Antras bandymas 5 ND 2 dalies su dirbtine šviesa:
Auto WB
Tungsten WB
Custom WB, nustatinėta su grey card
Bandžiau su pipete pažiūrėt baltumą, paspaudžiu su ja ant baltos spalvos, bet toliau nežinau, kur tą RGB pažiūrėt, visur prispaudaliojau, bet taip ir neradau
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 19:25)
gerai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 19:29)
gerai
kaip suprantu, ND 6 ir 7 nėra privalomi?
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 23:55)
Antras bandymas 5 ND 2 dalies su dirbtine šviesa:
Bandžiau su pipete pažiūrėt baltumą, paspaudžiu su ja ant baltos spalvos, bet toliau nežinau, kur tą RGB pažiūrėt, visur prispaudaliojau, bet taip ir neradau
gerai
radau, kur pažiūrėt tą RGB, tai raudona ant Custom WB yra tik 213... Čia, kaip suprantu, labiau į melsvumą balta neša?
Sveikos
Dar kiek naujokiu prisijunge, tikrai po Nauju metu, tenka pazadus vykdyti
Labai fainos idejos visu del puoduko, bet erikosmaja tai tiesiog pritrenke
Papildyta:
saunuole, tik prisijungei ir iskart kibai i darba, patiko ideja tik gal tamsoka truputeli.
grazios spalvos
Dar kiek naujokiu prisijunge, tikrai po Nauju metu, tenka pazadus vykdyti
Labai fainos idejos visu del puoduko, bet erikosmaja tai tiesiog pritrenke
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 15:02)
saunuole, tik prisijungei ir iskart kibai i darba, patiko ideja tik gal tamsoka truputeli.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 15:40)
grazios spalvos
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 18:25)
gerai
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 18, 15:47)
Ačiū pakomentavusioms mano chrizantemas
Supratau, kad dažnai kartoju tą pačią klaidą- nepalieku erdvės, tiksliau mėgstu daugiau nei reikia apkarpyt. Kažkodėl man dažni atrodo, kad tuščias fonas neįdomu- ir nukerpu
Supratau, kad dažnai kartoju tą pačią klaidą- nepalieku erdvės, tiksliau mėgstu daugiau nei reikia apkarpyt. Kažkodėl man dažni atrodo, kad tuščias fonas neįdomu- ir nukerpu
ir as turejau sita beda,daznai kartodavo,kad truksta erdves,siek tiek nuo to atpratau, bet vis tiek megstu suspausti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 17:02)
Atnesu as savo puoduka
na saunuole,net susijuokiau delapdirbimo nesikabinesiu, ideja ziauriai patiko
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 17:40)
Kavos puodelio studija:]
liuks
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:52)
labai įdomiai sugalvota, šaunuolė bet su white balansu kažkas tikrai negerai
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 18:22)
chiquitka, taviškėj foto visą dramą įžvelgiau smagi nuotraukytė
QUOTE(paluri @ 2012 01 18, 18:55)
Smagiai sugalvojai! Patiko
QUOTE(snapper @ 2012 01 18, 19:58)
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 18, 20:15)
na saunuole,net susijuokiau delapdirbimo nesikabinesiu, ideja ziauriai patiko
liuks
liuks
Aciu mergaites uz siltus zodzius Labai nustebau, nes tikrai nesitikejau. Tikiuosi su jusu pagalba ismoksiu ir su spalvom susitvarkyti
Tokioj aplinkoj esant labai tobulet ir mokytis norisi
Labas vakaras,
neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas
neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 22:43)
Labas vakaras,
fainai labai
Man patiko puodelis iš kavos pupelių.