Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 18, 14:11)
Betman spalvos patiko, sausio pradžiabuvo, sniego nė lašo bigsmile.gif

Nu labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 18, 14:32)
su desiniu paspaudus ant nuotraukos man neismeta jokiu copy adress, o flickr.com nukopijavus link nuoraukos, man raso kad neteisingas formatas? nu visai pasimeciau...

Kaip įkelti nuotrauką iš Flickr.com:

Pirmiausiai prisijungiame prie Flickr. Įkeliame ten savo nuotrauką. Atsidarome tą nuotrauką. Spaudžiame dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir išsirenkame dydį (mėlynai būna parašyta). Tada kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location. Ir kopijuojame čia į IMG lauką.

nu ir dar pasakykit, kad as bloga, tai susinervinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 sausio 2012 - 14:34
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 18, 14:33)

fantastiška.

Merginos, norint pamatyti nuotrauką flicrėj, spauskit du kartus, bet greičiau, taip klakt klakt. Jei lėtai spausit, bus juoda
Atsakyti
Pirmieji mano ND, laukiu kritikos, pastebejimu ir patarimu smile.gif kazko sunkokai sekesi i trecia sufokusuoti, bet gal tinka? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 18, 16:33)

Pirmiausiai prisijungiame prie Flickr. Įkeliame ten savo nuotrauką. Atsidarome tą nuotrauką. Spaudžiame dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir išsirenkame dydį (mėlynai būna parašyta). Tada kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location. Ir kopijuojame čia į IMG lauką.

dekui dekui dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _buterfly_: 18 sausio 2012 - 14:38
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 15:28)
ačiū  bigsmile.gif  Aš dar Lenkijoj pažiūrėsiu, tik va bėda, kad su Nikon'ais ir Pentax'ais visame pasauly ta pati bėda, juk gamyba sutrikusi.  Tai va ir sakau, turi susinormalizuoti viskas, tik kada?

Nėra už ką, kaip sakoma, kad tik mačytų biggrin.gif Nors lyginant gruodžio ir sausio mėn. labai sumažėjo asortimentas ir kainos pakilę. Pvz.: D7000 body gruodį pas juos kainavo 3111 Lt, o su kitiniu 18-55mm 3255 Lt, su 18-105mm objektyvu 3800 Lt (Kadangi buvo aktualu, tai labai gerai atsimenu kiek kas kainavo biggrin.gif ) . Dabar nei pasirinkimo tokio, nei kainų tokių... Matyt, išpirko g.gif Ir objektyvai buvo pas juos patys pigiausi. Lietuvos parduotuvėse kainos buvo žymiai didesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 18 sausio 2012 - 14:40
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 18, 13:33)

nereali biggrin.gif 4u.gif

buterfly , man trecia netinka , nepyk ar gali fona pakeist ,o ne ant juodo maiso , labai negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 18, 14:36)
Pirmieji mano ND, laukiu kritikos, pastebejimu ir patarimu smile.gif kazko sunkokai sekesi i trecia sufokusuoti, bet gal tinka? smile.gif

netinka visiškai, vien dėl tos klijonkės, ar ten šiukšlių maišas.. juk fotografuot išmokt visi čia renkamės, o ne gatvių šluot, nors truputį pagarbos žiūrovams..... nejau taip sunku pasitengt tvarkingai atlikt nd
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 14:44)
netinka visiškai, vien dėl tos klijonkės, ar ten šiukšlių maišas.. juk fotografuot išmokt visi čia renkamės, o ne gatvių šluot, nors truputį pagarbos žiūrovams..... nejau taip sunku pasitengt tvarkingai atlikt nd

kol nepasaket, as maciau tik tas gumas, kurios man kazko vaikyste primine. ot tai, numuset atsiminimus daba smile.gif
Atsakyti
kazhkas klause - Light Room nemokamas. siuskites ir naudokites, super programa, lengva, patogi, greita, raw tvarkyti galima. Lroom'as gera alternatyva skubantiems, nes PS much more complicated.
Atsakyti
Ačiū pakomentavusioms mano chrizantemas ax.gif
Supratau, kad dažnai kartoju tą pačią klaidą- nepalieku erdvės, tiksliau mėgstu daugiau nei reikia apkarpyt. Kažkodėl man dažni atrodo, kad tuščias fonas neįdomu- ir nukerpu blush2.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 18, 14:21)
Ar Light Room'as mokamas? As kolkas laikinai turiu susiinstaliavus Nikon Capture NX 2 nuotraukom tvarkyt, bet mano trial versija jau greitai turėtų baigtis. Reiktų kokios nors nelabai sudėtingos programos RAW failam tvarkyt (aišku geriausiai būtų nemokama). Įdomu kokiom programom jūs naudojatės?

Man regis nemokamas g.gif , aš naudojuos Light roomu, senai kompe turiu, patogi programa, pradžiai užtenka smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 18, 15:11)
Iš sausio kolekcijos ax.gif Sunku buvo su fokusu, atrodo vėjelis vos vos, bet va nesigauna geras fokusas nors tu ką doh.gif Betman spalvos patiko, sausio pradžiabuvo, sniego nė lašo bigsmile.gif
[img]http://farm8.staticflickr.com/7004/6719663879_2b386e7607_z.jpg

man patinka - gražios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 14:44)

Žmogus gi stengės, norėjo juodo fono, dėjo, o jūs... biggrin.gif
Atsakyti
Va koks gražus ND rolleyes.gif aišku niekas nesako, kad reikia būtent taip padaryt, ne kiekvienas taip ir sugebėtų, na bet reiktų pasistengt bent jau minimaliai tvarkingai atlikti..

user posted image

Atsakyti