Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Antras bandymas 5 ND 2 dalies su dirbtine šviesa:

Auto WB
user posted image

Tungsten WB
user posted image

Custom WB, nustatinėta su grey card
user posted image

Bandžiau su pipete pažiūrėt baltumą, paspaudžiu su ja ant baltos spalvos, bet toliau nežinau, kur tą RGB pažiūrėt, visur prispaudaliojau, bet taip ir neradau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 18 sausio 2012 - 19:27
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 19:25)

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 19:29)

karsta.gif sokiai.gif assa.gif
kaip suprantu, ND 6 ir 7 nėra privalomi? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 23:55)
Bandžiau su pipete pažiūrėt baltumą, paspaudžiu su ja ant baltos spalvos, bet toliau nežinau, kur tą RGB pažiūrėt, visur prispaudaliojau, bet taip ir neradau  smile.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
radau, kur pažiūrėt tą RGB, tai raudona ant Custom WB yra tik 213... Čia, kaip suprantu, labiau į melsvumą balta neša?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 18 sausio 2012 - 19:54
Sveikos

Dar kiek naujokiu prisijunge, tikrai po Nauju metu, tenka pazadus vykdyti hihihi.gif
Labai fainos idejos visu del puoduko, bet erikosmaja tai tiesiog pritrenke bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 15:02)

Atnesu as savo puoduka  blush2.gif

saunuole, tik prisijungei ir iskart kibai i darba, patiko ideja thumbup.gif tik gal tamsoka truputeli.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 15:40)

Kavos puodelio studija:

grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 18:25)

Auto WB

gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 18, 15:47)
Ačiū pakomentavusioms mano chrizantemas  ax.gif
Supratau, kad dažnai kartoju tą pačią klaidą- nepalieku erdvės, tiksliau mėgstu daugiau nei reikia apkarpyt. Kažkodėl man dažni atrodo, kad tuščias fonas neįdomu- ir nukerpu  blush2.gif

ir as turejau sita beda,daznai kartodavo,kad truksta erdves,siek tiek nuo to atpratau, bet vis tiek megstu suspausti ax.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 17:02)
Atnesu as savo puoduka  blush2.gif

na saunuole,net susijuokiau thumbup.gif delapdirbimo nesikabinesiu, ideja ziauriai patiko mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 17:40)
Kavos puodelio studija:]

liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:52)
labai įdomiai sugalvota, šaunuolė  thumbup.gif  bet su white balansu kažkas tikrai negerai  g.gif

QUOTE(Delicious @ 2012 01 18, 18:22)
chiquitka, taviškėj foto visą dramą įžvelgiau  thumbup.gif smagi nuotraukytė  smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 01 18, 18:55)
Smagiai sugalvojai! Patiko  4u.gif

QUOTE(snapper @ 2012 01 18, 19:58)
saunuole, tik prisijungei ir iskart kibai i darba, patiko ideja  thumbup.gif tik gal tamsoka truputeli.

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 18, 20:15)
na saunuole,net susijuokiau thumbup.gif delapdirbimo nesikabinesiu, ideja ziauriai patiko mirksiukas.gif
liuks 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Aciu mergaites uz siltus zodzius blush2.gif Labai nustebau, nes tikrai nesitikejau. Tikiuosi su jusu pagalba ismoksiu ir su spalvom susitvarkyti 4u.gif
Tokioj aplinkoj esant labai tobulet ir mokytis norisi book.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 18, 22:43)
Labas vakaras,

neužsirašiau į puodelių žaidimą, bet labai norėjau pabandyti. Pykstu ant savęs kad nerandu laiko pafotografuoti, tai įsispyriau sau į už......
Jūsų teismui mano pirmasis koliažas  blush2.gif

fainai labai smile.gif
Atsakyti
Man patiko puodelis iš kavos pupelių. smile.gif
Atsakyti