Labas rytas,visos nuotraukos pritrenkiancios o ir pavadinimai labai taiklus.
Labas rytas plerputes Nespeju jau net skaityti jusu, o ka jau kalbeti apie komentavima
O jau naujokiu kiek susirinko
VV tai saunuole, kad tiek apdovanojimu nurove.... Neimanoma nepasidziaugti uz ja...
Parodyt nelabai turiu ka... Bet kad visai neuzmirstumet ir dar po kokio menesio nevarytumet namu darbu daryt, tai pasirodau...
Gal sendien pasijudinsiu koki puoduka prakalbint... Jei pasiseks, tai pasirodysiu
O jau naujokiu kiek susirinko
VV tai saunuole, kad tiek apdovanojimu nurove.... Neimanoma nepasidziaugti uz ja...
Parodyt nelabai turiu ka... Bet kad visai neuzmirstumet ir dar po kokio menesio nevarytumet namu darbu daryt, tai pasirodau...
Gal sendien pasijudinsiu koki puoduka prakalbint... Jei pasiseks, tai pasirodysiu
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 10:38)
Uj. Nu be wub'ikų negaliu ---> .
Like :]
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 10:38)
taip saldžiai, mergaitiškai, Valentiniškai
blyn, o kap berniukus fotografuot?? pas mane bernas auga, ką aš su juo veiksiu?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 19, 10:47)
taip saldžiai, mergaitiškai, Valentiniškai
taigi traukinukai, lektuvai, plaktukai dar nuostabiau
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 19, 11:38)
Labas rytas plerputes Nespeju jau net skaityti jusu, o ka jau kalbeti apie komentavima
Grazi mergyte, grazi nuotraukyte Cia jau valentino dienai ruosiates?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 10:51)
aij, rimtc
ND 5 dar neatlikau,puodelio žaidime kaip naujokas šioje temoje neuzsirasiau,bet visvien pabandziau.
.Puodelis kitaip.
.Puodelis kitaip.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 19, 10:51)
šaškės, šachmatai, ta pati dailė, sportas, konstruktoriai, knygos, akiniai, randai, riedlentės, slidės, motociklai ir pan.
QUOTE(Sandrutia @ 2012 01 19, 09:03)
laba, o as norejau paklausti, kaip isgauti, kad visas fonas butu toliygiai juodas>? Ir pagrindas, ir uz visu detaliu..? nes man asmeniskai labai grazios foto, kur juodam fone, bet nesugalvoju kaip isgauti ta tolyguma, nes pas mane tos juodos namie kaip ir nera
o siaip man labai irgi patiko koliazas, toks 'svarus', mielas ir skaniai kvepiantis
o siaip man labai irgi patiko koliazas, toks 'svarus', mielas ir skaniai kvepiantis
aciu aš turiu didelį juodo vatmano lapą, tai ant jo fotografuoju
S.B.M. labai gražu, jau flick'e grožėjausi, labai mergytė graži
VV nuotraukos tai visada mane žavėjo, šaunuolė
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 19:56)
yra lightroom beta versija, kuri yra nemokama, ir galimybių ten nemažai
Svajone taip. o galima kokiu priedu parsisiust i Lrooma?