Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 14:42)
tik rankų nenuleisk, viska ateina su patirtim. jeigu turi eilę norinčių fotkintis ir turi laiko bei noro tai daryti - kojas į rankas ir pirmyn. praktika ir tik praktika smile.gif

aš pvz. ant modelių pasidariau išranki..sad.gif tai ir nefotkinu, nes nerandu modelių.. norisi, kad ir modelis padirbėtų kartu, ne tik tu ten suktum ratus kaip vanagas aplink pelę ir medžiotum natūralias modelio būsenas cool.gif

lotuliukas.gif

Ranku nenuleisiu, kaip tik dabar norisi tobulejimo, kad pati ji matyciau, bo pasiziuriu foto darytas pries beveik pusmeti, tobulejimas ivyko tame, kad jose fokusas atsirado biggrin.gif (bent as taip galvoju), na dar sviesesnes tapo.. O dabar toks etapas kai to "Geriau" norisi labiau nei bet kada..Tik tiek, kad vis tik idomi persona esu, paciai juokas jama, atrodo vakarais tvarkau tas foto kaip iseina, pasieku norima, rezultata, kurio ir siekiau tvarkydama, einu miegoti su mintim "Uo jau beveik Volkova biggrin.gif ", o ryte atsikelus ziuriu ka cia prisidirbau..Veidai kaip is sarvojimo sales, spalvu arba nera, arba per ryskios..Ir daznai taip..

Svajone, dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 13:02)
man lyyyyyyyyyygiai tas pats, tik ilgiau nei tau tęsiasi  biggrin.gif  būtent dėl šių priežasčių ant gamtos kartais pasitreniruoju, fotiką pamaigau smile.gif sakau gi gal kada aplankys mane muza ar muziuks, bet specialiai neiškau.. čia kaip su meile- kviesk, ieškok kiek nori, neateis, ji nektikėtai ir nekviesta ateina  biggrin.gif

tai knygas dabar šiuo periodu graužiu ir visai kaifuoju  biggrin.gif  vakar va dar dvi užsisakiau, jau laukiu nesulaukiu kada atsiųs tongue.gif

aš irgi daug skaitau šiuo metu ir nesijaudinu dėl fotografijos smile.gif įkvėpimas gal kada ateis.. o kol nėra, tai nėra, nebliausiu smile.gif

va double expo padarysiu, gal sukrutės koks kirminiuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 14:02)

Papildyta:
ND2 - pirmos nuotraukos su antra nuotrauka kartais nesumaišei?

ND3- gerai

ND4- negerai, fotografuoti reikia horizontaliai, t.y. lygiagrečiai turi būti fotikas objektui,o čia beveik iš viršaus gaunasi..

Nd 2 nuotrauku nesumaisiau g.gif
Nd 3 thumbup.gif
Nd 4 perdarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 17, 11:19)
kaip 1 punkta ivykdyti? jau pradejai?

Tiesa sakant, as bendrai parasiau, ne apie save.. Siuo metu nerukau, kol maitinu sunu.

QUOTE(paluri @ 2012 01 17, 12:59)
Whatever? – kodel antroj nuotraukoj kitoks apelsinas?  smile.gif

mandarinas smile.gif Kitas todel, kad pirmojo labai prireike vaikui.. Ir butent TO, ne kito... Idant gauciau kelias minutes ramybe, as atidaviau jam TA mandarina, o pati pabaigiau fotografuoti kita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 sausio 2012 - 13:18
Aš šiandien šerkšno ieškoti ėjau... Nelabai kas įspūdingo. Taršykit.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos, jau seku kelinta jusu tema, bandau tyliai ND atlikti, skaitau teorija ir t.t. nu bet nesusidraugauju kol kas su fotoaparatu kol kas ir viskas...
Norejau paklausti ar yra turinciu olympus E-420? noreciau siek tiek techniniu klausimeliu uzduoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 13:11)

va double expo padarysiu, gal sukrutės koks kirminiuks biggrin.gif

aš vakar apie tą double expo lovoj atsigulus galvojau biggrin.gif galvoju ar tik nepridirbau g.gif gal aš pasakysiu, kad fotkinau- naktį biggrin.gif tai tu sniego nefotografuok saulėtą dieną, nes nebeliks double expo biggrin.gif

būčiau nesakius, bet blyn, galvoju žiema, sniegas, nu kapiec bus, nebus double expo po to doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 17 sausio 2012 - 13:25
QUOTE(Refresh @ 2012 01 17, 14:18)
Aš šiandien šerkšno ieškoti ėjau...

trecioji patiko, tikkeistas formatas, cia kvadratas?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 17, 13:22)
aš vakar apie tą double expo lovoj atsigulus galvojau  biggrin.gif  galvoju ar tik nepridirbau  g.gif  gal aš pasakysiu, kad fotkinau- naktį  biggrin.gif  tai tu sniego nefotografuok saulėtą dieną, nes nebeliks double expo  biggrin.gif

nu rizikingą variantą pasirinkai... sunku nefotkinti sniego, kai lauke - vien tik sniegas biggrin.gif

jei LABAI abejoji, geriau perfotkink biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 sausio 2012 - 13:27
QUOTE(Refresh @ 2012 01 17, 13:18)
Aš šiandien šerkšno ieškoti ėjau... Nelabai kas įspūdingo. Taršykit.

antroji labai ne, sniegas riužavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 17, 13:24)
cia kvadratas?

Sakykim :]
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 13:25)
nu rizikingą variantą pasirinkai... sunku nefotkinti sniego, kai lauke - vien tik sniegas biggrin.gif

nu gi va,matai, pagalvojau, kad reikia kažkaip - KITAIP doh.gif ir nusigalvojau kaip sakant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti