Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 22:43)
neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas  blush2.gif

Man patiko. Jau pradedu manyt kad reik zut but mokintis koliazus daryt ir man biggrin.gif
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 19, 00:52)
thumbup.gif fainai, smagi ideja  biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 01 19, 09:38)
ankstų apsimiegojusį rytą privertei nusišypsot bigsmile.gif Įdomiai, bet per tamsu...

Smagu, kad patiko smile.gif O jeigu dar kazkam ir ryta praskaidrino bent siek tiek tai is vis labai malonu.
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 10:38)
tai pasirodau...

Kokia svelni mergaitiska nuotrauka wub.gif

gladiole, Truko ir man fokuso ir puodeli deciau siek tiek kitaip, kad rankena matytusi kuo maziau 4u.gif

Sakykit, o jeigu zaidime jau sudalyvavau, bet aplanke dar viena ideja, ar galima ir antra darba rodyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 19, 13:34)

Sakykit, o jeigu zaidime jau sudalyvavau, bet aplanke dar viena ideja, ar galima ir antra darba rodyt?  g.gif

aišku galima, nors ir dvidešimt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(Almost @ 2012 01 19, 09:19)
Na, o rytiniam apšvitimui paskaitom dar straipsniuką apie VV apdovanojimus, gautus Londone  smile.gif

saunuole, o ji gal buvo SM gretose anksciau blush2.gif

QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 11:20)
Mintis tokia kad puodelis gali atlikti ir kamuoliuko vaidmenį .

Aciu mergaitem už komentarus,pirmas blynas neprisviles,bet sudeges blush2.gif

man labai patiko ideja, tik gal truputeli padirbti su kompozicija
Atsakyti
Laba diena,

ND2
ISO 100 f8
user posted image
ISO 640 f5,6
user posted image
ISO 160 f2,8
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avėja: 19 sausio 2012 - 13:49
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 19, 13:16)
isduoda tuoj pat, o mokesciai kiekvienai veiklos sriciai skirtingi rolleyes.gif kai turejau sukneliu nuoma, pusmeciui kainavo 700lt rolleyes.gif ar neapsimoketu labiau daryti individualia veikla? tik aisku, dokumentacijos butu daugiau, bet socialines garantijos geresnes nei su verslo liudijimu

Aš pati neseniai gilinausi apie tuos dalykus. Tai su antrąja puse padarėm išvadą, kad liudijimas pigiau, o socialinės garantijos tos pačios tiek tam, tiek tam. smile.gif Ar klystame?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 19, 14:00)
Aš pati neseniai gilinausi apie tuos dalykus. Tai su antrąja puse padarėm išvadą, kad liudijimas pigiau, o socialinės garantijos tos pačios tiek tam, tiek tam.  smile.gif  Ar klystame?

nu individualią veiklą vykdant PVM gali susigražint.. techniką gali pirkt, jei nuomojamos patalpos, taip pat PVM gali susigražint.. o su verslo liudijimu man rodos negalima
Papildyta:
QUOTE(Avėja @ 2012 01 19, 13:49)
Laba diena,

ND2

papasakok ką supratai iš šio nd..

Atsakyti
Atnesu dar truputi spalvu i tema ax.gif
dar vienas pazaidimas su apsuktu objektyvu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 15:07)

Kuo f didesnis, tuo ryškesnė matymo zona. Ar kažką netaip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 19, 14:16)
na tas puodelis is pupeliu tai fantastiskas thumbup.gif
kokia grazuole 4u.gif
isduoda tuoj pat, o mokesciai kiekvienai veiklos sriciai skirtingi rolleyes.gif kai turejau sukneliu nuoma, pusmeciui kainavo 700lt rolleyes.gif ar neapsimoketu labiau daryti individualia veikla? tik aisku, dokumentacijos butu daugiau, bet socialines garantijos geresnes nei su verslo liudijimu

Uz socialines garantijas dabar pats moki papildomai,m tai kaip ir jokio skirtumo...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 15:07)
nu individualią veiklą vykdant PVM gali susigražint.. techniką gali pirkt, jei nuomojamos patalpos, taip pat PVM gali susigražint.. o su verslo liudijimu man rodos negalima
Papildyta:

Pasiskambinau, tai verslo liudijima galima imti trumpiausiai 5dienom ir paskirstyti tik tom dienom, kai dirbi. tarkim per menesi turiu 5 fotosesijas tai tik uz tas dienas ir moku... Nu tai super.... man sitas variantas liuks... O suma ten gaunasi, gal nepilnai 5lt uz diena.... ir zinoma uz tas dienas privalomaji sveikatos draudima susimoket... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 01 19, 14:15)
Kuo f didesnis, tuo ryškesnė matymo zona. Ar kažką netaip supratau?

taip, gerai smile.gif užskaitau smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

TUriu klausima smile.gif Kada daryti su namu darbais, jei mano objektyvas- fiksuoto zidinio, be zoomo smile.gif Neturiu siuo metu su zoominancio ax.gif ax.gif
Atsakyti
nu va iskuiciau visus namus ir neradau fotogenisku puodeliu smile.gif Jau zinau koki sekanti pirkini reikes pirkti....

Na bet vistiek pabandziau nors kazka padaryti, kad fotikas neapdulketu... doh.gif

user posted image
Atsakyti