QUOTE(argutiene @ 2007 04 13, 07:42)
Į 10 litrų beržų sulos įdėti 0,5 kg. cukraus, citrinos rūgšties ir pakaitinti iki 70-80°C, pastoviai maišant, kad ištirptų cukrus. Po to nukošti ir supilstyti į butelius. Pasterizuoti 85-90°C temp. vandenyje (0,5 litro stiklainius-25 min.; 3 litrų-40 min.).
Pagal šį receptuką mano tėtis šiuo metu gamina, skonis- tartum pirktinės Kad valo organizmą ir krenta svoris, tai patikrinta ir 100 procentų įsitikinta
Pagal šį receptuką mano tėtis šiuo metu gamina, skonis- tartum pirktinės Kad valo organizmą ir krenta svoris, tai patikrinta ir 100 procentų įsitikinta
Didelis aciu argutiene,nors ir velai pamaciau tavo zynute,bet kitamet butinai pasinaudosiu!!!