spjaudytoja, 31 Kov 2006 - 23:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
spjaudytoja, 31 Kov 2006 - 23:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
swejkutes, gal kuri nors galetu man padeti spresti mano problemike...
![]()
turiu platokus petukus ir siaurus klubus, taj atrodau tikraj ne misis grazus standartas...gal zinote kokiu pratimuku praplatinti klubus, klubu raumenis i ploti ar kazkas pan?
spjaudytoja, 12 Bal 2006 - 01:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
spjaudytoja, 12 Bal 2006 - 01:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
siaip koju pastorinti lab nenoreciau, noreciau kad tik uzaugtu raumenuku klubu srytyje, bet nzn ar tai imanoma? o ar pritupimu pagalba pasiekciau kokiu rezultatu? jej taip kiek per diena rejktu ju padaryti?
spjaudytoja, 31 Kov 2006 - 23:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
spjaudytoja, 31 Kov 2006 - 23:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
swejkutes, gal kuri nors galetu man padeti spresti mano problemike...
![]()
turiu platokus petukus ir siaurus klubus, taj atrodau tikraj ne misis grazus standartas...gal zinote kokiu pratimuku praplatinti klubus, klubu raumenis i ploti ar kazkas pan?
begike, 14 Bir 2006 - 18:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
begike, 14 Bir 2006 - 18:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Bet mano peciai tokie staciakampiai, nenuleisti zemyn(ne ovalo formos), tai del to negraziai atrodo, kazkaip imanoma tai pakoreguoti, bet nezinau kaip...Prasau padekit kas galit, gal yra zmoniu gerai sporte nusimanaciu???
lijo, 16 Bir 2006 - 12:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
lijo, 16 Bir 2006 - 12:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Man stačiakampiai pečiai gražu
o va nuleisti
jie atrodytų labiau nuleisti, jei stiprintum pečius prie sprando, tada toj vietoj po kurio laiko susiformuotu toks trikampis raumenukas... tik vargu ar pačiai tai patiktų
![]()
dėl klubų, tai galiu pasakyti taip - nepadidės, nebent priaugtum svoriogalima tik suformuoti gražius sėdmenis (pritūpimai ir pan.) - tvirtą ir riestą užpakaliuką
![]()
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”