Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 01 19, 11:51)
Svajone taip. o galima kokiu priedu parsisiust i Lrooma?

oij nežinau, aš juo labai neilgai naudojausi, nes PS vis tik patogesnis pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 11:47)
taip saldžiai, mergaitiškai, Valentiniškai  wub.gif

blyn, o kap berniukus fotografuot?? pas mane bernas auga, ką aš su juo veiksiu?  biggrin.gif

Nu va jau prirase merginos smile.gif)) SIaip man irgi kai ateina bernai fotkintis visada klausimas ka su jais padaryt, bet tikrai galima pasiziurinet Yvettes, Say pavyzdziu ir suprasti, kaip nerealiai bernus fotkina wub.gif

QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 12:03)
ND 5 dar neatlikau,puodelio žaidime kaip naujokas šioje temoje neuzsirasiau,bet visvien pabandziau.
.Puodelis kitaip.

Blin net ziuret negaliu... ryskumo zona, tokia siaura sioje nuotraukoje visai nesiziuri... kaip ir puodeli norejai parodyt, o cia tik raketes krastelis fokuse... Toks centravimas irgi nesiziuri...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 12:08)
***, kodak bankrutavo......

http://www.lrytas.lt...ak-istorija.htm

kas bus su juostom dabar  cry.gif

Na reik tiketis, kad kinieciai patentus issipirks ir juosteles bus pigesnes... siaip jau seniai buvo aisku, kad neistemps... Gi pries menesi zelatino gamybos bizni pardave, matricu taip pat, tai va galiausiai ir kaput....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 19 sausio 2012 - 12:08
QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 11:03)

.Puodelis kitaip.

idėja tikrai idomi, bet išpildymas...... siaubiakas smile.gif na tikrai , nekokybiškai, fokusas bilekur, lyg ir pereksponuota.. siūlau tą idėją iš naujo pildyt jei nori išmokti fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 11:03)
ND 5 dar neatlikau,puodelio žaidime kaip naujokas šioje temoje neuzsirasiau,bet visvien pabandziau.
.Puodelis kitaip.

nesupratau minties.. gali papasakot?smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas susiduret su verslo liudijimais. ar greit juos galima issiimti, kokie mokesciai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 11:38)

http://farm8.staticf...d4813e62c_z.jpg[/img]

Gal sendien pasijudinsiu koki puoduka prakalbint... smile.gif Jei pasiseks, tai pasirodysiu smile.gif

wub.gif vuoj - super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 12:07)

aš tai supratau, kaip kamuoliukas atrodo, bet imčiau puoduką be ąselės..
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 12:10)
Merginos, kas susiduret su verslo liudijimais. ar greit juos galima issiimti, kokie mokesciai ir t.t.

tigi pasiskambink į VMI viską nuo a ik z paaiškins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 13:07)

Mintis tokia kad puodelis gali atlikti ir kamuoliuko vaidmenį .

Aciu mergaitem už komentarus,pirmas blynas neprisviles,bet sudeges blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 13:20)

Bet tik dėl fokuso smile.gif Perdaryk ir pati pamatysi, kaip geriau bus smile.gif nes mintis man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 19, 12:29)
Bet tik dėl fokuso smile.gif Perdaryk ir pati pamatysi, kaip geriau bus smile.gif nes mintis man patiko smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 19, 12:20)

Nenusimink 4u.gif Ideja faina. Tiesiog bandyk is naujo nufotografuoti, pazaisk su nustatymais, pasiziurek, kad ir fokuso daugiau butu, ir ekspozicija geresne, be isdegimu. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 23:43)
Labas vakaras,

na tas puodelis is pupeliu tai fantastiskas thumbup.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 11:38)
Parodyt nelabai turiu ka... Bet kad visai neuzmirstumet ir dar po kokio menesio nevarytumet namu darbu daryt, tai pasirodau...
smile.gif

kokia grazuole 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 13:10)

isduoda tuoj pat, o mokesciai kiekvienai veiklos sriciai skirtingi rolleyes.gif kai turejau sukneliu nuoma, pusmeciui kainavo 700lt rolleyes.gif ar neapsimoketu labiau daryti individualia veikla? tik aisku, dokumentacijos butu daugiau, bet socialines garantijos geresnes nei su verslo liudijimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 sausio 2012 - 13:20