Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:11)
man nerodo.. matau tik savo nuotraukas, o kitų išsididinus nerodo

va taip man šnd rodo

user posted image

Man irgi kai kurioms foto, kelias atidare rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...9#axzz1jo0Hmn4W
Atsakyti
Streikas šiandien dėl SOPA ir PIPA. smile.gif
http://www.15min.lt/...7#axzz1joNQnxIK
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 15:00)
Kaip manot kada nikonai atpigs? Per pusmetį?
Čia kaip su hardukais istorija, nu visiškas pravalas, kai per mėnesį pageidaujamas fotikas pabrangsta tūkstančiu.

a, jau radau pasiskaitalionių, jei kam įdomu

Nezinojau, kad su jais tokia padetis.. rolleyes.gif Reiskias man labai pasiseke.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 18:06)
pakeisk fotolabą, blogai gal jie spausdina

Bet kitos nuotraukos buvo graziai atspausdintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 18, 14:15)
Man irgi kai kurioms foto, kelias atidare rolleyes.gif

aij, dabar žiūriu yra mygtukas- show me photo anyway biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 18, 14:11)
sveikos,

svelniai. bet as dar levelius pastumdyciau smile.gif o is arciau neturi?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 18, 14:56)
PASLAPTIS! biggrin.gif
nežinau, man viskas Vilbroj žymiai brangiau nei kitur  g.gif  Perku arba pardose kur labiau specializuotos kompiuterinės pardos (kažkaip pigiau) arba fotofabrike (ten gavau viskam ką pirkau nuolaidą ir prašant ir už ne, ir šiaip sau, ir dėl to, kad palauksiu). Ir labai geros nuolaidos, panašiai kaip rašei.

Tada linkiu surast geriausią kokybės ir kainos santykį. Kai aš ieškojau savo Nikon'o tai geriausios kainos ir fotikų ir jų priedų buvo NEO STORE. Parduotuvė Latvijoj, bet kiek domėjaus prekes pristato tiesiai į namus ir atsisikaityt galima grynais vietoje. Pristatymas, berods kainavo 12 Lt. Jei nenorit pirkt internetu, tai pagal jų kainas galima orientuotis ir kitur prašyt nuolaidos (maždaug, aš žinau kur parduoda už "tiek", kokią jūs galite padaryt nuolaidą). Dažniausiai pardavėjai nusileidžia ir nuleidžia iki tos kainos už kurią kiti parduoda. smile.gif Sėkmės ir gerų pirkinių mirksiukas.gif
Atsakyti
man kas nors us nuotrauku ikelimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 18, 14:25)
man kas nors us nuotrauku ikelimu? ax.gif

spaudi su dešiniu ant nuotraukos, ir copy image adress spaudi, tada atsidarai sm žinutę kur rašyt, viršuj spaudi IMG ikoną, ir ten icopini tą image adress
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 18, 14:24)
Tada linkiu surast geriausią kokybės ir kainos santykį. Kai aš ieškojau savo Nikon'o tai geriausios kainos ir fotikų ir jų priedų buvo NEO STORE. Parduotuvė Latvijoj, bet kiek domėjaus prekes pristato tiesiai į namus ir atsisikaityt galima grynais vietoje. Pristatymas, berods kainavo 12 Lt.
ačiū bigsmile.gif Aš dar Lenkijoj pažiūrėsiu, tik va bėda, kad su Nikon'ais ir Pentax'ais visame pasauly ta pati bėda, juk gamyba sutrikusi. Tai va ir sakau, turi susinormalizuoti viskas, tik kada?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 16:27)
spaudi su dešiniu ant nuotraukos, ir copy image adress spaudi, tada atsidarai sm žinutę kur rašyt, viršuj spaudi IMG ikoną, ir ten icopini tą image adress

su desiniu paspaudus ant nuotraukos man neismeta jokiu copy adress, o flickr.com nukopijavus link nuoraukos, man raso kad neteisingas formatas? nu visai pasimeciau...
Atsakyti