Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas,visos nuotraukos pritrenkiancios o ir pavadinimai labai taiklus.
Atsakyti
Labas rytas plerputes smile.gif Nespeju jau net skaityti jusu, o ka jau kalbeti apie komentavima smile.gif

O jau naujokiu kiek susirinko bigsmile.gif

VV tai saunuole, kad tiek apdovanojimu nurove.... Neimanoma nepasidziaugti uz ja...

Parodyt nelabai turiu ka... Bet kad visai neuzmirstumet ir dar po kokio menesio nevarytumet namu darbu daryt, tai pasirodau...

user posted image

Gal sendien pasijudinsiu koki puoduka prakalbint... smile.gif Jei pasiseks, tai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 10:38)

Uj. Nu be wub'ikų negaliu ---> wub.gif wub.gif wub.gif .
Like :]
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 10:38)

Parodyt nelabai turiu ka... Bet kad visai neuzmirstumet ir dar po kokio menesio nevarytumet namu darbu daryt, tai pasirodau...

Gal sendien pasijudinsiu koki puoduka prakalbint... smile.gif Jei pasiseks, tai pasirodysiu smile.gif

taip saldžiai, mergaitiškai, Valentiniškai wub.gif

blyn, o kap berniukus fotografuot?? pas mane bernas auga, ką aš su juo veiksiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 10:47)
taip saldžiai, mergaitiškai, Valentiniškai  wub.gif

blyn, o kap berniukus fotografuot?? pas mane bernas auga, ką aš su juo veiksiu?  biggrin.gif

taigi traukinukai, lektuvai, plaktukai smile.gif dar nuostabiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 11:38)
Labas rytas plerputes smile.gif Nespeju jau net skaityti jusu, o ka jau kalbeti apie komentavima smile.gif

Grazi mergyte, grazi nuotraukyte smile.gif Cia jau valentino dienai ruosiates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 10:51)

aij, rimtc biggrin.gif
Atsakyti
ND 5 dar neatlikau,puodelio žaidime kaip naujokas šioje temoje neuzsirasiau,bet visvien pabandziau.
.Puodelis kitaip.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 19 sausio 2012 - 11:05
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 10:51)

šaškės, šachmatai, ta pati dailė, sportas, konstruktoriai, knygos, akiniai, randai, riedlentės, slidės, motociklai ir pan. smile.gif
Atsakyti
***, kodak bankrutavo......

http://www.lrytas.lt...ak-istorija.htm

kas bus su juostom dabar cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2012 01 19, 09:03)
laba, o as norejau paklausti, kaip isgauti, kad visas fonas butu toliygiai juodas>? Ir pagrindas, ir uz visu detaliu..? nes man asmeniskai labai grazios foto, kur juodam fone, bet nesugalvoju kaip isgauti ta tolyguma, nes pas mane tos juodos namie kaip ir nera  g.gif

o siaip man labai irgi patiko koliazas, toks 'svarus', mielas ir skaniai kvepiantis  4u.gif

aciu 4u.gif aš turiu didelį juodo vatmano lapą, tai ant jo fotografuoju 4u.gif

S.B.M. labai gražu, jau flick'e grožėjausi, labai mergytė graži 4u.gif

VV nuotraukos tai visada mane žavėjo, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idda: 19 sausio 2012 - 11:28
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 19:56)
yra lightroom beta versija, kuri yra nemokama, ir galimybių ten nemažai  smile.gif

Svajone taip. o galima kokiu priedu parsisiust i Lrooma?
Atsakyti