Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 19:52)

neiste, zaidimui reikia nufotografuoti puodeli kitaip - o kaip, cia jau kaip kas sugalvos. Na as kol kas tik tiek tesugalvojau... ax.gif

Aisku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Niekaip nepakyla rankos 5 ND antrą dalį perdaryt wacko.gif Laukiu įkvėpimo hihihi.gif

Labai patiko Jūržolės koliažiukas - toks paprastas, bet labai šiltas ir mielas wub.gif

chiquitka, taviškėj foto visą dramą įžvelgiau thumbup.gif smagi nuotraukytė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 18 sausio 2012 - 18:26
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 18:04)
Bet labai žavus Tavo koliažas. Man patiko, nesismulkinu ir nekapstinėju, kažkaip pastebėjau, labai prasilaužei čia nuo kažkurio laikotarpio  bigsmile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 01 18, 18:11)
Man taipogi patiko, nors ir gan paprasta, bet žavu, jauku, spalvos skanios.  smile.gif Sutinku su rG, darai pažangą smile.gif

Aciu, mergaites! 4u.gif Jei nuolat grauziancios abejones ir netikrumas yra pazangos zenklas, tai gal tikrai tada kazkas vyksta... smile.gif Siaip tai faktas, kad dar pries keleta menesiu tokio koliazo nebuciau nufotografavusi ir sudeliojusi, ir tuo dziaugiuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 18:25)
Aciu, mergaites!  4u.gif Jei nuolat grauziancios abejones ir netikrumas yra pazangos zenklas, tai gal tikrai tada kazkas vyksta... smile.gif Siaip tai faktas, kad dar pries keleta menesiu tokio koliazo nebuciau nufotografavusi ir sudeliojusi, ir tuo dziaugiuosi...  ax.gif

Nu tep, tik nebūtina apie tai kalbėt, verčiau bandykim atsikratyti šito lietuviško geno, nuolat save plakti ir neleisti savimi pasidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 18:40)
Nu tep, tik nebūtina apie tai kalbėt, verčiau bandykim atsikratyti šito lietuviško geno, nuolat save plakti ir neleisti savimi pasidžiaugti biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 18, 15:47)
kazhkas klause - Light Room nemokamas. siuskites ir naudokites, super programa, lengva, patogi, greita, raw tvarkyti galima. Lroom'as gera alternatyva skubantiems, nes PS much more complicated.

Jei nesunku, gal gali parašyt pavadinimą konkrečiau, nes arba aš nerandu, arba ta programa mokama blush2.gif Ar šitą turėjot galvoje? g.gif Adobe Photoshop Lightroom 3
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 18, 18:45)
Jei nesunku, gal gali parašyt pavadinimą konkrečiau, nes arba aš nerandu, arba ta programa mokama  blush2.gif Ar šitą turėjot galvoje?  g.gif Adobe Photoshop Lightroom 3

Aš tai kiek žinau, Lightroom'as mokamas. Nebent Maggie turėjo omeny piratinę versiją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 18 sausio 2012 - 18:47
Aš tai kaip tik su Laitrumu nesusikalbėjau, man labai patinka Fotošopas.
Atsakyti
Aš irgi nustebau, kai perskaičiau, kad nemokamas. biggrin.gif Na, gal kokia apkarpyta versija ir nemokama. Nežinau. Bet pilnai veikianti programa, nemanau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 20:32)
Atnesu as savo puoduka  blush2.gif
Net geda deti istikruju, paziurejus jau i idetus anksciau darbus, mano toks vaikiskas atrodo  blush2.gif

Smagiai sugalvojai! Patiko 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 20:33)
čia kas 365 projektą apsiėmėt daryt, va kaip vienas žmogus šiuos metus pradėjo  smile.gif

http://500px.com/idesignstuff

bet kaip gražiai viskas gaunasi, kai žmogus moka naudotis blykstėmis

Grazu smile.gif Man toli grazu iki tokiu nuotrauku ir ideju...

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 21:10)
Kavos puodelio studija:

Grazus koliazukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 18, 18:53)
Aš irgi nustebau, kai perskaičiau, kad nemokamas. biggrin.gif Na, gal kokia apkarpyta versija ir nemokama. Nežinau. Bet pilnai veikianti programa, nemanau. smile.gif

yra lightroom beta versija, kuri yra nemokama, ir galimybių ten nemažai smile.gif
Atsakyti
Kokių išmatavimų yra formatas 15? Nesuprantu aš jų pavadinimų. Man kokybė jų patiko
http://www.vilbrafoto.lt/foto/

Man reikia, kad būtų netoli A4

Ir dar klausimas, ar normali kokybė būtų atspausdinus su spalvotu spausdintuvu (normalus stovi, bibliotekoje). Turiu fotopopieriaus, galiu nusipirkti ir kitokio. Kažkada spausdindavau, bet tada aš nifiga nieko nenusimaniau, tai ir nebežinau ar gerai tai buvo ar ne.
Arba jaučiu pabandyti reikia vieną kitą nuotrauką ir bus aišku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 sausio 2012 - 19:21