As i PS kol kas ziuriu labai atsargiai, pvz atspausdinau sita nuotrauka ir pasibaisejau, veidukas plemuotas, labai negraziai. O kompe man graziai ziurejosi.
Tas pats su sia nuotrauka. Kompe man labai grazu, akytes grazios. O atspausdinus negraziai, velgi veidukas plemuotas.
Tai bent kol kas stengiuosi tik minimaliai pakoreguoti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 18, 13:10)
na labai priklauso kiek % su kortele ir kiek % duoda butent siaip sau. as viena karta siaip nuolaida gavau, kita karta nepadare, ten jiems uzplaukia pagal nuotaika. o nuolaida priklauso nuo sumos? ta prasme jeigu ten perki uz 2000lt, gal niex jokios nuolaidos ir nedarys, o tik nuo "normalesnes ir didesnes" sumos.
na pvz be kortelės pirkau blykstę, kuri 1500 kainavo, pardavė už 1300 lt, obj 900 su kažkiek kainavo, pardavė už 800 lt, po to kitas obj 1700 kainavo, pardavė už 1500.. nebepamenu daugiau kitų nuolaidų, bet kiek pirkau tai jei apie 1000 ar daugiau kainuoja, tai vis daugiau nei 100 lt nuolaidą man pasisekė gaut... o kortelės nei karto neteko panaudot
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 01 18, 13:23)
As i PS kol kas ziuriu labai atsargiai, pvz atspausdinau sita nuotrauka ir pasibaisejau, veidukas plemuotas, labai negraziai. O kompe man graziai ziurejosi.
Tas pats su sia nuotrauka. Kompe man labai grazu, akytes grazios. O atspausdinus negraziai, velgi veidukas plemuotas.
pakeisk fotolabą, blogai gal jie spausdina
Papildyta:
aij tiesa, dar gali parašyti į Vilbrą emeilą, ir paklaust kokią nuolaidą galėtų pritaikyti konrečiai prekei, aš taip dariau kažkada, ir gan greitą atsakymą gavau
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 18, 13:21)
Jei ne paslaptis, į kokį nusitaikėt?
PASLAPTIS! QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 13:36)
į Vilbrą
nežinau, man viskas Vilbroj žymiai brangiau nei kitur Perku arba pardose kur labiau specializuotos kompiuterinės pardos (kažkaip pigiau) arba fotofabrike (ten gavau viskam ką pirkau nuolaidą ir prašant ir už ne, ir šiaip sau, ir dėl to, kad palauksiu). Ir labai geros nuolaidos, panašiai kaip rašei.QUOTE(rG @ 2012 01 18, 13:56)
PASLAPTIS!
nežinau, man viskas Vilbroj žymiai brangiau nei kitur Perku arba pardose kur labiau specializuotos kompiuterinės pardos (kažkaip pigiau) arba fotofabrike (ten gavau viskam ką pirkau nuolaidą ir prašant ir už ne, ir šiaip sau, ir dėl to, kad palauksiu). Ir labai geros nuolaidos, panašiai kaip rašei.
nežinau, man viskas Vilbroj žymiai brangiau nei kitur Perku arba pardose kur labiau specializuotos kompiuterinės pardos (kažkaip pigiau) arba fotofabrike (ten gavau viskam ką pirkau nuolaidą ir prašant ir už ne, ir šiaip sau, ir dėl to, kad palauksiu). Ir labai geros nuolaidos, panašiai kaip rašei.
aš nepamenu kada paskutinį kart ką nors pirkau, tai taip , kad nežinau kur kainos geriausios tuo metu Vilbroj buvo priimtiniausia, o dabar.. jau porą metų nepirkau nieko naujo, ir pokolkas neplanuoju nieko pirkt
Aš šiandien įdomumo dėlei sudėjau savo norimų objektyvų kainas vilbros ir fotofabriko parduotuvėse. Ir taip vilbroje pigiau, o sudėjus net 100 pinigų mažesnė suma susidarė.
QUOTE(Avėja @ 2012 01 18, 14:06)
biškiuką streikas, flickras ir dar daugelis kitų streikuoja ir neveikia, nepamatysim šiandien ND
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 12:08)
biškiuką streikas, flickras ir dar daugelis kitų streikuoja ir neveikia, nepamatysim šiandien ND
tai kad nuoroda blogai įrašyta, o flickr rodo nuotraukas
Avėja - užprivatintos nuotraukos, kai nuorodoj dvitaškį po "http" pridedi (kurį pamiršot įdėt..)
klausiu kvailo klausimo, noriu ikelti savo ND, bet nu niekaip nesigauna nukopijuoju nuoroda, ikeliu i IMG o man raso kad toks formatas negalimas jau "uzsiknisau", gal galit patarti man kvailelei, kaip cia tas nuotraukas ikelti
QUOTE(Almost @ 2012 01 18, 14:10)
man nerodo.. matau tik savo nuotraukas, o kitų išsididinus nerodo
va taip man šnd rodo
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 18, 15:08)
Bandysiu vėliau tada
QUOTE(Almost @ 2012 01 18, 15:10)
Avėja - užprivatintos nuotraukos, kai nuorodoj dvitaškį po "http" pridedi (kurį pamiršot įdėt..)
Jau pasitaisiau į public