Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(Minėja @ 2012 02 01, 09:23)
Labas rytas 4u.gif

Šiandien 19 laipsnių. Nuvedžiau dukrą į mokyklą, o daugiau vaikų nebuvo atėję. Iš viso planavo mokyklą jau uždaryti, nes visose klasėse  tebuvo nuo 1 iki 3-4 vaikų. Tai atgal parėjom, dar grįžtant į parduotuvę užsukom, nupirkom dukterėčiai gimtadieniui dovaną.

tai biskeli panelyte namie pabus,kol saltukai pasitrauks?
kaip bernuzelis auga?

QUOTE(rimančius @ 2012 02 01, 12:06)
nepašalot nosiukų?
Per langą žiūrint labai gražu atrodo, saulutė šviečia šildo. Mes tai saulės vonias priiminėjam, labai smagu per langą "degintis"  lotuliukas.gif

nepasalom nepasalom biggrin.gif ot ziema kokia,ir dar vis sals sals.maziukei patinka saulyte,ir oro vonios?

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 02 01, 12:56)
tai biskeli panelyte namie pabus,kol saltukai pasitrauks?
kaip bernuzelis auga?

Galės paatostogauti smile.gif
Mažiukas, tai gerai auga. Jau į pabaigą ir dantis visus užsiauginti. smile.gif Dabar labai mėgsta dėliones dėlioti, piešti arba su konstruktorium žaisti. Moka tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir spaudžia šaltukas...

Šilalė vėl laikraščiuose blizga. Ale kas čia pasidarė kad mes tokie populiarūs.

Vat iškilo man toks klausimėlis: kas mamytės pirkot savo vaikučiui stumduką. Žiūriu aš labai jau daug jų parduoda. Na taip cypsi, pypsi, bet jų pagrindinė paskirtis tai mokintis vaikui vaikščioti, ar ne? Tik va man kažkodėl atrodo kad su tokiu "mokytoju" daug guzų užsidirbs. Ar nea?
Vnž parašykit kas turit patirties su stumdūkais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 02 01, 21:33)

Vat iškilo man toks klausimėlis: kas mamytės pirkot savo vaikučiui stumduką. Žiūriu aš labai jau daug jų parduoda. Na taip cypsi, pypsi, bet jų pagrindinė paskirtis tai mokintis vaikui vaikščioti, ar ne? Tik va man kažkodėl atrodo kad su tokiu "mokytoju" daug guzų užsidirbs. Ar nea?
Vnž parašykit kas turit patirties su stumdūkais  blush2.gif

kiek spaudzia?neturim termometro,bet bute radiatoriai karsti oho.
kas vel laikrasciuose? g.gif

sakai vaikstynes neuzteks jums?kiek tepanaudojot?
mes turim FP stumduka liutuka,jau zvalgiaus po sm kas parduoda,ale kainos...karta su maniskio sese rietavo turguj po sendaikcius vaikstom-ziu yra tas liutukas bigsmile.gif ir kaina tik 25lt bigsmile.gif thumbup.gif ir ciupau,na ratukai pabraizyti yra,biski nezymiai pablukes,bet visumoj liuks,ir muzikeles gerai groja,ir vaziuoja.taip,jis daugiau jau ant ejimo vaikiukui mokytis.pvz ant to liutuko ir pasidaro pasispiriama masinyte.yra ten ir su veiklos centrais-bet kadangi zaisliuku namie uztenka,ir tie patys neidomus,o saukstai,puodai ir kibireliai,net nesizvalgiau i tokius su veiklos centrais.plius ir del pinigeliu,na nesimeto ju pas mus tiek daug,kad viska pirkaliociau.ir taip,pasimokem po fausto-kiek daiktu zaislu nenaudojo.na musiske situo daiktu patenkinta,raliuoja,kol neidavo dar gerai,tai keturiom stumes,i zema padeti nuleidus,o dabar be vargo raliuoja savom kojytem
musu toks,va sitaip pasidaro auksciau
http://www.google.lt...:429,r:21,s:472
o cia nuleidus ta sedyne
http://www.google.lt...=1t:429,r:9,s:0

Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 02 01, 23:05)
kiek spaudzia?neturim termometro,bet bute radiatoriai karsti oho.
kas vel laikrasciuose? g.gif

sakai vaikstynes neuzteks jums?kiek tepanaudojot?
mes turim FP stumduka liutuka,jau zvalgiaus po sm kas parduoda,ale kainos...karta su maniskio sese rietavo turguj po sendaikcius vaikstom-ziu yra tas liutukas bigsmile.gif  ir kaina tik 25lt bigsmile.gif  thumbup.gif  ir ciupau,na ratukai pabraizyti yra,biski nezymiai pablukes,bet visumoj liuks,ir muzikeles gerai groja,ir vaziuoja.taip,jis daugiau jau ant ejimo vaikiukui mokytis.pvz ant to liutuko ir pasidaro pasispiriama masinyte.yra ten ir su veiklos centrais-bet kadangi zaisliuku namie uztenka,ir tie patys neidomus,o saukstai,puodai ir kibireliai,net nesizvalgiau i tokius su veiklos centrais.plius ir del pinigeliu,na nesimeto ju pas mus tiek daug,kad viska pirkaliociau.ir taip,pasimokem po fausto-kiek daiktu zaislu nenaudojo.na musiske situo daiktu patenkinta,raliuoja,kol neidavo dar gerai,tai keturiom stumes,i zema padeti nuleidus,o dabar be vargo raliuoja savom kojytem
musu toks,va sitaip pasidaro auksciau
http://www.google.lt...:429,r:21,s:472
o cia nuleidus ta sedyne
http://www.google.lt...=1t:429,r:9,s:0

Vaikštynę porą mėnesių mes jau naudojam, (antros ieškojom kad tampytis pas senelius nuolat nereikėtų) bet pastebiu kad jau lyg ir nori eiti šalia įsikibęs bandyti eiti. Ir šiaip žiūriu labai populiarūs, tai sakau gal labai jau mėgsta vaikai juos. Bet kaip jau sakaiau bijau kad nuo jo bus daug guzų, todėl ir teirauos mamyčių atsiliepimų.
Tai šilta namie? Pas mus šilta, bet užtat reikia keltis prie pečiaus kaip prie naujagimio, kas pora trejetą val wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 02 01, 21:33)

Vnž parašykit kas turit patirties su stumdūkais  blush2.gif

Labas,

Pas mus ryte -23 rode.

Mes neturejom specialaus stumduko. Man atrodo nelabai reikalingas daiktas.
Turejom paspiriama masinyte, su kuria dar dabar pasivazineja. Tos masinytes turi rankenas, tai irgi galima naudotis kaip stumduku, bet maniskiai nesinaudojo.
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 02 02, 09:47)
Vaikštynę porą mėnesių mes jau naudojam, (antros ieškojom kad tampytis pas senelius nuolat nereikėtų)  bet pastebiu kad jau lyg ir nori eiti šalia įsikibęs bandyti eiti. Ir šiaip žiūriu labai populiarūs, tai sakau gal labai jau mėgsta vaikai juos. Bet kaip jau sakaiau bijau kad nuo jo bus daug guzų, todėl ir teirauos mamyčių atsiliepimų.
Tai šilta namie? Pas mus šilta, bet užtat reikia keltis prie pečiaus kaip prie naujagimio, kas pora trejetą val wink.gif

na maniskei nuo sio guzu nebuvo ne vieno.nezinau,kaip kitiems vaikiukams,bet mums pasiseke.be guzu.siaip del populiarumo nepirkciau ju.jei nebuciau radus taip pigiai rietavo sendaikciuose,jauciu buciau ir nepirkus,nes vistiek butu reikeje siustis,ir siuntimas kiek atsieitu.bet kad radau,tai ir emiau.

QUOTE(Minėja @ 2012 02 02, 09:49)
Labas,

Pas mus ryte -23 rode.

Mes neturejom specialaus stumduko. Man atrodo nelabai reikalingas daiktas.
Turejom paspiriama masinyte, su kuria dar dabar pasivazineja. Tos masinytes turi rankenas, tai irgi galima naudotis kaip stumduku, bet maniskiai nesinaudojo.

siaip jo,jis reikalingumu tikrai nera pirmoj vietoj.puikiai tam patarnauja ir kede,musiski stumdos ir taip,ir brolio lengvas staliukas ir kedutes tos plasmasines vaikiskos.o tos paspiriamos yra biskeli didesnes uz ta liutuka,bet va ta rankena tai per lengva stumimuisi yra,apsivoztu greit.nes kaime turim fausto ta tokia paspiriama,bande,ne kas ne kas gavos,plojos,nes per lengva stumtis taip.o siaip gerai tos paspiriamos,vasarai ypac lauke.

labas salta salta ryta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 02 02, 10:14)
na maniskei nuo sio guzu nebuvo ne vieno.nezinau,kaip kitiems vaikiukams,bet mums pasiseke.be guzu.siaip del populiarumo nepirkciau ju.jei nebuciau radus taip pigiai rietavo sendaikciuose,jauciu buciau ir nepirkus,nes vistiek butu reikeje siustis,ir siuntimas kiek atsieitu.bet kad radau,tai ir emiau.
siaip jo,jis reikalingumu tikrai nera pirmoj vietoj.puikiai tam patarnauja ir kede,musiski stumdos ir taip,ir brolio lengvas staliukas ir kedutes tos plasmasines vaikiskos.o tos paspiriamos yra biskeli didesnes uz ta liutuka,bet va ta rankena tai per lengva stumimuisi yra,apsivoztu greit.nes kaime turim fausto ta tokia paspiriama,bande,ne kas ne kas gavos,plojos,nes per lengva stumtis taip.o siaip gerai tos paspiriamos,vasarai ypac lauke.

labas salta salta ryta. 4u.gif

Maniskis tai pramokes vaikscioti ir leliu vezimeli stumdavosi del idomumo. Tada jau vaikams patinka stumiami arba traukimi zaisliukai.
Bet siaip dazniausiai vaikai naturaliai mokosi vaikscioti isikibdami i baldus, uz rankos pavedziojami. smile.gif
Pradzioj ismoksta laipioti, o paskui jau ir vaikscioti smile.gif
Atsakyti
vaisinu visas obuoliu pyragu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 02 02, 21:47)
vaisinu visas obuoliu pyragu
user posted image

Atvarau thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
labuciukai 4u.gif
na ka mamkos sedim namie su vaikiukais ir bijom nosis laukan iskisti ax.gif
Atsakyti
Laba, su maže tai namie sėdim, o va dičkis tai vis nosį laukan iškiša, tik neilgam, nes žvarba tai kanda žandus. Šnd ir aš nosies lauk nekišau, nedidelis džiaugsmas tokiu oru vaikščiot mirksiukas.gif
Atsakyti