz pastabas! Prisidirbau as cia su to puodeliu, bet man bus gera pamoka. Apkarpo nuotraukas picasa, reikia mokytis greiciau su PS koliazus daryti. Pokelyje biri arbata, nesugalvojau kaip jos pateikti  doh.gif  Diafragma visur 1.8, maniau , kad taip reikia....

na jei biri arbata, reikėjo į kokį peršviečiamą stiklinį indelį supilti, labai gražiai atrodytų smile.gif

o dėl F1.8... na nebemanyk smile.gif žiurėk, kad į ryškumo zoną papultų tiek kiek reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 21:05)
Paluri tokiam koliazui uztektu poros nuotrauku, ingridientai, o kitoje atbata su puodeliu... dabar gerai svajone rase.. per daug visko...

Aciu! Reiketu perfotografuoti, bet jau tamsu... Pabandziau 2 nuotrauku koliaza is tu ka turiu - flikr
Atsakyti