Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 16:30)
Idomi ideja, tik man labai tamsu ir labai geltona, tai kazkaip nelabai ziurisi...  ax.gif

Aciu 4u.gif Vargau su spalvomis, sunku man dar nemokant naudotis programoms kazka dailaus parinkt. unsure.gif Originalas yra zymiai svesesnis, bet ant puoduko, kadangi jis blizgus daug antspindziu, todel ir bandziau pasliept i tamsa g.gif
Kalnai dalyku kurios reikia ismokti dar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 18, 16:36)
Tokia linksma ideja smile.gif

Aciu! Pati vakar pasikrizendama fotkinau smile.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 16:40)
Kavos puodelio studija:

Labai grazu bigsmile.gif Ir kaip moka zmones matyt ir perteikt savo matyma nuotraukomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 01 18, 16:20)

fokusas yra, bet jis neaštrus.. ryškesnio norėtųsi.. jei nori išmokti normaliai fokusuoti, aš siūlyčiau perdaryt..
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 16:02)
bigsmile.gif  Kaip idomu!

Atnesu as savo puoduka  blush2.gif
Net geda deti istikruju, paziurejus jau i idetus anksciau darbus, mano toks vaikiskas atrodo  blush2.gif
Na bet pakritikuokit, jeigu apskritai kritikos verta  4u.gif

labai įdomiai sugalvota, šaunuolė thumbup.gif bet su white balansu kažkas tikrai negerai g.gif
Papildyta:

Kavos puodelio studija:

nu va kaip neblogai thumbup.gif viršutinės dvi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:57)
užskaitau  4u.gif  yra fokusas ten kur reikia visose smile.gif

Brumbrumai, eurik@.k
ačiū už įvertinimą ir nepatingėjimą pasigilinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 17:40)
Kavos puodelio studija:

Patinka, patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 18:40)

puodelio pateikimas patiko, bet supratau, kad zidimui reikia kitoki puodeli, ne toki kaip visada, pateikti. Ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 18, 17:24)
puodelio pateikimas patiko, bet supratau, kad zidimui reikia kitoki puodeli, ne toki kaip visada, pateikti. Ar ne? rolleyes.gif

tai, kad nebuvo griežtų taisyklių
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 18, 16:46)
Labai grazu  bigsmile.gif Ir kaip moka zmones matyt ir perteikt savo matyma nuotraukomis  thumbup.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:52)
nu va kaip neblogai  thumbup.gif  viršutinės dvi patiko smile.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 18, 17:02)
Patinka, patinka smile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 18, 17:24)
puodelio pateikimas patiko, bet supratau, kad zaidimui reikia kitoki puodeli, ne toki kaip visada, pateikti. Ar ne? rolleyes.gif

Oi, dekui! bigsmile.gif Nebuvau tikra del ivertinimo, maniau, gausiu velniu, kad nieko idomesnio nesumasciau doh.gif Siaip tai norejau kita ideja igyvendinti, bet nepavyko, nieko gero nesigavo... tada emiausi sito varianto ax.gif

neiste, zaidimui reikia nufotografuoti puodeli kitaip - o kaip, cia jau kaip kas sugalvos. Na as kol kas tik tiek tesugalvojau... ax.gif

Siaip tai pagalvojau, kad gal daugiau zaidimuose nedalyvausiu. Sunku man su idejom. As galiu pamatyti kazka, kas jau yra, ir tai nufotografuoti - bet paciai kazka sukurti, kad paskui fotografuoti, cia jau ne mano amplua. Neiseina man. Ir abejoju, kad to galima ismokti. Man atrodo, arba turi ta kurybine gyslele, arba neturi. Tai vat as neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 18 sausio 2012 - 18:00
Norėčiau paklausti, o ND2 ir ND3 reikia atlikti su blicu ar be?
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 18:01)
Norėčiau paklausti, o ND2 ir ND3 reikia atlikti su blicu ar be?

be blico visas užduotis reikia atlikinėti
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 19:02)
be blico visas užduotis reikia atlikinėti

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 18, 17:52)

Siaip tai pagalvojau, kad gal daugiau zaidimuose nedalyvausiu. Sunku man su idejom. As galiu pamatyti kazka, kas jau yra, ir tai nufotografuoti - bet paciai kazka sukurti, kad paskui fotografuoti, cia jau ne mano amplua. Neiseina man. Ir abejoju, kad to galima ismokti. Man atrodo, arba turi ta kurybine gyslele, arba neturi. Tai vat as neturiu.

Bet labai žavus Tavo koliažas. Man patiko, nesismulkinu ir nekapstinėju, kažkaip pastebėjau, labai prasilaužei čia nuo kažkurio laikotarpio bigsmile.gif
Atsakyti

Kavos puodelio studija:

Man taipogi patiko, nors ir gan paprasta, bet žavu, jauku, spalvos skanios. smile.gif Sutinku su rG, darai pažangą smile.gif
Atsakyti