Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 15:03)
Bandau su ND1
user posted image
user posted image
user posted image

Kas dabar negerai  g.gif

kokia čia diafragma nustatyta? nes nelabai matosi skirtumas tarp kai kuriių..

ir nuimk datą, kad nebūtų ant nuotraukų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 18 sausio 2012 - 15:32
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:29)
kokia čia diafragma nustatyta? nes nelabai matosi skirtumas tarp kai kuriių..

ir nuimk datą, kad nebūtų ant nuotraukų..

F2,8

Ačiū dėl datos
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 15:41)
F2,8

Ačiū dėl datos

kur didesnes galima pažiūrėti?

aš šiandien priekabi biggrin.gif
Atsakyti
Manipuliacijos pabandymai. Ech kaip sunku biggrin.gif Bet labai noriu, tai gal kada nors išeis kas faino biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 sausio 2012 - 16:16
QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 20:11)
F2,8

Ačiū dėl datos

As neuzskaityciau sio ND blush2.gif Nelabai matosi skirtumas ir sakyciau fokuso nera 2 ir 3....
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 15:50)
Manipuliacijos pabandymai. Ech kaip sunku  biggrin.gif  Bet labai noriu, tai gal kada nors išeis kas faino biggrin.gif

nu kaip pirmas bandymas tai tikrai visai neblogai smile.gif aišku matosi, kad įklyjuota , bet su laiku išmoksi idealiai padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 20:20)
Manipuliacijos pabandymai. Ech kaip sunku  biggrin.gif  Bet labai noriu, tai gal kada nors išeis kas faino biggrin.gif

Kaip fainiai thumbup.gif Tik nelabai suprantu kaip cia nufotografuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:48)
kur didesnes galima pažiūrėti?

aš šiandien priekabi  biggrin.gif

http://www.flickr.co...tream/lightbox/
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 15:54)

užskaitau 4u.gif yra fokusas ten kur reikia visose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 18, 15:52)
As neuzskaityciau sio ND  blush2.gif  Nelabai matosi skirtumas ir sakyciau fokuso nera 2 ir 3....

viskas gerai su tuo fokusu. uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 15:52)
nu kaip pirmas bandymas tai tikrai visai neblogai  smile.gif  aišku matosi, kad įklyjuota , bet su laiku išmoksi idealiai padaryt smile.gif
Na, taip, žiauriai kruopštus darbas, ir tai su tais kraštais nežinau kiek laiko dirbau doh.gif Dar reiks patobulint, man gi parodėlė laukia, tai reikia tokios siurrealistinės nuotraukos, tematika, visa kita man tinka, tik reikės dar padirbėt. Kažkaip norėjau pasitikrint, todėl čia dedu, nes tokie dalykai labai arti kičo.

QUOTE(paluri @ 2012 01 18, 15:54)
Kaip fainiai  thumbup.gif  Tik nelabai suprantu kaip cia nufotografuota  blush2.gif
Manipuliacijos, na, tai darbas su fotošopu iš minimum dviejų nuotraukų, ar iš vienos, čia kaip kokie norai.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 15:50)

bigsmile.gif Kaip idomu!

Atnesu as savo puoduka blush2.gif
Net geda deti istikruju, paziurejus jau i idetus anksciau darbus, mano toks vaikiskas atrodo blush2.gif
Na bet pakritikuokit, jeigu apskritai kritikos verta 4u.gif
user posted image
Atsakyti