Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(Minėja @ 2012 09 05, 16:34)
Ačiū  4u.gif

Ir jus su Mokslo metų pradžia.  4u.gif
Patinka taviškiui į mokyklą eiti?

Na nesiskundžia kokas smile.gif
O ir man ramiau su savo amžiaus vaikais, ir jau vis protingyn kas met ale tuo pačiu ir mandryn doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kas nerenkat maximos ledynmecio korteliu, o jei renkat, gal turit pasikartojancias?
Mums truksta 1, 2, 5, 12 ir 19. Turime nemazai kitu pasikartojanciu. Galetu apsikeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 09 10, 14:10)
sveikos  4u.gif

gal kas nerenkat maximos ledynmecio korteliu, o jei renkat, gal turit pasikartojancias?
Mums truksta 1, 2, 5, 12 ir 19. Turime nemazai kitu pasikartojanciu. Galetu apsikeisti mirksiukas.gif

Labuka, renka mano karalaitis, reikės patikrint kokių turi vakare, jei ką parašysiu į až smile.gif
Bagge, o su tais mandrumais tai galo nebus, vis nauja aplinka, nauji draugai tai bajeriukų naujų parsineša doh.gif mūsiškis irgi nepėščias močiutei pasakoja " kai man mus 30m, o mano žmonai 29, tada aš jai parėjęs sakysiu "tik nepradėk". močiutė klausia kodėl taip, tai tai jis sako girdėjęs kad taip senelis vakar sakė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nei juoktis nei verkt, išgirsta ir susirenką viską iš visur, tiek gera tiek bloga, tik va bėda kad tas bloga greičiau pasimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimančius: 10 rugsėjo 2012 - 14:19
Bijojau apsipažinti šnd, tai taip ir nesupratau mačiau Minėją ar ne g.gif g.gif g.gif smegenėlių atrofija totali doh.gif doh.gif doh.gif prisipažink dabar mergyt. Bijau kad tikrai dar reikia iki rudens šaltuko meetą pasidaryt, nes kvailokas jausmas kai eini ir nežinai šnekint žmogų ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 09 11, 15:12)
Bijojau apsipažinti šnd, tai taip ir nesupratau mačiau Minėją ar ne g.gif  g.gif  g.gif  smegenėlių atrofija totali  doh.gif  doh.gif  doh.gif  prisipažink dabar mergyt. Bijau kad tikrai dar reikia iki rudens šaltuko meetą pasidaryt, nes kvailokas jausmas kai eini ir nežinai šnekint žmogų ar ne  doh.gif

Gal tamsiais plaukais esi?
Atsakyti
nea, imituoju bonde smile.gif
tai ne tu, matyt ne be reikalo suabejojau, ar ėjai apie 11:30 kovo 11-osios gatve ties Aibe su berniuku?
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 09 11, 17:27)
nea, imituoju bonde smile.gif
tai ne tu, matyt ne be reikalo suabejojau, ar ėjai apie 11:30 kovo 11-osios gatve ties Aibe su berniuku?

ejau kazkur 11:35 su sunum, pasitikti dukros griztancios is mokyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 09 11, 18:04)
ejau kazkur 11:35 su sunum, pasitikti dukros griztancios is mokyklos smile.gif

Tai gal is paskos kur ejot dvi drauges su vezimeliais ir vaikais. g.gif Kur dar pasvarste ant maniskio ar berniukas ar mergaite. smile.gif
Atsakyti
sveikutes.
reiktu reiktu susibegt,kol ner salciu.musu cia nedaug,butinai reik susibegt.
tik man regis orus nekokius pranesa,lietus?
gal be didziuju,kol jie darzely-mokyklelej reiktu susibegt kad ir pvz prie kulturkes kavinukej lauke.

mes gan gerai,faustas darzely gerai,eina noriai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas galvoja savo mažuosius vesti į Yamahos muzikos mokyklėlę?
Atsakyti
Užregistravau savo mažąjį į nemokamą Yamokos pamokėlę smile.gif

o dėl orų, tai dar bus bobų vasara smile.gif tai gal tada susitikti
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 09 11, 20:35)
sveikutes.
reiktu reiktu susibegt,kol ner salciu.musu cia nedaug,butinai reik susibegt.
tik man regis orus nekokius pranesa,lietus?
gal be didziuju,kol jie darzely-mokyklelej reiktu susibegt kad ir pvz prie kulturkes kavinukej lauke.

mes gan gerai,faustas darzely gerai,eina noriai.

Sveikos,

na, man tai darbo metu neišeitų niekaip susibėgti. Šiaip būtų smagu, nes iš čia bendraujančių tik Rrasių ir Rimančių tepažįstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žanin: 12 rugsėjo 2012 - 10:19