QUOTE(sayonara @ 2012 01 17, 14:42)
tik rankų nenuleisk, viska ateina su patirtim. jeigu turi eilę norinčių fotkintis ir turi laiko bei noro tai daryti - kojas į rankas ir pirmyn. praktika ir tik praktika
aš pvz. ant modelių pasidariau išranki.. tai ir nefotkinu, nes nerandu modelių.. norisi, kad ir modelis padirbėtų kartu, ne tik tu ten suktum ratus kaip vanagas aplink pelę ir medžiotum natūralias modelio būsenas
aš pvz. ant modelių pasidariau išranki.. tai ir nefotkinu, nes nerandu modelių.. norisi, kad ir modelis padirbėtų kartu, ne tik tu ten suktum ratus kaip vanagas aplink pelę ir medžiotum natūralias modelio būsenas
Ranku nenuleisiu, kaip tik dabar norisi tobulejimo, kad pati ji matyciau, bo pasiziuriu foto darytas pries beveik pusmeti, tobulejimas ivyko tame, kad jose fokusas atsirado (bent as taip galvoju), na dar sviesesnes tapo.. O dabar toks etapas kai to "Geriau" norisi labiau nei bet kada..Tik tiek, kad vis tik idomi persona esu, paciai juokas jama, atrodo vakarais tvarkau tas foto kaip iseina, pasieku norima, rezultata, kurio ir siekiau tvarkydama, einu miegoti su mintim "Uo jau beveik Volkova ", o ryte atsikelus ziuriu ka cia prisidirbau..Veidai kaip is sarvojimo sales, spalvu arba nera, arba per ryskios..Ir daznai taip..
Svajone, dekui uz komentara