Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 22:43)
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas  blush2.gif

Patinka. Ypac tas puodelis is kavos pupeliu smile.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 14:26)
Na bet vistiek pabandziau nors kazka padaryti, kad fotikas neapdulketu... doh.gif

Labai svelniai. Grazu.

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 19, 14:33)
Brum irgi prašė ir arčiau... A ko jūs norit iš arčiau? Šakelės su visais kristaliukais?
Iš tikrųjų vaizdelis buvo toks ax.gif Bet man patiko ir horizontalus. O kadangi fotkinau vertikaliai, tai nebuvo kur toliau įlysti į krūmų tvorą doh.gif

Grazios spalvos, grazus laseliai, bet man irgi per daug vienodo vaizdo, norisi arba kazkokio akcento, arba is arciau, arba gal kadruot kitaip (nors nezinau, kaip blush2.gif)

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 19, 14:58)
atnesu  truputi i tema ziemos rolleyes.gif

Labai patinka. Ir nefokuso kaip tik tiek, kiek reikia, graziai ziurisi. Ech, kaip as pasiilgau sniego... pas mus tik lietus ir pilkai zalia zole cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 19, 16:18)
Tikrai reikėtų paskaityti instrukciją, bus aišku kur kas kaip ir kam  4u.gif
Pažystama turi veidrodinį, fotkindavo pagrinde šunis ir nieko gero, perskaitė vadovą ir tikrai pagerėjo nuotraukos. thumbup.gif
S.B.M, man labai patiko spalvos su sausainiais, mielai pasivaišinčiau thumbup.gif  O tie šale esantys zuikučiai, manau, net nebūtini  rolleyes.gif

Foto aparatas is brangesniu...net keista, bet instrukscijoje aprasytas TIK auto rezimas!

Atsakyti
Nebespeju temos skaityti...o juo labiau pakomentuoti.

S.B.M. abi nuotraukeles labai svelnios ir grazios 4u.gif Jau ruosiates Valentino dienai? smile.gif

Nors jauciu, kad dar nepriaugau iki zaidimu,bet sikart uzsirasiau, todel bandziau padaryti. Norejau koliazo, bet nelabai man iseina dar juos daryti blush2.gif
Bet jei jau padariau, tai rodau, jei turesiu laiko, gal ka nors geriau sugalvosiu.
Puodelis gal ir toks pat, bet arbata indiska su visais prieskoniais smile.gif

user posted image

Atsakyti
Labai trumpai kas kam skirta rolleyes.gif
M - rankinis, jūs reguliuojam ir išvailymą ir diafragmą ir ekspoziciją.
A- yra diafragmos, visa kita nustato fotoaparatas
S- išlaikymo pirmumo.
P- jūs koreguoti galit tik ekspoziciją
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 19, 16:31)
Bet jei jau padariau, tai rodau, jei turesiu laiko, gal ka nors geriau sugalvosiu.
Puodelis gal ir toks pat, bet arbata indiska su visais prieskoniais

as daryciau koliaza be pirmosios nuotraukos, kur su stikline.. Tas pakelis nelabai skaniai atrodo ir stikline kreivai "stovi" ax.gif Ir dar... juodas fonas ne visur vienodas (paskutinej, vieniso puodelio nuoraukoj jis gerokia sviesesnis) blush2.gif blush2.gif

S.B.M. idomi ir jauki nuotrauka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 19 sausio 2012 - 15:39
QUOTE(paluri @ 2012 01 19, 15:31)
Nebespeju temos skaityti...o juo labiau pakomentuoti.

S.B.M. abi nuotraukeles labai svelnios ir grazios  4u.gif  Jau ruosiates Valentino dienai?  smile.gif

Nors jauciu, kad dar nepriaugau iki zaidimu,bet sikart uzsirasiau, todel bandziau padaryti. Norejau koliazo, bet nelabai man iseina dar juos daryti  blush2.gif
Puodelis gal ir toks pat, bet arbata indiska su visais prieskoniais  smile.gif

na šaunuolė , kad pasiryžai sudalyvaut thumbup.gif bet klaidų tai melejonas žinok cool.gif kiekvienoje nuotraukoje.. pabandyk pati pasianalizuot, ir parašyk, kaip manai, kas negerai.. jei nematai, tai padėsim išspręsti tą rebusą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Zirze, primine tavo nuotrauka man kaledine atvirute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 19, 14:00)
Aš pati neseniai gilinausi apie tuos dalykus. Tai su antrąja puse padarėm išvadą, kad liudijimas pigiau, o socialinės garantijos tos pačios tiek tam, tiek tam.  smile.gif  Ar klystame?
Su liudijimu reik normaliai dirbt, tada apsimoka, bet jei tik šiaip, tikrai neapsimoka. Soc garantijų daugiau su verslo liudijimu.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 14:07)
nu individualią veiklą vykdant PVM gali susigražint.. techniką gali pirkt, jei nuomojamos patalpos, taip pat PVM gali susigražint.. o su verslo liudijimu man rodos negalima
Papildyta:
papasakok ką supratai iš šio nd..
Galima 2 variantus pasirinkti, aš rinkausi ne Tavo minimą, o kitą, kai nuo 70 proc moki kiek ten proc, jau pamiršau ( doh.gif ), labai nedaug gal kokius 5 proc... Žodžiu, jei uždirbi 1000 litų, tai sumoki kokius 35 litus. jei uždirbi nuo 10 000, tai tada reik ne veiklą registruot, o jau verslą, logiška ar ne? O sodrai, reik mokėt PSD jei nesi draustas, (aš esu drausta, nes dieninio skyriaus studentė ir turiu vaiką 4 metų, Akashai irgi mokėt jo nereiktų). Tai va. Ir dar žiūrint kokios ten pajamos reik mokėt sodrai 28,5 +9 proc. sveikatos draudim. Šiaip pensijos jokios neina, kiek suprantu. Kai pajamos labai mažos vel kitaip, man sakė, kad ten "nieko mokėt nereiktų", o ką tai reiškia, nežinau.

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 14:26)
Na bet vistiek pabandziau nors kazka padaryti, kad fotikas neapdulketu... doh.gif
Nugi labai gražu wub.gif , gal tik tos "žvaigždės man truputį maišosi ir tas cukruotas, kas ten, man jie labai gražūs šiaip, pati naudoju pakavimui dovanų biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 sausio 2012 - 15:52
QUOTE(paluri @ 2012 01 19, 16:31)
Puodelis gal ir toks pat, bet arbata indiska su visais prieskoniais  smile.gif

mhm,Svajone jau rase, kad klaidu tai begale smile.gif
bet dziugu, kad zaidi mirksiukas.gif

QUOTE(snapper @ 2012 01 19, 16:45)
Zirze, primine tavo nuotrauka man kaledine atvirute  wub.gif

oi....kaip aciu ax.gif kaip malonu ax.gif

na ir dar atnesu Zuikio ausis rolleyes.gif
user posted image

turiu dar viena ideja puodeliu zaidimui,manau kita sav sumeistrausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 sausio 2012 - 15:53
QUOTE(Eve... @ 2012 01 19, 16:33)
Labai trumpai kas kam skirta rolleyes.gif
M - rankinis, jūs reguliuojam ir išvailymą ir diafragmą ir ekspoziciją.
A- yra diafragmos, visa kita nustato fotoaparatas
S- išlaikymo pirmumo.
P- jūs koreguoti galit tik ekspoziciją

ACIU
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 19, 15:52)
mhm,Svajone jau rase, kad klaidu tai begale smile.gif
bet dziugu, kad zaidi mirksiukas.gif
oi....kaip aciu ax.gif kaip malonu ax.gif

na ir dar atnesu Zuikio ausis rolleyes.gif

turiu dar viena ideja puodeliu zaidimui,manau kita sav sumeistrausiu ax.gif

fainas puodelis smile.gif bet eilės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 14:15)
Uz socialines garantijas dabar pats moki papildomai,m tai kaip ir jokio skirtumo...
Pasiskambinau, tai verslo liudijima galima imti trumpiausiai 5dienom ir paskirstyti tik tom dienom, kai dirbi. tarkim per menesi turiu 5 fotosesijas tai tik uz tas dienas ir moku... Nu tai super.... man sitas variantas liuks... O suma ten gaunasi, gal nepilnai 5lt uz diena.... ir zinoma uz tas dienas privalomaji sveikatos draudima susimoket...  smile.gif

Nu gerai, o jei tavęs paprašo nufotografuoti, neturi leidimo, bet važiuoji, nufotografuoja ir tave pariša biggrin.gif Jei su ind. veiklos pažym., tai rodai pažymą, arba jei neturi sakai, aš registruotas, bla bla, tikrinkit. Ir tada grįžęs sau ramiai užpildai gautas pajamas. Ateina deklaracijų metas, susimoki mokesčius smile.gif
O tas žaidimas su dienom, ne man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 sausio 2012 - 15:58