Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 21:43)
Labas vakaras,

neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas  blush2.gif

labai patiko, na ir ideju merginos turite, savaitgali ir as kazka eksperimentuosiu
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 23:43)
Labas vakaras,

neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......

http://farm8.staticf...a754cc385_z.jpg[/img]

Kiap fainai thumbup.gif

aš irgi pasikartosiu - visi puodukai faini ax.gif vien jau idėjos super smile.gif
Atsakyti
Vel grazi foto zaidimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 21:43)
Labas vakaras,

visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 22:43)
Labas vakaras,

patinka spalvos, patinka koliažas, patinka idėja thumbup.gif žiūriu, mano favoritai šiame žaidime vien koliažai rolleyes.gif puikiai, merginos!!! didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 19 sausio 2012 - 00:30
sveikos
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 18, 14:11)

labai grazios spalvos, graziai atrodo smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 18, 15:50)

kaip idomiai thumbup.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 16:02)
Atnesu as savo puoduka  blush2.gif

thumbup.gif fainai, smagi ideja biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 16:40)

labai grazios spalvos, taip ir norisi i ta studija kavytes biggrin.gif ech myliu as koliazus, bet paciai sunkiai lipinasi rolleyes.gif

niu fainai nu smile.gif tik nusiminiau, nes turejau ideja su kavos pupelem daryt, tik kiek kitaip, tai dabar jau net nzn ar verta ax.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif labai jaudinausi kažkodėl dėdama foto doh.gif sėdžiu išsišiepusi kad patiko 4u.gif

Ainoa nenusimink, įgyvendink idėją, juk vienodų niekada nebus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

laba, o as norejau paklausti, kaip isgauti, kad visas fonas butu toliygiai juodas>? Ir pagrindas, ir uz visu detaliu..? nes man asmeniskai labai grazios foto, kur juodam fone, bet nesugalvoju kaip isgauti ta tolyguma, nes pas mane tos juodos namie kaip ir nera g.gif

o siaip man labai irgi patiko koliazas, toks 'svarus', mielas ir skaniai kvepiantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 17:02)

Atnesu as savo puoduka  blush2.gif

ankstų apsimiegojusį rytą privertei nusišypsot bigsmile.gif Įdomiai, bet per tamsu...
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 23:43)
Labas vakaras,

labai grazus ir kvepiantis koliaziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 19, 03:13)
Labas vakaras,

Labai fainiai thumbup.gif Ir as apie kavos pupeles galvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o rytiniam apšvitimui paskaitom dar straipsniuką apie VV apdovanojimus, gautus Londone smile.gif
http://www.15min.lt/...8#axzz1joJENr8r

yra ir nuotraukos pridėtos, už kurias buvo skirti apdovanojimai
Atsakyti