Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(monikaB @ 2012 10 23, 19:06)
Sveikos,gal zinot koki gera odontologa-(e) šilalej?kuris taisytu nebrangei,bet gerai ax.gif

sveika.
prasom jungtis bigsmile.gif
del odontologu-tai as lankytis emiau pas capiene-esu labai patenkinta jos darbu,pirmas dantistas,pas kuri nebebijau eiti,kuris sitaip kruopsciai taiso,ir apskritai viskas kol kas thumbup.gif na pinigeliu biski ima,bet kadangi privaciai,tai susitaikiau su tuo,kad ne desimt litu tekainuos,bet svrabiausia kad esu patenkinta jos darbu thumbup.gif
nes kiek pas ka buvau-nekas....

sveikutes visos.kur prapuolusios?kuom gyvenam?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 10 23, 19:54)
sveika.
prasom jungtis bigsmile.gif
del odontologu-tai as lankytis emiau pas capiene-esu labai patenkinta jos darbu,pirmas dantistas,pas kuri nebebijau eiti,kuris sitaip kruopsciai taiso,ir apskritai viskas kol kas thumbup.gif  na pinigeliu biski ima,bet kadangi privaciai,tai susitaikiau su tuo,kad ne desimt litu tekainuos,bet svrabiausia kad esu patenkinta jos darbu thumbup.gif
nes kiek pas ka buvau-nekas....

sveikutes visos.kur prapuolusios?kuom gyvenam?

o kurioj gatvej randasi kabinetas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2012 10 23, 20:42)
o kurioj gatvej randasi kabinetas? smile.gif

pievu g 11.cia butu netoli pradinuku mokykleles,i kiema tik reikia isukt,nuosavas namas toks didelis,tik kabinetas salia pastate esanciam.prie kelio pirmiausia kai krenta didelis kiemas i akis ir pavesine.
na del kainikiu,pvz,plombavo man gale dantuka,vaistai buvo 20lt,sekanti karta plomba 80lt.priekini taise,bet eme salin sena plomba,rado dvi nedideles skylutes,viena vienoj pusej,kita kitoj-sumokejau 180lt.paskui tarpdanti tvarke,nes buvo ir vienam danty skylute maza ir kitam jau prasidejusi ir plombavo abi-160lt sumokejau.bet pvz prie priekiniu gera valanda prasikrapste-esu patenkinta jos darbu,prasedi-bet sutvarko iskart(na jei nereikia vaistuku ar ko).

is kur pati busi?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 10 23, 21:44)
pievu g 11.cia butu netoli pradinuku mokykleles,i kiema tik reikia isukt,nuosavas namas toks didelis,tik kabinetas salia pastate esanciam.prie kelio pirmiausia kai krenta didelis kiemas i akis ir pavesine.
na del kainikiu,pvz,plombavo man gale dantuka,vaistai buvo 20lt,sekanti karta plomba 80lt.priekini taise,bet eme salin sena plomba,rado dvi nedideles skylutes,viena vienoj pusej,kita kitoj-sumokejau 180lt.paskui tarpdanti tvarke,nes buvo ir vienam danty skylute maza ir kitam jau prasidejusi  ir plombavo abi-160lt sumokejau.bet pvz prie priekiniu gera valanda prasikrapste-esu patenkinta jos darbu,prasedi-bet sutvarko iskart(na jei nereikia vaistuku ar ko).

is kur pati busi?

aciu 4u.gif esu siek tiek toleliau uz pajurio miestelio smile.gif
Atsakyti
4u.gif
labas
kaip gyvenam?
Atsakyti
Labas neblogai gyvenam smile.gif
tik kad tyla čia g.gif kur visos sulindusios???
Atsakyti
Sveikos,

dirba liaudis, dirba smile.gif

O gyvenimas vis toks pats, nenuobodu smile.gif
Atsakyti
labukai 4u.gif
mes dvi savaitikes pasirguliavę šiandien žengėm i darželį,tai tekinas numovė i grupę,nebereik ramstyt palangės ir ašarėlių rident thumbup.gif
kažkaip nutilo kalbos apie susibūrimą,lietus viską pagadino ax.gif
Atsakyti
Sveikos Silaliskes 4u.gif Musu seima neseniais patapom Silaliskiais dar mazai ka cia paziystam butu idomu pabendrauti, tik ziuriu, kad labai jau uzmigusi si temele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calgana @ 2012 11 15, 12:44)
Sveikos Silaliskes 4u.gif  Musu seima neseniais patapom Silaliskiais dar mazai ka cia paziystam butu idomu pabendrauti, tik ziuriu, kad labai jau uzmigusi si temele ax.gif

laba laba bigsmile.gif priimsim 4u.gif kurioj pusej randates?

labutis visoms 4u.gif

kaip begyvenam?bagge-kaip jus?pradingus...
rimanciau,kaip maziuke auga?kaip rimvydui darzely?
juonasita mieste buvau sutikus,persimetem keliais zodeliais.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 11 15, 14:11)
laba laba bigsmile.gif  priimsim 4u.gif kurioj pusej randates?

Uz Pajurio biski bigsmile.gif
Atsakyti
man capiene buvo liuks sutaisius prieky dantukus,ilgai laike.
ikainiai ne kokie.
mano mama labai gyre kazkoki jaunuoli-giedraiti berods.
Atsakyti