Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

Labas vakaras, ziuriu senokai jau cia bendrauta smile.gif ar priimsit i jusu gretas? esu gimus ir augus Siluteje, bet vyras is Silales rajono, taigi ten ir bunam apsistoje kai gryzinejam paatostogauti, butu smagu susirasti draugu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 08 04, 22:06)
Labas vakaras, ziuriu senokai jau cia bendrauta  smile.gif  ar priimsit i jusu gretas? esu gimus ir augus Siluteje, bet vyras is Silales rajono, taigi ten ir bunam apsistoje kai gryzinejam paatostogauti, butu smagu susirasti draugu  ax.gif

labas labas 4u.gif
visos atostogauja,gerai laika leidzia-kai orai leidzia.ateis vel ruduo,ziema,niurus vakarai,ir forumas atgims.
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 08 04, 22:06)
Labas vakaras, ziuriu senokai jau cia bendrauta  smile.gif  ar priimsit i jusu gretas? esu gimus ir augus Siluteje, bet vyras is Silales rajono, taigi ten ir bunam apsistoje kai gryzinejam paatostogauti, butu smagu susirasti draugu  ax.gif

Sveika, junkis, galėsim bendraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 08 04, 23:19)
labas labas 4u.gif
visos atostogauja,gerai laika leidzia-kai orai leidzia.ateis vel ruduo,ziema,niurus vakarai,ir forumas atgims.

QUOTE(rimančius @ 2012 08 06, 16:40)
Sveika, junkis, galėsim bendraut  4u.gif

aciu uz priemima biggrin.gif
Atsakyti
matau visos džiaugiatės vasara, aisku juk nesedesi sm kai uz lango saulutė kviečia, nu siandien tai man rods puiki dienikė.
maciau apie darzeli diskutavot,manoji be proto laukia rudens bet kazi kaip bus su musu darzeliu, pro langa zvilgteliu vis dar remontas pacioje eigoje.
Atsakyti
Mes jau beveik savaite Silalej..Bet kaip salta.. Vos speji tarp lietaus ar veju i lauka trumpam iseiti doh.gif Man truksta kokiu +10 laipsniu verysad.gif
Atsakyti
jo orai tai tikrai ne kokie sad.gif tikras rudenėlis. Atrinkinėjau vaikų išaugtus rūbus, tai į vasarinius visus žiūriu su ilgesiu, kažin ar beprireiks jų šiemet sad.gif dar neatidėjau, tikiuosi bus dar vasaros kažkiek lotuliukas.gif
Atsakyti
va va pritariu rimanciui, ta pati manau ir as,o kokiegrazus tie vasariniai rubeliai maziukams ir ziurek nera kada net apmauti doh.gif . nu tikekimes dar bus vasareles, nors labai karstu dienu visai nenoreciau biggrin.gif.nu tas apniures oras irgi nervina , taip nera nuiotaikos o tas oras ja visai gadina

ai va musu mokyklele po truputeli puosiasi, nu tik spava nekokia, nu tikiuosi rugsejui atsivers ir darzelis
Atsakyti
O koks darzelis remontuojamas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 15 rugpjūčio 2012 - 14:36
QUOTE(natina @ 2012 08 15, 15:36)
O koks darzelis remontuojamas? rolleyes.gif

kvedarnos,
Atsakyti
Su prasidėjusiais naujaisiais mokslo metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 09 05, 16:17)
Su prasidėjusiais naujaisiais mokslo metais  4u.gif  4u.gif  4u.gif