Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 19, 15:52)
bigsmile.gif  kaip idomu! Labai geras budas. Kazin ar veiktu toks metodas ir  su zoom objektyvu ar tik fiksas tinka? Gal zinot?

Tiesa pasakius as dedu juos du. fotoaparatas + zoom + apsuktas 50mm. Tik tenka nuotrauka apkirpti del didelio vinjetavimo.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 14:51)

Cia greiciausiai chromatines aberacijos... Objektyvo pokstai, o apdirbimas dar paryskino...

chromatines aberacijos wacko.gif ... Kas tokios? lotuliukas.gif Jauciu zodynas mano prasiples po sio forumo... Atsiprasau, Nieko nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Tema soliuoja neitiketinu greiciu!!! blink.gif blink.gif blink.gif

Kiaura para galvoju apie foto aparata. Net pikta jau... nesiseka su namu darbais!
Gal kas gali paaiskinti foto aparato parametrus??? M; Av; Tv; P; NCS. Su kuriais geriausia daryti namu darbus?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 19, 15:03)
Tema soliuoja neitiketinu greiciu!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kiaura para galvoju apie foto aparata. Net pikta jau... nesiseka su namu darbais!
Gal kas gali paaiskinti foto aparato parametrus??? M; Av; Tv; P; NCS. Su kuriais geriausia daryti namu darbus?

M
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2012 01 19, 15:00)
Tiesa pasakius as dedu juos du. fotoaparatas + zoom + apsuktas 50mm.  Tik tenka nuotrauka apkirpti del didelio vinjetavimo.

O vien tik su zoomo objektyvu veiktu (turiu NikorVR 18-105) ? Sorry, kad taip ikyriai kamantineju, bet baisiai zalia esu, tai viskas neasku. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 19 sausio 2012 - 15:07
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 19, 16:03)

M (manual) yra visiskai rankinis rolleyes.gif visi kiti pusiau automatiniai, turi buti paaiskinta vartotojo vadove smile.gif namu darbus geriausia daryti ant M rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 19, 16:01)
chromatines aberacijos wacko.gif ... Kas tokios?  lotuliukas.gif  Jauciu zodynas mano prasiples po sio forumo...  Atsiprasau, Nieko nesupratau  blush2.gif

Kolkas neuzkisinek galvos tokiais daykais, o jei labai idomu pasigooglink...

Stop... Kas per klausimai... Tai tam namu darbai ir skirti, kad issiaiskintum viska.... O pradziai reiktu vartotojo instrukcija perskaityt...

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 19, 16:05)
O vien tik su zoomo objektyvu veiktu (turiu NikorVR 18-105) ? Sorry, kad taip ikyriai kamantineju, bet baisiai zalia esu, tai viskas neasku.  unsure.gif

vien zoomas neveiktu... tokiems pokstams reikia dvieju objektyvu...
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 15:10)
Kolkas neuzkisinek galvos tokiais daykais, o jei labai idomu pasigooglink...
vien zoomas neveiktu... tokiems pokstams reikia dvieju objektyvu...

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 14:26)
nu va iskuiciau visus namus ir neradau fotogenisku puodeliu smile.gif Jau zinau koki sekanti pirkini reikes pirkti....

nu gražu gi, puodeliai matyti ax.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 19, 14:33)
Man patiko koliažiukas, tik rėmelius plonesnius dėčiau ax.gif

ačiū už komentara reiks gal pabandyti, pažiūrėsiu kaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 13:16)
taip, gerai smile.gif užskaitau smile.gif

ir as uzskaitau smile.gif

S.B.M.. svelnu smile.gif

pas mane nera graziu puodeliu tai as nefotografuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 19, 13:16)
na tas puodelis is pupeliu tai fantastiskas thumbup.gif
kokia grazuole 4u.gif
isduoda tuoj pat, o mokesciai kiekvienai veiklos sriciai skirtingi rolleyes.gif kai turejau sukneliu nuoma, pusmeciui kainavo 700lt rolleyes.gif ar neapsimoketu labiau daryti individualia veikla? tik aisku, dokumentacijos butu daugiau, bet socialines garantijos geresnes nei su verslo liudijimu

Nieko ne daugiau. Išvis mizeriai, iš esmės viena buhalterė man sakė, kad nei tu kvitų pirk, nei spausdink, nei fiksuot, užrašysi mokesčius deklaruodama sumą ir viskas. Žinoma, aš fiksuoju, nes ir šiaip įdomu, bet mokesčius mokėsiu va dabar kada bus deklaracijos.
Atsakyti

Tikrai reikėtų paskaityti instrukciją, bus aišku kur kas kaip ir kam 4u.gif
Pažystama turi veidrodinį, fotkindavo pagrinde šunis ir nieko gero, perskaitė vadovą ir tikrai pagerėjo nuotraukos. thumbup.gif

S.B.M, man labai patiko spalvos su sausainiais, mielai pasivaišinčiau thumbup.gif O tie šale esantys zuikučiai, manau, net nebūtini rolleyes.gif

Idda, nerealiai su tom kavos pupelėm gavosi, sužavėjo labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 19 sausio 2012 - 15:29